|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
Liga też fajna bo praktycznie możesz w niej zrobić wszystko, nie ma żadnych ograniczeń i w ogóle. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Bardzo dobrze rozwinięta liga pod względem marketingu (Stadiony-wpływy z biletów,Bardzo dobre umowy sponsorskie) dzięki czemu nie musimy za bardzo patrzeć na budżet ![]() a klub hym....? Borussia Dortmund z Kubą ![]() Osobiście gram Hansą Rostock (2 liga niemiecka) ![]() Powód: bo tak
Ostatnio edytowane przez Bartuk1906 : 03.04.2010 o godz. 11:33.
![]()
Semper Fidelis!
|
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Wez sobie Red Bull Salzburg- pieniędzy w ch.j, liga słaba. Kupisz kilku grajków i będzie wszystkich lał po 5:0. A tak na serio to fajnie sie gra PSG no i Aston Ville możesz wziąść zawsze. ![]() Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
tak też polecam Red Bull Salzburg.. duża gotówka, dobrzy zawodnicy liga bardzo podobna do niemieckiej tyle ze mniej zespołów. Choć sam gram Wisłą i dopiero w 6 sezonie zrobilem taka drużynę i tak ustawiłem taktycznie ze doszedlem do półfinału Champions League ![]() ![]()
Zawsze Wierni i Oddani - WISŁY KRAKÓW chuligani !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jak ustawić by ustawieniem zespołu i taktyki na sparingach zajmował sie asystent
|
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
3 sezon przyniósł fajne spotkania na początku SP po wygranym MP I PP z finalista PP Lech 4-1 bodajże na śląskim. Później już el.LM 2 i 3 rn jakieś ogórki potem Crvena ostatecznie po lobie zza połowy boiska przegrywam u siebie 1-2, w Belgradzie już lepiej 3-0 dla Wisły i LM moja. grupa też fajna Arsenal,HSV i francuskie Nantes.
1 mecz z Nantes (do którego sprzedałem Pawełka) wyjazd wygrana 2-0 next HSV dom wygrywam 3-0 w 1 połowie sytuację marnują jak na zawołanie i 3-2 ostatecznie .Arsenal u siebie kompletna porażka chciałem przy atakować i nic z tego nie wyszło 0-2 dochodzę na 2-2 no i ... 2-4. wyjazd już lepiej wygrałem skromnie 1-0 Tabela wygląda tak: Arsenal 9 lepszy stosunek bramkowy Wisła 9 HSV 3 Nantes 3 P.S JOSE 841 gdy ja ustawiam sparingi na asystenta to tylko przewijam *Odpowiada za organizację *Zajmuje się sparingami |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Mam pytanie do tych ktorzy graja silnymi zespołami w danych ligach i gra dobrze im idzie. Mianowicie czy zmieniace cos w taktyce co sezon? Czy sa to gruntowne zmiany czy kosmetyczne? Ja mam tak ze mam dobra taktyke, wygrywam, dobrze mi idzie a w nastepnym sezonie ta sama taktyka lipa. Dopiero jak zmienie kilka elementow to znowu gra jest skuteczna. Dziwne to jest. Gram taktyka "a", idzie galancie. Dokonuje wzmocnien w okienku transferowym i zamiast powinno isc lepiej bo do taktyki przyzwyczajeni wszyscy a do tego sa znaczace wzmocnienia to idzie słabiej ;/ Ale zmieniam styl gry, np zamiast wystawiania pomocnikow na srodek boiska odaje skrzydlowych i znowu jest ok...
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Z Wisła przez 7 sezonów 6 MP półfinały PE, puchary PP i SP. Ze Slavia to samo jak nie wiecej. PSG już cieżej ale nigdy poza pierwszą 3. Taktyki przez 7 sezonów w Wiśle nie zmieniłem ANI razu. Tak samo jak nie zmieniam obciążeń treningowych. Tyle że ja prawie wogole nie kupuje zawodników powyzej 19 roku życia ![]() No i w ocenie zespołu, mam maksymalne zgranie i zrozumienie ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Nie wytłumacze Ci jak właczyc to co chcesz, bo ja to robie odruchowo. A jak masz dalej problemy, to masz tam taka POMOC, zrobiną dla takich jak ty. Oczywiscie, gra Ci pierwszej jedenaski nie wyszuka, ale ułatwi to! ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Nie wiecie czy jakimś cudem nie poszedłby mi FM chociaż 09 na moim komputerze o niższych wymaganiach?
Moje: Karta Graf - GeForce2 MX/MX 400 (64MB) Proc- AMD Duron 950 MHz Pamięć Fizyczna - 255mb ![]()
Tylko jeden Klub,
Kocham aż po grób. Kraków to nasz gród, Wisełko naprzód! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jeśli łapiesz się na minimalne, to z np. game boosterem pewnie pójdzie. Ale od razu Ci mówię, że zagrasz na małej bazie z tylko jedną ligą. O 3D też raczej możesz zapomnieć :<. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
Czekam na screeny ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
KO znalazłem i rozwiązałem problem z asystentem
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pytanie: Jakie talenty polecacie by na samym początku gry ściągnąć ich do Wisły?
Najbardziej potrzebni: bramkarz, skrzydłowi, napastnicy, rozgrywający Oraz najlepsze polskie talenty. ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Lung Jr - klasowy bramkarz, powinien przyjść,
Borges - bardzo dobry rozgrywający, Leszczaka ogrywaj, u mnie strzelał dużo bramek, spróbuj Lukaku wyciągnąć, Anele - obrońca boczny Makaay - stary ale wymiata;> Jańczyk - dopiero w 2011 przychodzi bo jest na wypożyczeniu ![]() Ja mam szczęscie do graczy wykonanych przez gre takie talenty mam potem powklejam screeny tych Newgamów;> |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
Ewentualnie: Czapliński Piotr, bądz Stachowiak, Sandomierski To są z pewnością talenty ![]() Jeśli chodzi o napastnika to polecam Ezechiela i Albert Tabot Mfongang. Super napastnicy. Jeśli chodzi o rozgrywających to już nie pamiętam jakie tam perełki miałem. Skrzydłowi, bierz na pewno Cueto z Lecha, talent czystej wody Na prawą pomoc warto sięgnąć po Pawłowskiego.Nieżle ciśnieEdytka: Polecam jeszcze Krivetsa oraz Maxima Skavysha też z Bate. Mogą grać na ofensywnym pomocniku
Ostatnio edytowane przez Blacha92 : 05.04.2010 o godz. 13:56.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Ja jeszcze polecam :
Kislyaka Fabbiani-ego ( nie jest młody ale b.dobry) |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Dałby ktoś download ; P?nie chce mi sie szukać
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Do mnie na samym poczatku przyszedl Alejandro Dominguez z Rubina-swietny pilkarz, podpora ataku, moze grac tez na skrzydle
polecam tez Ransforda Osei, w pierwszym sezonie jest na wyporzyczeniu w Twente, idzie go wyciagnac z Hajfy za psie pieniadze ;] Tez polecam Krivca, w sumie sprawdzi sie w kazdej lidze w takich zespolach przecietnych. Mialem go w zaragozie, catanii i lens. Wszechstronny zawodnik, moze grac na srodki i na skrzydlach, polecam ; ] |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
czy grał ktoś w opcje przez sieć
Ostatnio edytowane przez Damianek_ABG : 05.04.2010 o godz. 16:11.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Grało się czasami
Ale wymaga to kupy czasu i przynajmniej 3-4 osób do gry, żeby miało to w ogóle większy sens ![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jest jakaś łatka do FM 2009 aby była liga angielska o nazwie "Northern Premier League
Division One South"? jest może owa liga w FM 2010? ![]() na wyjazdach byłeś ilu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jeden z graczy (najlepiej ten z najlepszym sprzętem i internetem) zakłada host, reszta sie do niego podłącza. Cała filozofia
Najlepiej grać w 3-4 osoby. Więcej to za dużo, bo ciężko się zgrać czasowo.![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No i najlepiej zrobić to na hamachi, tyle. W internecie tysiące wątków o graniu przez internet.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Panowie grał ktos z was w meczu w którym zawodnik miał numer -1
|
|