|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Ludzie kochani to nie Wisła musi wygrywać tego meczu tylko Lech więc o wynik jestem spokojny bo remis jest przegraną Lecha.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
tylko że Lechowi ta gra w piłke wychodzi nieco lepiej... i sprzydałoby sie wygrac wkoncu od dwoch lat z leszkiem chyba, tak? Nie wazne czy to o utrzymanie czy nie.. Za rudne jesienna mogli by odpokutowac nasi pilkarze,a nie spoczywac na laurach myslac, ze moga przegrac bo i tak lidera mamy, a za kolejke koronke ojebiemy... ![]() FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.' |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Dopiero teraz przeczytałem, że Małek "posędziuje"... no to nasze szanse ostro zmalały...
![]()
VLEPKI WISŁA ZŁOCIEŃ - SERIA II
http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg Pakiet - 8 PLN Kontakt: Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Faktycznie Małek to nam w poprzednim sezonie 2 razy sędziował w Krakowie Amikę i 2 porażki.
Obawiam się tylko jednego - Kuchenkorz rozpocznie od początku nawałnicę, a nasi zanim wejdą w mecz to będą mieli na plecach 2 bramy...... Chłopaki musza pamiętać o koncentracji no i o tym, że to Lechowi zależy bardziej na zwycięstwie ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
A pamiętacie poprzedni sezon? Wtedy to my mieliśmy stratę do Lecha i z nimi zremisowaliśmy, co dla nas było prawie jak porażka, a mimo tego wygraliśmy ligę. Więc lepiej nie spekulować, trzeba ten mecz po prostu wygrać.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
Dokładnie - wszelkiego typu spekulacje są na ogół g.... warte. Trzeba wygrywać z każdym i tyle. Barca rozwaliła Real po to by poźniej stracic punkty z Espaniolem. Kalkulacje są dobre przy wnioskach kredytowych a nie w piłce noznej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
1. Lech 45 2. Legia 44 3. Wisła 42 4. Polonia 42 Lech miał wtedy w terminarzu Legię i Polonię na wyjeździe. Wisła grała u siebie z Legią. Teraz mamy tylko 5 meczów do końca, oczekujący rywale na podobnym poziomie (zobacz wątek Możliwe scenariusze w walce o mistrzostwo http://www.wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7206). |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
A ja mam nadzieję, że wygramy i pokażemy gdzie miejsce "idziemy na majstra" będzie ciężko ale wygramy skromnie 1:0
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
może po tym co pokazują w tej rundzie a czego nie pokazujemy my?
![]()
wafle? nie, dziękuję
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Cleber z Sobolem powinni troche porozbijać Stilicia i Lewego, żeby się im odechciało grać. A i trzeba Peszkę irytować bo to gorąca głowa, może jakąś kartkę zaliczy
![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Jeszcze jak zagra w środku pomocy Diaz, bo pewnie Ba nie zdąży się wykurować to lechowcy będą mieli cięzko przeciw takim ,,destruktorom" jak Sobol, Cleber i Diaz.
Ładny mecz, czy ładna ofensywna gra nie ma dla mnie znaczenia w tym meczu. Liczy się tylko żeby udało się ich pokonać i skończyć te ich buńczuczne wypowiedzi patrz injac i stilić. Uważają się za wielkie gwiazdy i trzeba pokazać im miejsce w szeregu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Jak przez ostatni rok z hakiem nie moge zniesc gry Małeckiego, tak licze na niego najbardziej w tym meczu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Mecz ze Ślaskiem pokazał, ze do formy wracamy... i życzę chłopakom zeby szczyt formy wypadł w sobote. Ide o zakład, ze Załoba narodowa w wieksztym stopniu pomogła nam... bo mielismy 2 tygodnie na takie mini przygotowania, co widać było widac w meczu ostatnim... czyli powrót do formy fizycznej Małego i Brozka(wkoncu zaczał biegac) i paru innych grajków jak Boguski Brożek, Alvarez. Widac juz szlify Kaspra, czyli gre oskrzydlajacą, czyli to co Wisle wychodziło zawsze najlepiej, coraz mniej tych głupich długich piłek, od Głowy do przeciwnego bramkarza, i wkoncu grają z klepki. Innym czynnikiem jest fakt, że we wtroek mielismy przetarcie i wrocilismy do rytmu meczowego... w takim razie wyjsć i od pierwszej minuty na Leszka siąść zagrac agreywnie i sie pogubią na poczatku, a potem ciezko im bedzie wrocic do wymiany ciosów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
Napisalem o grze Lecha- nie o wynikach ![]() ![]() FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.' |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
http://www.futbolnews.pl/informacje/...ny-cleber.html Daje linki bo długie te teksty. W tym pierwszy Łazarek wspomina, że obecny zespół Wisły nie ma miejsca w jego sercu :/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=JTq7JDv475w
przed kazdym meczem trener powinien im to zalaczac na telebimie niech sobie przypomna jak sie cieszyli.. nie moga dopuscic do tego zeby to cos z Poznania przejelo paleczke.. niby tylko Polska liga.. Cytat:
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 23.04.2010 o godz. 15:50.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
joshts: w sumie świetny ten drugi artykuł futbol news! To może być nasz atut! I to jaki! Załóżmy wyjściowy skład: Pawełek- Diaz, Cleber, Marcelo, Alvarez - Małecki, Sobol, Ba, Łobodziński - Brożek, Boguski. (proszę o zwrócenie uwagi na brak bariery językowej w obronie! Wszyscy mówią po hiszpańsku!) To w rezerwie: 1. Na bokach mamy dwóch dynamicznych i dużo wnoszących do gry zespołu Kirm'a i Brożka. 2. W ataku mamy ciągle walczącego o swoją pozycję Christova, który na pewno będzie się chciał pokazać jeśli dostanie szansę. 3. Mamy dwójkę młodych graczy: Burligę i Mączyńskiego, jeden będący obierzyświatem może grać na prawej obronie, środku obrony, pomocnika, ofensywnego pomocnika i napastnika, drugi Mączyński wydaje mi się, że powoli dorasta do pierwszej drużyny i za rok będzie to jedna z czołowych postaci Wisły
4. Dwie niewiadome to Singlar i Dżopik ;p jednak mają dużo doświadczenia i na pewno choć Singlar nie da dupy, że się tak wyrażę ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
mam nadzieje ze jutro z dwójki Cleber/Jop zagra Cleber
trzeba jutro agresywnie z nimi zagrac, niech Pawel Brozek mniej podaje a wiecej strzela jestem optymista i wierze w nasze zwyciestwo. ![]() |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Cytat:
Dla mnie mozemy przegrać, byle resztę meczów w sezonie wygrać bo... a) rozjebany balon znad Poznania byłoby słychac chyba w całej Europie, czyli wszędzie tam gdzie sięga sława derbów Polski. b) nam bardziej MP by smakowało, ich strata "majstra" bardziej bolała. c) nasze zwycięstwo z parchami być może spowodowałoby ich spadek. Nie życzy się przegranej swojej drużynie i ja nie życzę, tylko taki sobie scenariusz wymysliłem. ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Jak to, R. Lewego, jutrzenkę polskiej piłki, Maradonę Mazowsza, polskiego Messiego Barcelony Wschodu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
hm poznańskie słowiki zawsze miały parcie na majstra,,, nie inaczej jest i tym razem, a skończy się tak jak zawsze, nio może o pudło zachaczą ....
W ogóle ta Amica to jakiś dziwny klub.... hm swoje miejse w szeregu dawno już poznali, ale cóż 1 maj dla nich trwa zawsze.... i te balony ... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
(liczba obcokrajowców w składzie w wybranych zespołach) Inter 20/25 (80%) Barcelona 11/21 (52%) Bayern 10/23 (43%) Lyon 12/35 (34%) Liverpool 25/32 (78%) Fulham 17/26 (65%) Hamburg 17/32 (53%) Atletico 10/22 (45%) Lech 9/28 (32%) Legia 8/25 (32%) Ruch 3/23 (13%) Ktoś wie o co temu panu chodzi? Czyżby to słynna Polska Myśl Szkoleniowa Jest 2010 rok, nie 1995...
Ostatnio edytowane przez prober : 23.04.2010 o godz. 19:17.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
A znajac zycie to Ci wielcy pewnie sie z gazet dowiedza ze byli w Krakowie. ![]() ,
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Pieniądze bym postawił na Lecha, ale może się uda zremisować.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
![]() z drugiej jednak strony lepiej zeby Marcelo , Malecki czy Brozek pokazal sie z najgorszej strony.. wiem, paradoks.. ale chyba nie tylko mi zalezy na ich zatrzymaniu .. oczywiscie najmniejszym kosztem sil przy okazji wygrac mecz ![]() 3 mln euro za Marcelo, niby duzo, ale taki zawodnik trafia sie raz na kilka lat i majac nawet te 3 mln euro mozna sie przejechac przy kupnie nastepnych
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 23.04.2010 o godz. 19:13.
![]() ![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
![]()
wafle? nie, dziękuję
|
|