The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.04.2010, 17:11
II połowa fatalna w naszym wykonaniu, niestety Lech lepszy, dłużej gra piłką, składniej rozgrywa w środku pola.
Odpowiedz cytując
WislaOnly
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 24.04.2010, 17:13
Szacun dla MAŁEGO!!!!!!
Odpowiedz cytując
kpn
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 24.04.2010, 17:16
no nic. 4 pkt przewagi dalej
Odpowiedz cytując
prober
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 24.04.2010, 17:16
Ogólnie końcówka jak na grę bez napastnika, z czterema ofensywnymi pomocnikami, ze stoperem w ataku i bramkarzem na jednej nodze - nienajgorsza

minigaleria forumowych wynalazków językowych (zbieram kolejne!): Balon, Balonik, Dzida, Dziwnie spokojny, I tyle w tym temacie, Kicha, Miałem przeczucie, Na pałę, Napinka, Nie mam pytań, Oddychać rękawami, Padaka, Pan Basałaj, Pan Cupiał, Parch, Piach, Przypał, Siara, Szrot, Wspomnicie moje słowa
Odpowiedz cytując
Daniel Alves
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 24.04.2010, 17:17
dobry wynik
Wisłaaa! Wisłaaa!
Jesteśmy Wisłą Krakow i dumą dla Polakow...
i tak jest od stu lat.
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

WislaOnly napisał(a):Wyświetl post
Szacun dla MAŁEGO!!!!!!
Za?
10 znakow
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Cytat:
Szacun dla MAŁEGO!!!!!!
Za co ? Za bezproduktywnosc ?
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

uff.. dobrze jest, dobry mecz Wisly, na prawde dobrze sie to ogladalo... na + praktycznie kazdy.. wielkie brawa dla Pawelka, Sobola, Malego, Lobodzinskiego, Marcelo..
jednak niesmak jest.. bylismy lepsi.. ale to na prawde dobry wynik, jak tak beda grac dalej to o MP jestem spokojny

alez burza mozgow na forum Poznaniakow bedzie...

zobaczyc w****iona buzke Lewandowskiego? bezcenne
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 24.04.2010 o godz. 17:20.
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Stary 24.04.2010, 17:18
Remis brałem przed meczem w ciemno. I po spotkaniu muszę przyznać, że odetchnąłem z ulgą. Lech był lepszy. Może nie jakoś bardzo, ale jednak lepszy.
Odpowiedz cytując
WislaOnly
Senior Member

Stary 24.04.2010, 17:19
skeba napisał(a):Wyświetl post
Za co ? Za bezproduktywnosc ?
Synek inny mecz oglądałeś? Chłop walczył za trzech! Pomyśl zanim skrytykujesz! JJBG!!!!
Odpowiedz cytując
wislakrakow124
Senior Member

Od: 02.2009

i gdzie ta wielka Amica Jakby Brozek byl w formie to pod koniec 1 polowy jak nic by bramke strzelil
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
Odpowiedz cytując
Wujor
Member

Od: 05.2008

rozczarowanie....czy ta wisla naprawde nie może pokonac choc raz w tym sezonie takiego lecha czy legii podejrzewam ze z oboma klubami będziemy miec niekorzystny bilans...w sumie wstydzior.
Odpowiedz cytując
Grisza1
Moderator

Od: 05.2005

Wisła ma cztery punkty przewagi, a Lech jest w korzystniejszej sytuacji. Brawo Panie Mielcarski
Odpowiedz cytując
BRTS39
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 24.04.2010, 17:21
SPokojnie Kasperczak dopiero przejął zespół to Skorża był autorem tej passy. Z resztą widać że Łobo też gra lepiej.
Jovanovic - masz plusa.
Odpowiedz cytując
martiness
Member

Od: 03.2003

Jest się z czego cieszyć?
Legia walcząca o puchary na wyjeździe, Cracovia broniąca się przed spadkiem "na wyjeździe", Odra co prawdaw "w domu" ale być może dla Odry mecz z Wisła to będzie być albo nie być w lidze..

Lech ma tylko Ruch z silniejszych drużyn do przełknięcia..
*** Oczywiście, że Widzew Łódź! ***
Odpowiedz cytując
twardybidon
Senior Member

Od: 04.2009

WILU TS napisał(a):Wyświetl post
SZTILIĆ - ****a jak to slyszę to mnie ****ica strzela,iwański chłopaczyna ze wsi a nie komentator.
Ej ziomek, ale wiesz że tak to się wymawia? S z haczkiem = Sz
Odpowiedz cytując
FajQ
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 24.04.2010, 17:24
Gra nie było zła ale musi być lepsza.Przede wszystkim ukłony za walkę bo dzisiaj było widać, że naszym piłkarzom ZALEŻY na zwycięstwie.Wynik 0:0 nie jest zły stawia nas w korzystniejszej sytuacji niż Amice.To oni muszą się martwić a nie my.Grają lepiej ? Ok może i grają ale dziś sobie nie pograli i to my jesteśmy bliżej mistrzostwa.
Pytanie Marcelo dalej jest zagrożony kartkami ?
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 24.04.2010, 17:25
Cytat:
Synek inny mecz oglądałeś? Chłop walczył za trzech! Pomyśl zanim skrytykujesz! JJBG!!!!
Wiesz co to jest bezproduktywnosc ?
Biegał, biegał, ale bez celu. Zamiast grać to sędziował. Ta sytuacja przy linii to jest śmieszna, miał piłkę koło nogi to zamiast ją zabrać to rusza rękami. Taka prawda, ze Patryk gra dobrze ze słabeuszami. Zawodzi w tych meczach na szczycie

Boguski - Nieobecny
Pawełek - Jeden z najlepszych na boisku
Łobodziński - Aktywny, miał setkę przy linii, mógł uderzyć, zwolnil, podal, obroncy wybili. W I polowie byl najblizej celu
Marcelo - Najpewniejszy z obronców - za mocny na tę ligę
Jop - O dziwo pewny mecz, dobre interwencje, oby tak dalej.
Sobolewski - Pewnie z tyłu, Niszczył w pomocy.

Lewandowski nie istniał. Chłopak był sfrustrowany to zaczynał atakować. Diaza - wylacznie tylne formacje, w przodzie jest niewidoczny.
Odpowiedz cytując
igortsw
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 24.04.2010, 17:25
Remis zadowala, ale naprawdę żadna z drużyn nie pokazała praktycznie nic w ofensywie, a przecież to główni kandydaci do mistrzostwa i gry w europejskich pucharach...

Obustronnie natomiast można pochwalić formacje defensywne, zarówno Lecha; w szczególności Arbolede i Bosackiego; ale i Wisłę; Marcelo- jak zwykle bardzo wysokim poziom, Jop odziwo bez większych błedów no i do formacji defensywnej można zaliczyć również Pawełka, który dzisiaj dla mnie rozegrał najlepszy mecz w sezonie.
<<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
Odpowiedz cytując
MaG*
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 24.04.2010, 17:26
Ogromne brawa dla Sobola i Pawełka.
Remis sprawiedliwy.
Odpowiedz cytując
bebeto
Senior Member

Od: 01.2009

morgenes napisał(a):Wyświetl post
Remis brałem przed meczem w ciemno. I po spotkaniu muszę przyznać, że odetchnąłem z ulgą. Lech był lepszy. Może nie jakoś bardzo, ale jednak lepszy.
Powinieneś chyba forum zmienić.Co post powtarzasz "lech lepszy","lech lepszy"... Wydaje mi się że inny mecz oglądałeś!!!! Wisła była lepsza i tylko dzięki Kotorowskiemu i może Arboledzie nie wygraliśmy.
Odpowiedz cytując
wislakrakow124
Senior Member

Lobo calkiem przyzwoite spotkanie! Diaz mnie zadziwia zastawia sie dobrze podaje i jest faulowany! w tym meczu byl bardzo aktywny a Marcelo klasa sama w sobie
Odpowiedz cytując
konrad1991tsw
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 24.04.2010, 17:27
Tak na "gorąco" :

- wielkie brawa dla Pawełka (kilka naprawdę udanych interwencji), Sobola (kapitalnie zgasił Stilica), Diaza (za walkę), Alvareza (świetnie radził sobie dzisiaj w obronie), Łobodzińskiego (ehh, gdyby tylko wykorzystał tą szansę w 1 połowie)

- musimy pracować nad grą ofensywną, czegoś w niej brakuje, choć momentami wyglądało to przyzwoicie

- dlaczego ta k***a Gancarczyk nie dostał czerwonej kartki? Najpierw wycina rywala a potem jeszcze odstawia pyskówkę...

- gdzież jest ten wielki lech, ta drużyna marzeń? Dlaczego dzisiaj wart miliony euro Lewandowski nie potrafił nic pokazać ? Bo nie miał naprzeciwko siebie Piasta Gliwice i kompletnie nic nie pokazał

- dlaczego komentatorzy cały czas są zdania że lech ma większe szanse na tytuł niż my ? Przez cały mecz Iwański z tym żałosnym Dawidziukiem się niemal spuszczali nad lechem, mimo że ten nic nie grał...

I jeszcze raz chcę pochwalić wolę walki, dawno nie widziałem tak walczącej Wisły...
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 24.04.2010, 17:27
Ja miałem wrażenie, że Wiślacy w pierwszej połowie narzucili takie tempo i presssing, że obydwa zespoły zupełnie opadły z sił w 2 połowie i była totalna mizeria.

Remis chyba nikogo nie krzywdzi, chociaż to Lech był bliższy objęcia prowadzenia w 2 połowie.
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 24.04.2010, 17:29
Nie wiem na ktorym miejscu zakonczymy sezon ,ale nie jestem za tym aby w przyszlym sezonie prowadzil ja Kasperczak ,bo zadnej poprawy w grze nie widac a niektorzy pilkarze sa nadal w tragicznej formie. Ten remis zadowala ,bo Lech gral troche lepiej ,na duzy plus Pawełek , Sobol ,niezle Alvarez ,Diaz i Łobodzinski ,beznadziejnie Boguski i Paweł Brozek
Odpowiedz cytując
DJ Hazel
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 24.04.2010, 17:30
Co by tu nie mówić remis to dobry wynik dla nas bo wciąż kontrolujemy sytuacje.Nie ważne w jaki sposób ale ważne że dokładamy kolejne cegiełki w kierunku mistrzostwa.Martwi jednak poziom spotkania bo w przyszłości oba kluby reprezentować będą nasz kraj w pucharach.A z taką grą obawiam się znów kompromitacji.Irytuje mnie nieco trener Kasperczak który grubo po 70 minucie wpuszcza dopiero pierwszego rezerwowego i zmienia bezproduktywnego Brożka...kosztem Jirsaka.Dlaczego szans nie dostaje Hristov?Czy jest aż tak słaby?To samo tyczy się Kirma który za Skorży był podstawowym piłkarzem a teraz przegrywa walkę z Łobodzińskim.Nie wydaje mi się żeby był lepszy.Cóż czas na Piasta a później Koronę.
Odpowiedz cytując
d
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 24.04.2010, 17:31
morgenes napisał(a):Wyświetl post
Lech był lepszy. Może nie jakoś bardzo, ale jednak lepszy.
Nie wiem z której strony, gra ich gwiazd najlepiej podsumowuje bezradność zespołu. Jedynie Peszko stanowił jakieś realne zagrożenie.

Mecz generalnie kopanina, kunktatorstwo i dobra gra obrońców z obu stron. Nam brakło armat, Lechitów nasi totalnie wyłączyli. Owszem, Lech mógł wygrać, ale przypadkowo, tak samo zresztą jak i my. Dlatego myślę, że ten remis jest sprawiedliwy, a do tego dla nas korzysstny.

U nas właściwie wszyscy na plus – nie podobał mi się jedynie dość bezproduktywny Boguski. Zaryzykuję stwierdzenie, że Pawełek zagrał dziś najlepszy mecz w Wiśle od początku. Choć zawsze go krytykowałem dziś przyznaję – brawa!

Ogólnie nie jest źle. Umiarkowany optymizm.
Odpowiedz cytując
vaazon
Senior Member

Od: 05.2007

Najmocniejszy punkt - defensywa, najsłabszy - ofensywa.
Na wielki plus występy: Pawełka, Sobolewskiego, Łobo, Diaza i Jopa.
Na minus: niewidoczny Boguski, Brożek chcący wjechać z piłką do bramki, zamiast strzelać jak piłka już jest pod jego nogami.
Mały też średnio zagrał, za dużo pyskówki w momencie, kiedy gra jeszcze toczy się.

Trudno wygrywać jeśli nie ma się ataku...
Odpowiedz cytując
WislaOnly
Senior Member

skeba napisał(a):Wyświetl post
Wiesz co to jest bezproduktywnosc ?
Biegał, biegał, ale bez celu. Zamiast grać to sędziował. Ta sytuacja przy linii to jest śmieszna, miał piłkę koło nogi to zamiast ją zabrać to rusza rękami. Taka prawda, ze Patryk gra dobrze ze słabeuszami. Zawodzi w tych meczach na szczycie

Boguski - Nieobecny
Pawełek - Jeden z najlepszych na boisku
Łobodziński - Aktywny, miał setkę przy linii, mógł uderzyć, zwolnil, podal, obroncy wybili. W I polowie byl najblizej celu
Marcelo - Najpewniejszy z obronców - za mocny na tę ligę
Jop - O dziwo pewny mecz, dobre interwencje, oby tak dalej.
Sobolewski - Pewnie z tyłu, Niszczył w pomocy.

Lewandowski nie istniał. Chłopak był sfrustrowany to zaczynał atakować. Diaza - wylacznie tylne formacje, w przodzie jest niewidoczny.
Chłopie jaj sobie robisz, to chodź raz bądź tak bezproduktywny na forum i nic nie pisz. Jakby nie Mały to nie było by ruchu na tym skrzydle. A do kogo miał zresztą podawać jak Boga prawie nie było Ładnie walczył...
Odpowiedz cytując
wislakrakow124
Senior Member

AS28@ to co to jest gra komputerowa ze chlopaki po nie calym miesiacu maja odzyskac swiezosc i grac jak Barcelona
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów