|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Bawic sie mozna alkohol chyba dla małp nie jest ,tylko dla ludzi tylko myk jest taki zeby umiec to ze soba połaczyc a kluczem do tego jest uzywanie mózgu........ ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
to można zaliczyć do żartów Primaaprilisowych
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
http://www.sport.pl/pilka/1,70998,77...ej_formie.html
Cytat:
przynajmniej się chłopak nie usprawiedliwia, nie zwala winy na kolegów ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...a_z_alvarezem/
Na temat wszystkich kontuzjowanych. PS: Mam pytanie, bo w końcu nie wiem. Jop trenuje? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Cytat:
Wiadomo coś więcej na temat stanu zdrowia Konrada ? Wydawało mi się, że w zimie już trenował na obozie. Znowu coś poszło nie tak ? Szkoda mi cholernie tego chłopaka ![]() "Bo nasza ARMIA to potęga" |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ktoś już w innym temacie zacytować długi wywiad z Cleberem o jego doświadczeniach związanych z Polską. Tutaj link: http://www.gazetakrakowska.pl/magazy...utro,id,t.html
Szczególnie jedna kwestia bardzo mi się spodobała i chciałbym, żeby każdy Wiślak (nieważne czy Polak czy którykolwiek inny) miał takie podejście do swojej pracy. Cleber napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
"Żal mi Przyrosia, to nie był jego błąd. Piłka na tej murawie płatała figle. Nie dziwię się mu, że w 90 min nie chciał się bawić z piłką tylko wykopać. Szkoda mi go, bo mecz był na remis, w Święta mogliśmy się podzielić punktami - dodaje bramkarz rywali, Mariusz Pawełek"
![]()
-Ale panie Franku...
-****a won! Wypierdalaj!...Panie Franku.. Matoł XxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXx XxXxXxXxXx http://www.youtube.com/watch?v=IT86Y...elated&search= Banjo Boy is godlike >.<
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Cleber to widać, że profesjonalista. Mam nadzieję, że zarząd podpisze z nim kontrakt i będzie naszym scoutem Tak jak mówił w wywiadzie, będzie pomagał im się adoptować do drużyny. Poznał trochę języka polskiego, więc mógłby być mini tłumaczem. Oczywiscie sprowadzałby młode perełki typu: Marcelo.
A pewnie kokosów nie będzie chciał zarabiać, a kto wie, może jego synowie okazą się talentem na miare ojca i zasilą Wiselka w przyszlosci. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
No tak, Pawełek zacząłby się bawić z piłką, jeszcze by się zaczął kiwać sam ze sobą i też byłby gol.
Johnny B napisał(a):
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
Można osłabiać chorobę ale tylko do pewnego stopnia. ![]()
...coście s....ysyny uczynili z tą krainą?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Pawełek nawet jak nie gra, to daje popisy
. Mogliśmy podzielić się punktami? Postawa jeśli nie śmieszna, to idiotyczna. Choć chyba jedno i drugie.![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Tez tak w sumie o Pawełku myslalem po przeczytaniu tego cytatu, ale obejrzyjcie caly wywiad, a nie tylko zdanie wyrwane z kontekstu , bo nabiera innego sensu wtedy. Pawełek powiedzial to w taki sposob, ze gdyby tego nie wpuscil , to moglibysmy sie podzielic punktami - czyli bylby remis. No i ma racje. Kolejne zdanie po tym cytowanym juz mowi , ze bardzo go cieszą 3 pkt, ale zal mu poprostu Przyrowskiego ze takie cos puscil. Dla mnie nic zlego w tej wypowiedzi nie ma.
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Pawelek nie gral, ale znowu jest powod zeby na niego ponajezdzac na forum...
juz chyba mnie nic nie zdziwiProponuje niektorym cofnac sie do podstawowki, tam jest cos takiego jak 'nauka czytania/sluchania ze zrozumieniem' - wiekszosci antyPawelkow sie to przyda. No chyba ze to dopiero przed nimi... Yntelygenci wylapia dwa slowa, reszte sobie dopowiedza i podnieceni bo mozna ponajezdzac na Pawelka ![]() Incognito2192 chlopie nie kompromituj sie ![]()
Ostatnio edytowane przez mic : 04.04.2010 o godz. 12:24.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Prawdziwa mentalność zwycięzcy u Pawełka !!!:
umiejętności sportowe nijakie wypowiedz niczym jak u babci Krysi na imieninach bo są święta ...... Pożal się boże z takimi zawodnikami gdziekolwiek ....... Jak z nim przedłuża kontrakt to będzie świątecznie przez parę następnych lat.... Pozostaje modlitwa do Cupiała i jego doradców by zrozumieli że porządny bramkarz jest potrzebny od zaraz ![]()
Borinho
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Wliczasz inflacje czy nie?
Ostatnio edytowane przez szprotson : 04.04.2010 o godz. 14:21.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To widać...
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Tak na marginesie zauważ że większość tej wypowiedzi jest utrzymana w ironicznym tonie. Ale wiadomo na kimś trzeba wieszać psy, mimo tego że nie zagrał, teraz będą wyszukiwać jego wypowiedzi po meczowe i co tam ciekawego mówił albo w jakim stopniu znów się '' zbłaźnił''. Wyluzujcie trochę. Jak nie Pawełek to Łobodziński lub Diaz. Byle tylko na kimś psy powiesić. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tylko że Łobo ma czasem przebłyski, a ostatnio gra nawet dobrze. To samo Diaz. A o Pawełku tego powiedzieć nie sposób.
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
![]() Łobo to przyzwyczaił nas do poziomu ZERO, wiec przyjmując piłke gra lepiej niż ostatnio.Cieszymy sie że minie kogoś czy też wrzuci, a powinien to robić non stop. Teraz zaczniemy wieszać psy na Kirmie. No cóż, tak sie dzieje jak sie gra pyte. Zreszta, pamietam jak Zienia na allegro sprzedawaliśmy a braci Brożków wysyłaliśmy do rezerw. Tacy jesteśmy i tego nie zmienimy. Czy to nasza wina ze chcemy by zawodnicy reprezentujący NASZ klub grali fenomenalnie? ![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Czy gra, czy nie gra, czy coś zawali czy może mecz wybroni - nawalajmy do oporu, posiłkując się argumentacją na poziomie gimnazjum. Również w Święta. Autentycznie mi niektórych z Was żal. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
Piszesz czlowieku o najwyzszym kontrakcie w Wisle a moze i w Polsce! O - ****a mac - “REPREZENTANCIE KRAJU” 40-milionowego kraju! I ten facet gra “nawet dobrze” ?! Skrzydlowy ktory nie jest w stanie przedryblowac obroncy. Skrzydlowy ktory nie potrafi obecnie dosrodkowywac. Pilkarz ktory nie moze podac 5 razy z rzedu celnie pilki. Pilkarz wolny, bez kondycji, zlany potem po 7 minutach meczu. Jego kazde zagranie to PRZYPADEK ! Jest kopany, popychany, bity na murawie jak jakies byle-co. Nie ma jaj i charakteru. “Miec przeblyski” to moze Chrapek, Czekaj czy nieistniejacy juz Leszczak. A nie Lobodzinski! 27-letni pilkarz na zachodzie nie ma przeblyskow. Albo gra dobrze, albo gra zle, czyli w ogole nie gra. Jak ma grac sktzydlowy pokazuje Peszko. Lobodzinski nigdy nawet nie byl zablizony poziomem do tego pilkarza i NIGDY nie bedzie w stanie zagrac nawet jednej akcji w jego stylu. On teraz nie gra “nawet dobrze”. Jest wciaz tak samo zalosny i beznadziejny jakim byl od przyjscia do Wisly. 2 asysty z Cracovia i 2 gole z LEchia tego nie zmienia. 2 PRZECIETNE mecze odkad przyszedl. To jest ****a dywersja. Lobodzinski to najgorszy pilkarz jakiego w zyciu widzialem w barwach Wisly. Nie bylo gorszego. Za Derewinskim moglby buty nosic a Chlebosolowi herbate mieszac. Chociaz pewnie buty by pogubil a lyzeczke zgial. Jestem chory jak widze Lobodramata na murawie. Juz bym chyba wolal Cabaja w bramce. Tzn moze nie, bez przegiec. Juz bym wolal grac kazdy mecz w 10. Bo ten PILKARZ i tak nie wnosi nic do gry. O Pawelku nic nie pisze. Zostalo chlopakowi pare meczy w Wisle, nie bede kopal lezacego. Zapamietalem kilka fajnych jego meczy (chociaz zadnego nam “nie wybronil”) i niech tak zostanie.
Ostatnio edytowane przez 7 kotów : 05.04.2010 o godz. 00:32.
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Gdzie pewnie gorsi byli, choćby 'słynny' Beto ale jeśli chodzi o porównanie kontrakt/poziom gry to jasne jest że nikt się nie umywa do Łobo. Problem w tym że od jakiegoś czasu to ciężko wyżywać się na Łobo bo reszta gra podobnie, ale wiem o co Ci chodzi - jak człowiek podświadomie skupi swą uwagę na nim, to albo brzuch pęka od śmiechu albo ciśnienie skacze od w****ienia - w zależności od nastroju. On ma to coś w tym swoim stylu gry, to co Rasiak - gdzie Rasiakowi to też by mógł buty czyścić.Po prostu niektórzy potrafią jakoś zamaskować to swoje boiskowe kalectwo, on tego nie potrafi a wręcz robi coś przeciwnego. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
7 kotów
No cóż, mimo ostrej formy Twojej wypowiedzi, to przyznaje Ci rację i się z Tobą zgadzam w 100 %. Też mam dość korporacyjnego litowania się światka naszej piłki nad o wiele za dużą rzeszą Łobodramatów w naszej Ekstraklasie a w Wiśle szczególnie.
Ostatnio edytowane przez kot : 05.04.2010 o godz. 01:59.
![]()
Nie ma rzeczy niemożliwych.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dla mnie tez jest ciezkim szokiem, ze facet tak bardzo niepelnosprawny pilkarsko juz trzeci rok pozoruje gre w Wisle. Tak jak napisal 7 kotow, jego dyskwalifikuje praktycznie wszystko. Od zolwiej szybkosci, po ciezka dysfunkcjonalnosc strzelecka. Ta ostatnia przypadlosc jest zreszta przyczyna jego uderzajacej schematycznosci. W calym swoim zyciu nie widzialem drugiego ofensywnego pilkarza, ktory by rownie uporczywie unikal strzalow i przez to wiekszosc swoich akcji konczyl zejsciem do boku polaczonym z wrzutka na pale. Poza tym nie ma absolutnie nic innego do zaoferowania.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szczytem bylo jak w ktoryms meczu jeszcze za Skorzy, zamiast sprobowac akcji wykonczonej strzalem o co sie wrecz prosilo, wolal wycofac pilke niemal spod pola karnego przeciwnika, kilkadziesiat metrow do tylu pod wlasna bramke
Ostatnio edytowane przez Eustachy : 05.04.2010 o godz. 03:18.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |