|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Real czy Barcelona? | |||
| Real |
|
88 | 38,43% |
| Barcelona |
|
127 | 55,46% |
| Remis |
|
14 | 6,11% |
| Głosujących: 229. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
W transmisji C+ słychać było przed momentem doping/hymn Barcy jeśli dobrze słyszałem.
![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Wynik był już pewny przed meczem tak swoją drogą
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
a co mają bidoki robić, jak piłkarze mają w d.u.p.i.e ? grają w teoretycznie najbardziej znanym klubie na świecie, czeszą kasę jakiej nie ma nikt na świecie? w sumie, tak ma wyglądać nowoczesna Legia, 1 mułła, 10 tysiecy pionków, popcorn i ślady pośladków na krzesełkach, oby nigdy na Wiśle. I jak tu nie szanować Cupiała za podejście do kubu, chociaż trochę kibicowskie, nie przez pryzmat siana...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
mecz rozczarowal mnie, myslalem jednak ze Real cos pokaze, a tu znowu ladnie graja do Gran Derbi i znow przegrywaja, Barcelona bez nominalnego napastnika wygrala, Xavi swietnie pilki wykladal
bardzo duzo fauli... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Niewiem czy to przez brak komentarza ale jedyne co było piękne w tym meczu to podania przy golach oraz dziennikarka biorąca do wywiadu Messiego po meczu : )
![]()
http://www.lolowisko.republika.pl/ !!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Wygrał lepszy - Real nie miał zupełnie argumentów. Bezbarwny Higuain, słabiutki Ronaldo, bezndziejny Benzema. Barcelona również nie zachwyciła, zagrała niezbyt udany mecz, no ale na Real wystarczyło.
Ogólnie mecz taki, że trzeba o nim zapomnieć. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
przecież to było pewne , że nic z nimi nie ugrają. Nawet za komentarz wystarczy wziąć to ,że gdy Real przegrywał to i tak dalej miał mniejsze posiadanie piłki od Barcy. To wszystko , nikt teraz nie jest w stanie dorównać Barcelonie. Są klasą sami dla siebie.
![]()
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''
Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Dobra zmiana Iniesty, i myśle że dobra postawa Valdesa, bo gdyby puścił to sam na sam to real by złapał wiatr w żagle. Wygrał lepszy, chociaż tak miażdzącej przewagi barca nie miała, ale własnie "bezbarwny" cały atak Realu nie miał pomysłu jak strzelić gola.
Visca el Barca! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Tak, to był hymn Barcy, ale przerobiony przez kibiców Realu
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
minuta ciszy, coś pięknego, chyba najpiękniejszego w tym meczu,
a wy tu się kłócicie czy powinien być komentator czy też nie, chyba ma to dziś zerowe znaczenie.... ![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Do takiego stylu kibicowania "namawia" gazeta wyborcza i tvn.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Faktycznie doping pierwsza klasa )))) Ale w Barcelonie chyba jeszce gorzej - tam się odzywają raz na 45 min. Oby u nas tak nigdy nie było. A sam mecze trochę zawiódł ale z drugiej strony Barca zrobiła co chciała, Real czasami gonił jak barany po zagrodzie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
P.s. KTO TO![]() hmm czy Ronaldo słaby.. jak dla mnie to lepszy mecz rozegrał niż Messi ale efekty po stronie Barcelony.. i tak na przekur wszystkim.. HALA MADRID!!!
Ostatnio edytowane przez wiertar : 10.04.2010 o godz. 23:45.
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Wesoły moment tego nieciekawego dnia
. Brawo Barca! Wykorzystała to co miała (no za wyjątkiem kapitalnej okazji Messiego na 3-0 :/) i wygrała. Ogólnie miały to być super-mega-GD, a były... słabe. Miał być pojedynek, jak w Rzymie, Messi & Ronaldo, a wyszedł pojedynek... Valdes & Casillas, który na szczęście wygrał Vicotr przerabiając: Puta real Puta real! wychowankowie (po raz kolejny) > $$$$ ![]() ![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Real i Barca są jak dwie piękne kobiety. Tyle, że tylko jedna potrafi sama coś ugotować. W dodatku ta druga, jak się przyjrzeć to wcale taka piekna nie jest.
A tak serio to nie mam pojęcia jak to robią w Realu, że ten klub wciąż ma tylu kibiców na całym świecie. Tego się nie da oglądać. I jeszcze ten Ronaldo Kristiano kiwający się z własnym cieniem, robiący jakieś głupie sztuczki techniczki, nie dające niczego drużynie i płaczący do sędziego po każdym dotknięciu rywala. NIgdy nie byłem jakims zwolennikiem żadnej z tych drużyn, ale Barcelone zawsze się dobrze ogląda, a Real jest jak wtórne s-f ze słabymi efektami Dobrze że wygrała Barca, a nie 300 mln euro, czy tam ile.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Był wielki apetyt, jest wielkie rozczarowanie. A, że Barca wygra to wiedziałem już wcześniej
![]() Najpiękniejszym momentem meczu była minuta ciszy... ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
A ktos spodziewal sie innego wyniku
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gdzie jest Banasik? Gdzieeeee jest Baaaanaaaasik?! Dziwnie było oglądąc GD w tym smutnym dniu. Nawet ten wielki mecz miał swoją otoczkę. Świat jednak musi iść na przód.Barcelona znowu zaorała Bernabeu. Dostosowali sie do poziomu Realu. Banasik powie,że Barca grała słabo i nie zasłużyła na zwycięstwo.A ja nadal sądzę,że Real gdyby grał lepiej- to i Barce by to zmobilizowało do lepszej gry. Tym razem starczyło 2-0. Nie było spinki na wynik z przed roku.Jestem wielkim kibicem Barcy. Bywałem na Camp Nou i jest to niesamowite przeżycie,ale potrafiłem być obiektywny jak wielki Ronaldo Luiz Nazario strzelał Na CN.Teraz nie przekonają mnie biegające bez ambicji miliony euro w białych koszulkach. Widze za to walczącego Pique,widze ikone Puyola,widze Inieste i Xaviego którzy są i bedą w tym klubie na zawsze,widze Messiego którego swtorzyła Barca,rodzącego sie Pedro,pewnego Valdesa. Nie chcę żadnych nowych gwiazd w Barcelonie,chcę wychowanków ze szkólki i widzieć jak oni ogrywają wielkiego rywala z satysfkacją i dumą nosząc na piersi herb FCB i wiedzieć że to dla nich najważniejsze wydrarzenie w zyciu. Bo przecież co może być lepszego po tryumfach w Barcelonie? Wszystko inne po odejściu z tego lubu to sportowa degradacja...
Ostatnio edytowane przez slaskWKSslask : 11.04.2010 o godz. 02:12.
|
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
cieszę się że Barca utarła nosa tym gwiazdeczkom z Madrytu i pokazała,że liczy się kolektyw a nie miliony wpompowane w gwiazdy.mecz zgadzam się ,że był nudny wręcz usypiający bez komentarza,ale takie były okoliczności cóż zrobić.
edit.zapomniałem dodać,wolę żeby Wisła była nieznanym klubem na Świecie,ale żeby miała takich kibiców i doping jaki mamy,niż pikników którzy objadają się słonecznikiem i gwizdają na piłkarzy. Visca El Barca ! ![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Oj wiało nudą i na murawie i na trybunach.Zero dopingu i zero gry Realu ale i Barcelona nie błyszczała.A co do mistrzostwa to jeszcze piłka jest w grze.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Najpiekniejsze momenty w tym meczu byly dwa. Minuta ciszy - do tej pory mi skora cierpnie gdy sobie przypomne ten moment. A takze ta dziennikarka ktora przeprowadzala wywiad z Messim po meczu. Hiszpanki jednak sa piekne
). |
|
|
|
Guest
|
|
|
Barca miała Messiego i Xavi,którzy załatwili sprawę.prawdopodobnie znów FCB mistrzem bo wątpię żeby Real nadrobił te 4pkt.chłopcy wydali 250baniek,a najlepszym rozgrywającym jest stary Guti.po co Realowi przewlekle kontuzjowany Kaka i cienki Benzema?100 baniek za tych dwóch poszło w powietrze.Xabi też nie szaleje jak na swoją cenę.nie ma drużyny-wypada wydać w lecie kolejną stówę na nowych.
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Najlepszy piłkarz zdecydowanie Xavi !!
To co gosciu gra to jest cos niesamowitego |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Widzę ,że nie zrozumiałeś BANASIK aluzji
Oczywiście można Ci wybaczyć ,bo w końcu- MŁOCIE, Twoje cisnienie wczoraj zapewne rozrywało Ci głowe Życzę dalszych sukcesów w Twoich obiektywnych relacjach z meczów. Na piłce to Ty się chlopie znasz jak kura na jajach. Jesli nie zrozumiesz aluzji po raz kolejny,napisze wprost- nie znasz się w ogóle. Pozdrawiam Cię ciepło kolego, chała madrit![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
O Gutim to w klubie mówia, ze potrafi lewą nogą zawiązać sznurówki. Barca gra aktualnie najlepsza piłke na ziemi,i pokazała to. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Mistrzostwo na 90% dla Barcelony, pozostaje wierzyć... HALA MADRID! |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Jak na razie najbardziej frajerską drużyną w Hiszpanii jest Real - jeżeli chodzi i zakupy za setki milionów Euro i zero wyników od 6 sezonów w Lidze Mistrzów choćby
![]() |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Banasik i WKS - nie wyzywac sie
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
dobra dajcie sobie wszyscy siana. Dwie wielkie druzyny a wczoraj były gran derbi slabsze od "derbow Polski". A ze były słabsze to sie zygac chciało na ten mecz bo tam przyciaga tylko poziom sportowy, a zygac sie chcialo bo mecz padaka a na trybunach jeszcze gorzej. Tyle napinki a nie ma sie czym podniecac i tymi sloganami hala Madrit czy Visca el Barca rzucac!!
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|