|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Real czy Barcelona? | |||
| Real |
|
88 | 38,43% |
| Barcelona |
|
127 | 55,46% |
| Remis |
|
14 | 6,11% |
| Głosujących: 229. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/lig...wiadomosc.html Wszystkie piłki na Messiego?
![]() ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Panie Jotka,Skorża zapachniało
To są zespoły totalne,mają tyle rozwiązań w ataku,że nie ma co się oszukiwać,że zagrają inaczej niż zwykle. Zresztą nad czym tu rozpaczac,że nie będzie jedynego drewna na boisku. Wiem,wiem,ze strzelił w zeszłej rundzie bramkę,ale była nijaka. Tak jak gra Realu,a teraz będzie inaczej. Podobno Królewscy na mecz przyjadą prosto z solarium,gdzie będą paradowac w slipkach dla chińskich telewidzów. Tak więc będa naładowai. ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Farsa Barcelona
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Wygra Barcelona, chociaż na przekór kumplom, chciałbym żeby to jednak królewscy świętowali zwycięstwo.
![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Ángel Caído
Od: 03.2004
Offline |
|
ad. 2 różnica jest kolosalna, kto wygra ![]() ad.3 brat się nie zna ![]() ad. zakładam, ze będziemy w tej samej knajpie, to się zobaczy reakcje... uwiecznimy na kliszy ![]()
WISŁA KRAKÓW
[J] BRACI SIĘ NIE TRACI !!!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Chciałbym aby wygrała Barcelona
Ale wynik będzie zależał od dyspozycji dnia poszczegółnych zawodników i...zwykłego piłkarskiego fuksa. Kluczowy może być udział Iniesty. Jak zagra, i będzie w formie to może zadecydować o zwycięstwie. szykuję się na wspaniałe widowisko. obstawiam 3:2 dla Barcelony. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
http://radiogol.pl/m3u/RadioGol1.m3u <--- Tutaj relacja radiowa z Gran Derby, studio przedmeczowe rozpocznie się już o 21:15, podczas studia konkurs do wygrania czapeczki Realu lub Barcy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wow.
Obstawiam skromnie 4:2 dla Barcy. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bardzo łady gest. Szczerze mówiąc nie spodziewałem się czegoś takiego...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Wie ktoś może czy jest jakis kanal na cyfrowym polsacie transmitujacy meczyk?
![]() ![]()
Moje Sety klubowe
NOWY SET! Buldus Hit Mix Vol 1! http://buldus.przeklej.pl//
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie ma takiego kanału.
Ciekawi mnie, czy mecz "poleci" w pubach |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
A propos. Jeśli ktoś miałby taką możliwość to bardzo proszę nagrać ten moment i wrzucić gdzies na jakiegoś hosta. Ważna sprawa... .
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mecz zostanie poprzedzony minutą ciszy
|
|
|
|
Banita
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Minuta ciszy ok. Może prezydent na to nie zasłużył, ale to będzie ładny gest w stosunku do narodu Polskiego. Czarne opaski - przesada, wystarczy, ze Dudek będzie z nią na ławce siedział.
Przejdę teraz do tematu. Od razu zaznaczam, że jestem kibicem Realu (nie zagorzałym ,ale jednak... )Mecz nie będzie łatwy, ale liczę na wynik 3-0 dla Los Blancos. Barcelona jest w formie. Rozjechała Arsenal na Camp Nou. No ale jest też zmeczona. Real odpadł z Champions League , więc ma większą chęć, żeby wygrać. Poza tym Bernabeu, to w tym sezonie twierdza nie do zdobycie. I niech tak zostanie. Hala Madrid! Nie jestem fanem CR9, ale niech dziś pokaże klasę ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
zresztą nie tylko Prezydent tam zginął. a co do meczu, nie wiecie czy w puby na rynku będą otwarte? ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Real musi ten mecz wygrać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
czy mecz będzie dostępny na platofrmie N? na jakimś zagranicznym kanale? nie wie może ktoś?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Pisza w mediach, ze nie ma kraju gdzie by tego nie transmitowali wiec moje pytanie ktos wie moze czy na jakims kanale cyfrowego polsatu mozna znalezc mecz?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tylko Canal+. Mecz najprawdopodobniej bez komentatorów.
|
|
|
|
Banita
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Trochę głupio że bez komentatorów ale rozumiem
![]()
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki
"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski." "Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Relacja bez komentatorów to jedyne wyjście. Postawcie się na ich miejscu, mieliby się cieszyć, że w Hiszpanii strzelają bramki?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
ja wlasnie nie rozumiem
to tak jakby na takim TVN24 pokazali same paski informacyjne i w sumie tam dzwonienie po ludziach lub zapraszanie do studia i wyciaganie z nich ich komentarzy i reakcji z jednoczesnym przepraszaniem za takie pytania bylo naprawde zenujace ale liczy sie ogladalnosci i tego typu stacje zyja z tego typu tragedii tak jak Canal+ zyje z pokazywania meczy żałoba żalobą, pamięć pamięcią, szacunek szacunkiem ale bez hipokryzji i zbednych gestow na pokaz wracajac spod Wawelu widzialem tablice zapraszajace na mecz wiec raczej beda ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
A nie uwazasz, ze waga problemu jest drastycznie rozna? Postawilbys sie w sytuacji Smokowskiego albo Twarowskiego - wiem, specjalistow i przez swoj profesjonalizm, az tak zdystansowanych do sytuacji (?) - ktorzy przy golu Messiego czy Ronaldo wyskakuja z foteli i krzycza przeciagle "gooool" do mikrofonow?
![]() Tylko Wisła Ukochana Wisła
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W Tarnowie mozna oglądać. Na 100% Rock n roll i Pretekst.Nie wiem jak w Moto Pubie.
Ostatnio edytowane przez Pan Jotka : 10.04.2010 o godz. 19:20.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cięzko sobie coś takiego wyobrazic. Ale też tak bez komentatorów nie pasuje :/ Chociaż w porównaniu do tej tragedii to zaden problem. Jednak świat musi żyć, my też nie możemy położyć sie i załamać. Trzeba wstać, i żyć dalej, ale z pamięcią i szacunkiem do ofiar.
Verinho, ale ktoś Ci powie, że dzisiejszy wypadek dot. kilkudziesięciu mln ludzi, a mecz ponad mld ludzi. Tak mogą myślęc niektórzy i nic na to nie poradzimy. Uważam, że jeśli komentatorzy nie chcą komentować, to niech mecz bedzie bez komentarza. Jednak jeśli by sie zdecydowali, to Canal Plus nie powinien im tego zabronic. Powód: .
Ostatnio edytowane przez LanceTS : 10.04.2010 o godz. 19:13.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jak ktos chce ogladac za darmo najlepsze ligi to antena na Turksata. Jeszcze ewentualnie na kanale TeleMadrid z Astry i Hispasata.Ale tez info niepewne. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|