The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Real czy Barcelona?
Real 88 38,43%
Barcelona 127 55,46%
Remis 14 6,11%
Głosujących: 229. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
podszywacz
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.04.2010, 21:48
Arturo Qr2nów napisał(a):Wyświetl post
Skoro chcesz uchodzić/uważasz się za starszego i próbujesz błysnąć mentorskim tonem, to daruj sobie prywatne wycieczki i infantylne dywagację na temat wieku. Przeze mnie przemawia proszę Pana szeroko rozumiana wolność, zarówno jako obywatela jak i konsumenta. Po prostu darowałem sobie fałszywe łzy, a hipokryzji dziś wkoło aż za dość - mi tego nie potrzeba. Śmierć głowy Państwa to tragedia dla rodziny pana Lecha Kaczyńskiego, to tragedia rodzin 95 pozostałych osób będących na pokładzie feralnego samolotu. Ja nikogo z tych osób nie znałem i nie ukrywam, że smutku nie odczuwam, a o kraj się nie zamartwiam. Rozumiem ewentualne konsekwencję. Ale co na Boga ma do tego relacja meczu, gdzieś w Hiszpanii?!
Jeżeli jesteś muzumaninem to wpadasz do katolickiego kościoła i robisz sobie jaja np. z drogi krzyżowej? Ja bym tak nie zrobił, bo bym pomyślał że katolicy mają czas zadumy i to jest ich święto. Podobnie dzisiaj, większość ludzi jest smutnych po śmierci kilkudziesięciu ludzi, nieważne jakich przekonań politycznych, poprostu ludzi. Więc daruj sobie teksty z piwem i prywatnością. Poprostu zamknij buzię i swoją wolność i niezależność konsumuj w czterech ścianach a nie na ogólnodostępnym forum. Przepraszam za OT, ale mnie trzęsie jak czytam takie teksty. Bez odbioru bo szkoda czasu na głupie dyskusje.
Ostatnio edytowane przez podszywacz : 10.04.2010 o godz. 21:51.
Раз два трзы, Туск ухади!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów