The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Real czy Barcelona?
Real 88 38,43%
Barcelona 127 55,46%
Remis 14 6,11%
Głosujących: 229. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Wizard
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.04.2010, 14:45
Barcelona, Messi pokaże klasę . Liczę na dużo bramek i zwycięstwo Barcy, choć na bramkowy remis np. 3-3, 4-4 - nie obraziłbym się ani trochę
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
Odpowiedz cytując
Zwitter
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 07.04.2010, 14:59
Realu nie cierpię, jestem za Barceloną. Licze na wygraną Barcy, ale to takie łatwe nie będzie mimo, że grają 100 razy lepszą piłke od Realu.
Odpowiedz cytując
eryk_cartman
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 07.04.2010, 15:02
Bardzo ciężki mecz. Ale Barcelona jest w takim gazie że nie pozostawi złudzeń Realowi. Moim zdaniem wynik tego meczu będzie miał duży wpływ na tabele końcową lecz nie decydujący. Barcelona i Real pogubią jeszcze jakieś punkty. Oczywiście życzę tego Realowi.
Nawet kłamać trzeba umieć. Można się tego uczyć od „cyngli” „Gazety Wyborczej”. Jak oni pięknie potrafią rzucić pomówienie czy insynuację w sposób chroniący przed odpowiedzialnością cywilną! Używając niejasnych określeń w stylu „faszyzujący”, „oskarżany o…” i temu podobnych.......

Rafał Ziemkiewicz.

http://blog.rp.pl/ziemkiewicz/2011/0...t-kazdy-widzi/
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 07.04.2010, 15:35
eryk_cartman napisał(a):Wyświetl post
Bardzo ciężki mecz. Ale Barcelona jest w takim gazie że nie pozostawi złudzeń Realowi. Moim zdaniem wynik tego meczu będzie miał duży wpływ na tabele końcową lecz nie decydujący. Barcelona i Real pogubią jeszcze jakieś punkty. Oczywiście życzę tego Realowi.
Rozumiem, że Real jest bez gazu Wg mnie widowisko będzie przednie, a wygra gospodarz. Bo musi to raz, i dwa-mniej osób na niego stawia.
Odpowiedz cytując
biała gwiazda
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 07.04.2010, 16:44
saklak1906 napisał(a):Wyświetl post
Real z tym swoim wyzelowanym picusiem nie da rady Barcelonie, Barcelona moze wygrac Real musi bo inaczej sa w czarnej dupie.
rozumiem że jesteś fanem karzełka na hormonach wzrostu, który nie umie porządnie zagrać w swojej reprezentacji

wygra Real 2:1, mają 2 razy lepszą obronę niż rok temu więc 6 bramek raczej nie wtopią
rok temu to większość graczy Barcy jak to ktoś napisał była w gazie: Iniesta, Messi, Puyol,Pique nawet Henry. Teraz to każdy z tych graczy poza Messim miał jakieś problemy czy zdrowotne czy z formą. Chyba z ostatnich 20 bramek Barcy to Messi strzelił 15. W tym sezonie są cholernie od niego uzależnieni o wiele bardziej niż w tamtym sezonie. Jak Real go zneutralizuje to wygrają.
Odpowiedz cytując
SZYMEK_TSW
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 07.04.2010, 16:51
Barcelona wygra ;] ale łatwo nie będzie i typuje jakieś skromne zwycięstwo Katalończyków.

Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów
Odpowiedz cytując
Ofsajd
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 07.04.2010, 17:05
4-1 dla Barcy
Odpowiedz cytując
eryk_cartman
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 07.04.2010, 17:08
Pan Jotka napisał(a):Wyświetl post
Rozumiem, że Real jest bez gazu Wg mnie widowisko będzie przednie, a wygra gospodarz. Bo musi to raz, i dwa-mniej osób na niego stawia.
Real sezon i tak ma w dupe z tego co pamietam to Perez za cel numer stawial Ligę Mistrzów. Real owszem jest na gazie, ale to taki gaz mhmm jakby porównać Diesla z Turbo Dieslem
Nawet kłamać trzeba umieć. Można się tego uczyć od „cyngli” „Gazety Wyborczej”. Jak oni pięknie potrafią rzucić pomówienie czy insynuację w sposób chroniący przed odpowiedzialnością cywilną! Używając niejasnych określeń w stylu „faszyzujący”, „oskarżany o…” i temu podobnych.......

Rafał Ziemkiewicz.

http://blog.rp.pl/ziemkiewicz/2011/0...t-kazdy-widzi/
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 07.04.2010, 17:20
biała gwiazda napisał(a):Wyświetl post
rozumiem że jesteś fanem karzełka na hormonach wzrostu, który nie umie porządnie zagrać w swojej reprezentacji

wygra Real 2:1, mają 2 razy lepszą obronę niż rok temu więc 6 bramek raczej nie wtopią
rok temu to większość graczy Barcy jak to ktoś napisał była w gazie: Iniesta, Messi, Puyol,Pique nawet Henry. Teraz to każdy z tych graczy poza Messim miał jakieś problemy czy zdrowotne czy z formą. Chyba z ostatnich 20 bramek Barcy to Messi strzelił 15. W tym sezonie są cholernie od niego uzależnieni o wiele bardziej niż w tamtym sezonie. Jak Real go zneutralizuje to wygrają.
Fanem to ja jestem Wisly Krakow a inne ligi to mnie srednio interesuja i kibicuje(ogladam mecze) tym na ktorych mam ochote w danym dniu. Jak Ronaldinio gral w Barcelonie to sie cieszylem z mistrzostwa Realu bo tego goscia nie trawilem jak teraz boskiego opalonego CR7.

Teraz ogladam mecze Chelsea i Barcelony bo mam taka ochote i gruchy walic nie musze na widok jakiego kolwiek pilkarza i jego zagran.
,
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

Stary 07.04.2010, 17:43
Wygra Real.
Bo gra u siebie
Bo rok temu polegl 2:6
Bo gra u nich Ronaldo
Bo w Barcelonie gra Valdes
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
MK85
Member

Od: 01.2008

Stary 07.04.2010, 17:50
7 kotów napisał(a):Wyświetl post
Wygra Real.
Bo gra u siebie
Bo gra u nich Ronaldo
wg Ciebie to plus?
Visca el Barca!
3:1
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Stary 07.04.2010, 17:56
mozna go nie lubic, - sam nie przepadam za nim, nawet gdy gral w MU,
ale to wciaz kapitalny pilkarz. Obecnie najlepszy w Realu.

Wygra Real 2:0
2x Ronaldo
karny i wolny
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
RAFi89
Senior Member

Stary 07.04.2010, 18:03
Co do spotkania to ciężko coś powiedzieć, wydaje się że większa presja jest na Realu który to w tym sezonie skompromitował się już w pucharze króla i ponownie odpadł w 1/8 LM. Napewno Real stać w ofensywie na zdobywanie bramek, natomiast nie przekonuje mnie w dalszym ciągu ich defensywa.

A jaki wynik będzie ciężko ocenić, mimo wszystko każdy rezultat możliwy.
Odpowiedz cytując
cebulka997
Senior Member

Stary 07.04.2010, 18:37
Barca wygra bo tam gra LEŁON!!! wczorajsze 4 bramki nie sa przypadkiem ;] do tego Xavi i Ibra(obudzil sie z Arsenalem dopiero ale dobrze ze przed Realem) VeB!!;]
GURNY
ŚLUNSK
Odpowiedz cytując
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 07.04.2010, 18:58
Wygra Real.
Bo gra u siebie
Bo gra u nich Ronaldo
Heh, cóż za przypadek, że ostatnimi czasy ten Valdes wybronił kilka sam na sam (np. mecz z jesieni z zeszłego sezonu i obrona strzału Drenthe) i nie tylko Barcie. I nie jestem pewna, bo nie siedzę w statystykach, ale te ma bodajże lepsze od... Ikera x)
Co do Ronaldo- nie trawie gościa strasznie, ale trzeba mu oddać, że jest cholernie skuteczny. Generalnie jak go nie ma to Real praktycznie leży.

Ja tam nie wiem kto wygra, żadnych przecieków nie mam , ale trzymam kciuki jak zawsze za Barcelonę i wierze w nich. Pisać, że są w gazie i mają Messiego to kibice Realu mogą skontrować, że w sumie Real też jest raczej w gazie i ma "Krysię"- patrząc oczywiście na sprawy czysto piłkarskie, to pojedynek raczej wyrównany, a Ronaldo ostatni taki przegrał (Rzym 2009).
Barcelona wyniku 6:2 pewnie nie powtórzy, bo jest to niemal niemożliwe (choć to przecież jest Barca, Barca Guardioli, więc wszystko jest możliwe). Liczę na wielkie widowisko lecz ponad wszystko na zwycięstwo F C B Tym lepiej takie zwycięstwo by smakowało, bo przecież Real to głownie pieniądze, a Barca wychowankowie.

szorstki napisał(a):Wyświetl post
Jakoś zawsze nie lubię drużyn ze stolicy. Więc niech dokopią im te słabiaki z Barcelony.
Ja też. Ale nie jakoś specjalnie, tylko samo się tak układa
Ostatnio edytowane przez masterlag : 07.04.2010 o godz. 20:21.
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując
Pablooo
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 07.04.2010, 19:07
http://s24.pl/guardiola_zakaz_gadani...co-s72033.html
Odpowiedz cytując
MK85
Member

Stary 07.04.2010, 19:08
jakby nie patrzac najslynniejszy mecz na swiecie...
moze kiedys bedzie cisnienie w Europie na mecze Wisly i np Legii...
Odpowiedz cytując
pablo92TSW
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 07.04.2010, 19:31
Wygra Barca. Realu nigdy nie lubiłem. Pompują wielkie pieniądze, a tak naprawdę nic z tego nie mają. Teraz grają dobrą piłkę ale mam nadzieję, że to jednak Barca wygra. Z drugiej strony Realu nie ma już w LM więc mogą być mocno zmotywowani na ten mecz. Notabene może on przesądzić sprawę mistrzostwa. Nie wierzę jednak w to, że Barcelona odpuści ten mecz w jakikolwiek sposób. Zapowiada się świetne widowisko i mam nadzieję, że piłkarze nikogo nie rozczarują.

A więc do boju Barcelona! Niech CR9 płacze
Odpowiedz cytując
szorstki
Senior Member

Stary 07.04.2010, 19:53
Jakoś zawsze nie lubię drużyn ze stolicy. Więc niech dokopią im te słabiaki z Barcelony.
Kibic z sektora A wizytówką klubu
Odpowiedz cytując
Tiramisu
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 07.04.2010, 19:59
Baby się na piłce nie znają, ale skoro temat założył gigant to się nie czuję nieproszona i:

Co za różnica czy Real czy Barca. Ustaliłam dziś z bratem, że w knajpie będę piszczeć przy cudownych paradach Ikera i pięknych strzałach Messiego . I oby tego było jak najwięcej .
Brat wymusił na mnie wskazanie na Barcelonę po pięknym golu Leosia, przy którym Iker nie będzie miał szans. A niech tam .
"Nawet jeśli serce miałbym sztuczne to biłoby wraz z bębnem za Wisłę,,,"
Odpowiedz cytując
Evra1906
Junior Member

Od: 09.2009

Stary 07.04.2010, 20:30
Wygra Real Hala Madryt ! Od malego na calego Real Madryt
Odpowiedz cytując
arth_ur
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 07.04.2010, 22:00
Oczywiście że będę kibicował Królewskim. To całe uwielbienie dla Barcy robi się nużące. Chociaż Messi to dla mnie maestro. Będzie 4:3 !
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
Odpowiedz cytując
Kris54
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 07.04.2010, 22:16
0-6 dla Barcy

jaki by nie był wynik, ważne żeby te picze nażelowane z Madrytu po meczu jak zwykle po wazniejszych spotkaniach w tym sezonie nosy miały na kwintę

a tyczy się to w szczególności moich ulubieńców - "Człowieka z gwiazdami na łokciach" Gutiego, Sergio "Ach moje, śliczne, długie, błyszczące włosy" Ramosa i "Człowieka wylewającego ponad 100 l łez na mecz" C.Ronaldo. Pozdrawiam
PSIA KREW

"Płoną perony płynie krew, to szlak wiślackiej wiary! Rzucamy wokół śmierci zew, łopocą nam sztandary! Niech chwała Twoja wiecznie trwa! Zwyciężaj Wisło ma...

ZWYCIĘŻAJ WISŁO MA! "
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 07.04.2010, 23:30
gigant napisał(a):Wyświetl post
Wojtas,Ty i inni fani katalończyków bedziecie mieli minę jak Twój Bundy z avatara po zobaczeniu co zrobią królewscy z Barceloną. Tego Wam życzę .

Moj Bundy bedzie mial tą swoją przygłupawą mine ale po tym jak po raz kolejny Messi wpakuje piłeczke w sam rog bramki Casilasa

A Tego dnia Bog bedzie kibicem Barcy
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
MK85
Member

Stary 08.04.2010, 09:33
Evra1906 napisał(a):Wyświetl post
Wygra Real Hala Madryt ! Od malego na calego Real Madryt
tam daleko gdzies w Madrycie... 1/8 cale zycie
Odpowiedz cytując
John1906
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 08.04.2010, 09:39
napisze krótko: Visca el Barca!
W naszych sercach nie ma litości.
Odpowiedz cytując
grzechu1991
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2008

Stary 08.04.2010, 13:29
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Moj Bundy bedzie mial tą swoją przygłupawą mine ale po tym jak po raz kolejny Messi wpakuje piłeczke w sam rog bramki Casilasa

Ej, ej ej, to jest mina wielkiego filozofa na miarę Platona, jakim niewątpliwie jest Al. A co do śmiejących się z Valdesa (choć sam go nie lubie), to chyba w tym momencie w gorszej formie jest Casillas, i to bardziej z jego strony spodziewałbym się jakiegoś kołtasa.
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 08.04.2010, 17:19
Wojtas napisał(a):Wyświetl post

Boga nie ma. I 3 pkt dla Barcy tez nie bedzie Licze na Krystyne
Odpowiedz cytując
mcovalski
miszcz ortografji

Od: 04.2004

Stary 08.04.2010, 17:41
Hala Madrid!! jak zawsze tyle w tym temacie.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 08.04.2010, 17:58
Jak Messi ruszy to Real nawet z Ronaldo przegra. Jestem kibicem Arsenalu - to co zagrał w LM we wtorek, kazdy przyznał, ze gra przeciwko niemu jest czasami niemozliwa. Moim skromnym zdaniem jakies 3-1 dla Barcelony stanie sie faktem. I nie pisze tego kibic jednej czy drugiej druzyny. Po prostu - widze jak graja oba zespoły - ale jednak stawiam na Barce
Wygra Real.
Bo gra u siebie
Bo gra u nich Ronaldo
hmm..
Rok temu tez grali u siebie
Zeszłego sezonu nie ma co wliczac w obecny
Messi rozwinie skrzydła i nawet Ronaldo nie pomoze
Valdes akurat w tym sezonie swietnie sie spisuje. Najmniej straconych goli w PD - takiego golkipera Barca chciała, i takiego golkipera Barca ma
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 08.04.2010 o godz. 18:02.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów