|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
|
II połowa fatalna w naszym wykonaniu, niestety Lech lepszy, dłużej gra piłką, składniej rozgrywa w środku pola.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Szacun dla MAŁEGO!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
no nic. 4 pkt przewagi dalej
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Ogólnie końcówka jak na grę bez napastnika, z czterema ofensywnymi pomocnikami, ze stoperem w ataku i bramkarzem na jednej nodze - nienajgorsza
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
dobry wynik
![]()
Wisłaaa! Wisłaaa!
Jesteśmy Wisłą Krakow i dumą dla Polakow... i tak jest od stu lat. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
uff.. dobrze jest, dobry mecz Wisly, na prawde dobrze sie to ogladalo... na + praktycznie kazdy.. wielkie brawa dla Pawelka, Sobola, Malego, Lobodzinskiego, Marcelo..
jednak niesmak jest.. bylismy lepsi.. ale to na prawde dobry wynik, jak tak beda grac dalej to o MP jestem spokojny alez burza mozgow na forum Poznaniakow bedzie... ![]() zobaczyc w****iona buzke Lewandowskiego? bezcenne
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 24.04.2010 o godz. 17:20.
![]() ![]() |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Remis brałem przed meczem w ciemno. I po spotkaniu muszę przyznać, że odetchnąłem z ulgą. Lech był lepszy. Może nie jakoś bardzo, ale jednak lepszy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
i gdzie ta wielka Amica
![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
rozczarowanie....czy ta wisla naprawde nie może pokonac choc raz w tym sezonie takiego lecha czy legii
|
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Wisła ma cztery punkty przewagi, a Lech jest w korzystniejszej sytuacji. Brawo Panie Mielcarski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
SPokojnie Kasperczak dopiero przejął zespół to Skorża był autorem tej passy. Z resztą widać że Łobo też gra lepiej.
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Jest się z czego cieszyć?
Legia walcząca o puchary na wyjeździe, Cracovia broniąca się przed spadkiem "na wyjeździe", Odra co prawdaw "w domu" ale być może dla Odry mecz z Wisła to będzie być albo nie być w lidze.. Lech ma tylko Ruch z silniejszych drużyn do przełknięcia.. ![]()
*** Oczywiście, że Widzew Łódź! ***
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Gra nie było zła ale musi być lepsza.Przede wszystkim ukłony za walkę bo dzisiaj było widać, że naszym piłkarzom ZALEŻY na zwycięstwie.Wynik 0:0 nie jest zły stawia nas w korzystniejszej sytuacji niż Amice.To oni muszą się martwić a nie my.Grają lepiej ? Ok może i grają ale dziś sobie nie pograli i to my jesteśmy bliżej mistrzostwa.
Pytanie Marcelo dalej jest zagrożony kartkami ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Biegał, biegał, ale bez celu. Zamiast grać to sędziował. Ta sytuacja przy linii to jest śmieszna, miał piłkę koło nogi to zamiast ją zabrać to rusza rękami. Taka prawda, ze Patryk gra dobrze ze słabeuszami. Zawodzi w tych meczach na szczycie Boguski - Nieobecny Pawełek - Jeden z najlepszych na boisku Łobodziński - Aktywny, miał setkę przy linii, mógł uderzyć, zwolnil, podal, obroncy wybili. W I polowie byl najblizej celu Marcelo - Najpewniejszy z obronców - za mocny na tę ligę Jop - O dziwo pewny mecz, dobre interwencje, oby tak dalej. Sobolewski - Pewnie z tyłu, Niszczył w pomocy. Lewandowski nie istniał. Chłopak był sfrustrowany to zaczynał atakować. Diaza - wylacznie tylne formacje, w przodzie jest niewidoczny. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Remis zadowala, ale naprawdę żadna z drużyn nie pokazała praktycznie nic w ofensywie, a przecież to główni kandydaci do mistrzostwa i gry w europejskich pucharach...
Obustronnie natomiast można pochwalić formacje defensywne, zarówno Lecha; w szczególności Arbolede i Bosackiego; ale i Wisłę; Marcelo- jak zwykle bardzo wysokim poziom, Jop odziwo bez większych błedów no i do formacji defensywnej można zaliczyć również Pawełka, który dzisiaj dla mnie rozegrał najlepszy mecz w sezonie. ![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Ogromne brawa dla Sobola i Pawełka.
Remis sprawiedliwy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Lobo calkiem przyzwoite spotkanie! Diaz mnie zadziwia zastawia sie dobrze podaje i jest faulowany! w tym meczu byl bardzo aktywny a Marcelo klasa sama w sobie
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Tak na "gorąco" :
- wielkie brawa dla Pawełka (kilka naprawdę udanych interwencji), Sobola (kapitalnie zgasił Stilica), Diaza (za walkę), Alvareza (świetnie radził sobie dzisiaj w obronie), Łobodzińskiego (ehh, gdyby tylko wykorzystał tą szansę w 1 połowie) - musimy pracować nad grą ofensywną, czegoś w niej brakuje, choć momentami wyglądało to przyzwoicie - dlaczego ta k***a Gancarczyk nie dostał czerwonej kartki? Najpierw wycina rywala a potem jeszcze odstawia pyskówkę... - gdzież jest ten wielki lech, ta drużyna marzeń? Dlaczego dzisiaj wart miliony euro Lewandowski nie potrafił nic pokazać ? Bo nie miał naprzeciwko siebie Piasta Gliwice i kompletnie nic nie pokazał - dlaczego komentatorzy cały czas są zdania że lech ma większe szanse na tytuł niż my ? Przez cały mecz Iwański z tym żałosnym Dawidziukiem się niemal spuszczali nad lechem, mimo że ten nic nie grał... I jeszcze raz chcę pochwalić wolę walki, dawno nie widziałem tak walczącej Wisły... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Ja miałem wrażenie, że Wiślacy w pierwszej połowie narzucili takie tempo i presssing, że obydwa zespoły zupełnie opadły z sił w 2 połowie i była totalna mizeria.
Remis chyba nikogo nie krzywdzi, chociaż to Lech był bliższy objęcia prowadzenia w 2 połowie. |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Nie wiem na ktorym miejscu zakonczymy sezon ,ale nie jestem za tym aby w przyszlym sezonie prowadzil ja Kasperczak ,bo zadnej poprawy w grze nie widac a niektorzy pilkarze sa nadal w tragicznej formie. Ten remis zadowala ,bo Lech gral troche lepiej ,na duzy plus Pawełek , Sobol ,niezle Alvarez ,Diaz i Łobodzinski ,beznadziejnie Boguski i Paweł Brozek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Co by tu nie mówić remis to dobry wynik dla nas bo wciąż kontrolujemy sytuacje.Nie ważne w jaki sposób ale ważne że dokładamy kolejne cegiełki w kierunku mistrzostwa.Martwi jednak poziom spotkania bo w przyszłości oba kluby reprezentować będą nasz kraj w pucharach.A z taką grą obawiam się znów kompromitacji.Irytuje mnie nieco trener Kasperczak który grubo po 70 minucie wpuszcza dopiero pierwszego rezerwowego i zmienia bezproduktywnego Brożka...kosztem Jirsaka.Dlaczego szans nie dostaje Hristov?Czy jest aż tak słaby?To samo tyczy się Kirma który za Skorży był podstawowym piłkarzem a teraz przegrywa walkę z Łobodzińskim.Nie wydaje mi się żeby był lepszy.Cóż czas na Piasta a później Koronę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Nie wiem z której strony, gra ich gwiazd najlepiej podsumowuje bezradność zespołu. Jedynie Peszko stanowił jakieś realne zagrożenie.
Mecz generalnie kopanina, kunktatorstwo i dobra gra obrońców z obu stron. Nam brakło armat, Lechitów nasi totalnie wyłączyli. Owszem, Lech mógł wygrać, ale przypadkowo, tak samo zresztą jak i my. Dlatego myślę, że ten remis jest sprawiedliwy, a do tego dla nas korzysstny. U nas właściwie wszyscy na plus – nie podobał mi się jedynie dość bezproduktywny Boguski. Zaryzykuję stwierdzenie, że Pawełek zagrał dziś najlepszy mecz w Wiśle od początku. Choć zawsze go krytykowałem dziś przyznaję – brawa! Ogólnie nie jest źle. Umiarkowany optymizm. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Najmocniejszy punkt - defensywa, najsłabszy - ofensywa.
Na wielki plus występy: Pawełka, Sobolewskiego, Łobo, Diaza i Jopa. Na minus: niewidoczny Boguski, Brożek chcący wjechać z piłką do bramki, zamiast strzelać jak piłka już jest pod jego nogami. Mały też średnio zagrał, za dużo pyskówki w momencie, kiedy gra jeszcze toczy się. Trudno wygrywać jeśli nie ma się ataku... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
AS28@ to co to jest gra komputerowa ze chlopaki po nie calym miesiacu maja odzyskac swiezosc i grac jak Barcelona
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|