|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10...ski__1_2_.html
Nie wiem czy mi sie tylko wydaje,ale... Spojrzenie Boguskiego na Małeckiego zaraz po zdobyciu bramki takie jakies dziwne(spiety Boguski) dopiero jak Małecki go "przytulil" to Bogus sie wyluzował.. Mały ma za duzy wpływ na tych wszystkich spokojniejszych(Jirsak,Boguski,Kirm),nie wiem oni sie go chyba boją... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
eee. czy ja wiem... czesto widzialem takie zachowanie po bramce.. gol ...biegnie, wielka radosc .. po chwili stoi na przeciw kolegi i taka mina jakby bylo to czyms normalnym bez zadnego usmieszka.. i piatka
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 29.03.2010 o godz. 13:41.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
tez sie nad tą miną Boguskiego zastanawiałem, wyglada jakby sie bał ze mu Mały przyp***
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Już nie przesadzajmy z tym wpływem Małego. Ostatnio się poprawił bardzo i tą swoją agresję okazuje w dobry sposób. Gra z zębem i się stara.
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W skrócie meczu,jest ujecie z troche innej kamery:
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10...rot_meczu.html Mozliwe w sumie.,ze jest tak jak mowisz.Wiem o jaki typ "zachowania Ci chodzi"ale Bogus dopiero co dwa kroki przebiega cieszac sie i nagle staje..patrzac na Małego tak jakos dziwnie..
Ostatnio edytowane przez Belzebub : 29.03.2010 o godz. 13:48.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Na głównej przeciez jest foto na ktorym normalnie sie usmiecha do Malego
http://i41.tinypic.com/dc4yu9.jpg nie doszukiwałbym się czegoś dziwnego.. czasem jak wspomnialem zawodnik tak stoi nieruchomo na przeciw partnera nie okazujac zadnych emocji, a w srodku az wrze.. nie bedziemy 10 stron glowkowac czy mu sie w oczy patrzy czy nie .. bez jaj bylo co bylo, oni wiedza najlepiej
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 29.03.2010 o godz. 13:54.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Moim zdaniem zdjecie, nie oddaje do konca tego co sie tam "działo"..
Na zdjeciu widac ze Boguski sie do niego usmiecha,a juz w filmiku widac ze ten usmiech kieruje gdzies dalej jakby unikając spojrzenia Małemu w oczy, po czym "oburzony" Małecki,ze Bogus sie nie chce z nim cieszyć,cos macha łapkami, i Bogus wtedy staje zdezorientowany..ja widze to bardziej tak.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
a ja widzę to tak, że Małecki biegnąc do Boguskiego krzyczał do niego 'To ja miałem strzelać ku*wa, zajebie Ci w szatni"
Litości Belzebub, nie szukaj dziury w całym... ![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
To co, nie można się było po meczu przypiąć do Pawełka, to wracamy do Małeckiego? ![]()
Ostatnio edytowane przez wolfy : 29.03.2010 o godz. 14:57.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Dajcie spokój,że Boguski jest spokojny to nie znaczy że bedzie sie bał od razu Małego. Widziliście kiedys tego typu cieszynke Henry ego?
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Ale teorie spiskowe się tu pojawiają . Za Małego kiedyś miałem bana bo że tak powiem kwestionowałem jego intelekt ))) Aktualnie moim zdaniem trochę ochłonął ( niestety ma to chyba ścisły związek z jego formą - oby forma wróciła a fochy nie !).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Belzebub niszczysz
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Belzebub, nie wiem co wy tam na dole palicie ale to mocne jest...
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
![]()
Feci quod potui faciant meliora potentes
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
![]()
Jazda, Jazda, Jazda - BIAŁA GWIAZDA!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Garguła i Cleber mieli jakos w tym tygodniu zacząć treningi z 1 zespołem... dlaczego tak sie nie dzieje
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
W niedzielę w Galerii Kazimierz spotkałem Clebera. Porozmawialiśmy chwilę, powiedział że do treningów wraca jutro (w poniedziałek).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
ale jutro jest środa... :| Ps juz jasne.. pytales go w niedziele i jutro czli w poniedziałek miał wrócic do treningów.... ale staraj sie pisac starannie i zrozumiale
Ostatnio edytowane przez Marcin_fan : 30.03.2010 o godz. 15:19.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Słowak, który najpierw zmagał się z kontuzją kolana a później mięśnia prawej nogi, powinien ćwiczyć z całą drużyną od najbliższego poniedziałku. Tego też dnia odbędą się konsultacje medyczne Garguły. Jeśli wypadną one pozytywnie, to już od połowy tygodnia "Guła" także dołączy do pozostałych kolegów.
Jeśli zaś chodzi o Clebera, to lekarze i sztab trenerski wciąż czekają aż całkowicie zrosną się żebra Brazylijczyka. Według wstępnych prognoz na początku przyszłego tygodnia Brazylijczyk może być gotowy do normalnych treningów. by. wislakrakow.com 27 marca 2010 czyli Garguła wedlug tego artykulu moze jutro badz pojutrze dolaczyc do kolegow jesli przejdzie dobrze badania. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Jajca! 2-3 tygodnie bez Skorży i kolegów i chłopaki stają na nogi
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Nie no, powiedz że żartujesz
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Oby. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Taki ten artykuł naciągany. Jak z Zagłębiem nie mógł zagrać Alvarez to u Skorży Burliga też cały mecz zagrał.
A poza tym - na Małeckiego to kto zaczął stawiać? ![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Online |
|
|
Zresztą gdyby Małecki nie nabawił się wtedy kontuzji która na dłuższy czas wykluczyła go z gry to być może dużo wcześniej mielibyśmy z niego pociechę.
Skorża trochę sobie zawalił w pierwszym sezonie kiedy miał dużą przewagę a później już praktycznie mistrzostwo pewne. Wtedy mógł sobie właśnie ogrywać młodszych zawodników a tak to później sam nie był pewien jak oni będą grać w meczach o stawkę i bał się na nich stawiać. Ale akurat w tym temacie to problem jest praktycznie w całej lidze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Ktos juz poruszał ten watek
Glowa i Marcelo maja po 3 kartki bodaj a kazdy wie ze duzymi krokami zbliza sie arcywzny mecz z Amika. przed tym meczem gramy z Polona i Slaskiem i teraz trza tak wykombinowac zeby nie obydwaj nie wykartkowali sie na meczu ze Slakiem bo bedzie bida w obronie.Albo wykartkowac sie z Polonia ze Slaskiem pauza a na Amike juz z czystym kontem bo jak sie nam obrona na Kuchenki posypie to bedzie płacz i zgrzytanie zebow ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Tak sie zastanawiam, piszecie że Szkółka mlodzieżowa stoi na żalosnym poziomie, a tutaj w ostatnim meczu ligowym w pierwszym skladzie gra 4 wychowanków, 5 wszedł a 6 był jeszcze na ławce rezerwowych. Kokoszka w Serie B, i ten co ostatnio chciał uciekać ale nie pamiętam jak on ma.
Wynika z tego że jakiś poziom jednak ta szkołka trzyma mimo minimalnych nakladow na nią.
Ostatnio edytowane przez <Crasch> : 30.03.2010 o godz. 23:52.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
A możesz ich z nazwisk wymienić? Bo coś mi się nie zgadza.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|