|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Real czy Barcelona? | |||
| Real |
|
88 | 38,43% |
| Barcelona |
|
127 | 55,46% |
| Remis |
|
14 | 6,11% |
| Głosujących: 229. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
żałoba żałoba, ale życie toczy się dalej, jak ktoś wyże napisał hipokryzja, ale Polacy są takim narodem popadającym ze skrajności w skrajność. A co do meczu to chciałbym remis bo wtedy wszystko będzie dalej otwarte, walka o mistrza do samego końca, ale jest to spotkanie które może się skończyć każdym wynikiem, zarówno jedna jak i druga drużyna mogą wygrać różnicą kilku bramek, ale może paść również remis. Najważniejsze to aby mecz był godzien tego ile i jak się o nim mówi. Ja liczę na popisy Ronaldo i genialne, bramkowe odpowiedzi Messiego. Dla mnie osobiście ważniejsze jest to żeby Messi przyćmił Ronaldo.......nie cierpię tego typka |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Byliście kiedyś na stadionie?Bo czytając te płacze to wydaje mi się że traktujecie komentarz meczowy jako coś bez czego obejść się nie da - sory to nie Japoński film w oryginalnej wersji. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
W czym ta sytuacja jest skrajna? Zginęło 80 osób i ja je traktuje jako rodaków i jako osoby które opuściły swoje rodziny. Moim skromnym zdaniem ta tragedia nie umywa się do tragedii w 2004 kiedy przeszło tsunami i zabiło 300 tys ludzi! W dużej części dzieci które nie zdążyły nacieszyć się życiem....
Dla mnie ta sytuacja jest tragiczna i trzeba się modlić za tych ludzi i liczyć że teraz żyje im się lepiej ale skrajną bym jej nie nazwał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Za kilkanaście godzin rozpoczną się derby Europy. Przed pierwszym gwizdkiem na Santiago Bernabeu, piłkarze uczczą pamięć zmarłych w katastrofie pod Smoleńskiem minutą ciszy.
Pod Smoleńskiem zginęło 96 osób, w tym prezydent Polski Lech Kaczyński. Piłkarze założą czarne opaski na znak żałoby. Na całym świecie ta tragedia wywołała ogromne poruszenie. Warto dodać, że drugim bramkarzem Realu Madryt jest polski bramkarz Jerzy Dudek. ![]()
95% idiotów czyta posty z reką na myszce ... Nie zdejmuj teraz ręki za późno
![]() Wisła Kraków! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
Ale fakt faktem, że raczej jest to dobra decyzja, tym bardziej, że ci komentatorzy sami pewnie przeżywają tą tragedię. Nie wyobrażam sobie by Wolski jak zawsze krzyczał w niebo głosy. Druga sprawa... 96 ofiar- jakże jest to dobrze znane w środowisku piłkarskim, w środowisku kibiców Liverpoolu FC. Sorry za małego Offa. ![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
widzę że co niektórzy woleliby słuchać suchego komentarza w stylu "Messi podaje. Broni Casillas. Ronaldo faulowany. Bramka. Jeden zero" bez żadnego podniecania, eksytacji, radości z pięknej akcji ze strony komentatorów itp. W dupie mam taki komentarz. A jakby to wyglądało jakby się darli "goooooooooooooool! wspaniała akcja!!!"? byłoby to co najmniej "niesmaczne"
w chwili gdy ogłoszono żałobę, jest wyciszenie, czas smutku i rozmyślań, myślę że należy się cieszyć że w ogóle pokażą ten mecz w polskiej stacji. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
http://radiogol.pl/m3u/RadioGol1.m3u <---- Relacja z Gran Derbów. Od 21:35 Studio przedmeczowe.
Podbijam na nową stronę |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Panowie, odpuśćmy sobie dzisiaj.
![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Kto ma możliwość przełączenia na dolby digital na c+ to jest teraz komentarz przedmeczowy chyba nie wiedza ze są na antenie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Skoro zaraz mecz to sobie pozwolę, mecz wygra Barcą a to dla tego, że pieniądze nie grają roli i nie kupują jak Real i odpadają z LM.Więc 0-3 dla Barcy 3x Messi ;]
P.s nie lubię Barcy ale niech wygrają ![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
przed meczem bedzie minuta ciszy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
Żadna to zbrodnia, a jak ktoś czuje potrzebę całkowitego wyciszenia, refleksji powinien mieć na to swoją przestrzeń. Wolność jednego człowieka kończy się tam, gdzie zaczyna wolność drugiego. Nie mam zamiaru puszczać głośności na cały regulator i "wkraczać" w czyjąś prywatność, ale też nie życzę sobie nakazywania mi obchodzenia żałoby, natomiast życzę sobie obejrzeć mecz i napić się piwa - takie moje prawo. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Szacunek dla całej Hiszpanii za minute ciszy. Coś pięknego.
![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Czemu na public sporcie nie ma w ogóle komentarza ? ok już wiem,trochę to śmieszne....jak już leci...
Ostatnio edytowane przez WILU TS : 10.04.2010 o godz. 21:23.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Nigdzie nie ma
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
było napisane że z powodu tej tragedii nie będzie komentarza w tym meczu..
widzę że nie wszyscy mają czarne opaski w Realu, a u Barcy też ujrzeć nie mogę.. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dokładnie i czarne opaski
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
![]() Раз два трзы, Туск ухади!
|
|
|
|
Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Kameleon, możesz coś więcej? Też mam C+ w UPC ale za bardzo nie wiem jak zrobić to co piszesz...
![]()
WISŁA NH-MN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Public Sport
sop://SOPCAST2.SOCCER-LIVE.COM.PL:3912/80248 |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez podszywacz : 10.04.2010 o godz. 21:51.
![]() Раз два трзы, Туск ухади!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Messi jak zawsze niezastąpiony
![]() ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Piękne podanie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Taki ten mecz nijaki narazie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
atomowa pchła hehe
a w meczy dużo walki i faulów mało fajnej gry i okazji bramkowych - może 2 połowa będzie lepsza |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|