The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - inne dyscypliny
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - inne dyscypliny Na tym oto forum można dyskutować na temat sekcji Towarzystwa Sportowego Wisła Kraków, takich jak siatkówka kobiet, koszykówka kobiet i mężczyzn, judo, boks, gimnastyka, strzelectwo itp...

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
OSFP
Banita

Od: 07.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.03.2010, 16:12
@Grzesiek7 - A kto powiedział że na meczach z Rybnikiem nic nie będzie wywieszone? Tylko że taką akcję robiono już rok temu, po meczach z Lotosem, dało to coś ?

O kłótnie w środowisku kibicowskim to Ty się martwić nie musisz, a o inne skutki niepożądane ? Myślę ze taka a nie inna postawa zawodniczek w lidze polskiej wywoła dużo gorsze skutki niż cokolwiek co mogliby zrobić kibice.

Nie wszyscy lecą na morfinie żeby tak spokojnie jak Ty do pewnych spraw podchodzić. Ty byś nie zrobił nic, to różni Cię od ludzi którzy zrobili to co zrobili..

@Oskar, dla mojej przyjemności to Ty możesz w UFO wierzyć, ja Cię do niczego przekonywał nie będę, ale proszę Cię o jedno, nie ośmieszaj się teoriami o aucie Pawlak jej auto jest akurat bardzo dobrze rozpoznawalne..
Odpowiedz cytując
Greebo
Senior Member

Od: 12.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.03.2010, 19:09
OSFP napisał(a):Wyświetl post
@Grzesiek7 - A kto powiedział że na meczach z Rybnikiem nic nie będzie wywieszone? Tylko że taką akcję robiono już rok temu, po meczach z Lotosem, dało to coś ?
..
Mozę i dała, ale o to trzeba popytać kibiców w Słowacji lub w Czechach bo tam grają obecnie te panie które rok temu przeszły obok gry w meczach w Gdyni. Kto wie, może teraz w swoich nowych klubach zasuwają jak młode boginie? Chyba tak, bo na R22 jedna z nich była przyjęta owacyjnie.

Z tamtego składu z zawodniczek cos znaczących w grze zostały praktyce Ewka, Aga Majewska i Marta.. do nich (a zwłaszcza do tej ostatniej która wtedy grała praktycznie sama by Wisła zachowała choć trochę twarzy, a teraz grała 1 mecz po kontuzji) i wtedy i teraz trudno mieć jakieś większe pretensje do zaangażowanie..

Zresztą.. możesz mi wierzyć albo nie ale te mecze ciut się różniły. Wtedy nawet nie próbowaliśmy podjąć walki, dostając baty a a u części pan uśmiech nie znikął z twarzy przez caly mecz.. i nie był to w tamtym sezonie. W Polkowicach w tym roku w mojej cholernie indywidualnej opinii, było jednak inaczej. Walczyliśmy, choć faktem ejst ze nie wzbiliśmy sie na taki poziom ambicji jak w meczach euroligowych. My graliśmy jak wtedy Brno, Polkwoice jak my. Taka różnica. Ale o olewaniu gry mowy nie ma.

Żeby było śmieszniej.. z tego co się orientuje jesteśmy jedynym zespołem z z czołówki który w absolutnie każdym meczu w każdych rozgrywkach grał o zwycięstwo. Zawodniczki nie odpuściły PP jak np Gorzów (tamte z ciekawego powodu.. byłbys zachwycony gdyby tak zrobiła Wisła) mimo że miały piękne alibi w postaci zmęczenia po meczu z Brnem, walczyły do końca w Gorzowie, mimo że to był mecz tylko o prestiż, nie dawały dupy w meczach z zespołami broniącymi sie przed spadkiem tak jak to zrobił Polkowice z Lesznem, zrezygnowały z pucharu by skupić się na lidze jak Toruń czy Gdynia. Te emcze (PP w Gdyni, Gorzów, Lider) był 2 tyg temu .. wtedy nasze miały niby ambicje (byly za nia wychwalane, także ogólnopolskim forum) a teraz nagle ona znikła? Jest w tym jakaś logika?

oczywiście nie wszystko było idealne, bo gdyby było to bysmy byli teraz w półfinałach i za to mam zal do pań (zwłaszcza do jednej) . Ale porównywanie ich zaangażowania do tego sprzed roku jest nie na miejscu.

To pisałem ja trener Jarząbek. Jedna z 6 osób które były i na 2 meczach w Gdyni rok temu, i an dwóch meczach w Polkowicach w tym. (zeby było jasne pisze tylko w imieniu własnym, a nie pozostałej piątki)

aaa.. GW nie czytuje
"Cztery słonie, zielone słonie, każdy kokardę ma na ogonie.."

Nie dla osób mieniących sie kibicami Wisły, które przełączają stacje na mecz MU gdy jej nie idzie!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - inne dyscypliny

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów