|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Zginął Prezydent RP. Zginął pełniąc swoje ustawowe funkcje.
Swego czasu bardzo popularne były liczniki odliczające dni do końca jego kadencji. Można wyzerować. Mam żal, ponieważ zginął niedoceniany, ośmieszany, opluwany - a kiedy teraz się na to wszystko spojrzy z perspektywy zamkniętego życiorysu, całego życiorysu, ta nagonka wydaje się taka mała. Byłem dzisiaj na mszy w intencji ofiar i tam, podczas kazania padły ważne słowa: "O zmarłych mówi się dobrze, często za późno". Ta świadomość dodatkowo pogłębia mój ból, że za życia nie został nasz Prezydent uczciwie potraktowany. Teraz jakakolwiek rehabilitacja będzie miała bardzo gorzki posmak. Funkcja Prezydenta jest w naszym kraju w czasie pokoju głównie reprezentacyjna. Lech Kaczyński pełnił ją godnie, co jest szczególnie warte podkreślenia na tle jego poprzedników. Zawsze go za to szanowałem i takim go zapamiętam. Godnym człowiekiem. Niech odpoczywa w pokoju.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 12.04.2010 o godz. 19:38.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
http://www.pepepe.pl/ ![]()
|
|
|