1q2 napisał(a):

To jest tylko jedna z teorii.Wiem że najprościej jest dosłownie wszystko zwalić na Skorżę i stwierdzić że to jedyna przeszkoda do wspaniałej gry ale znając życie to takie proste nie jest.
Ja podzielam w jakimś tam stopniu wątpliwości wiślaka68 i wariant że 'atrakcyjna piłka' z tymi wykonawcami, skończy się piękną katastrofą - należy wziąć pod uwagę.
|
Trzymasz za tą piekna katastrofe kciuki? Ja sie zaczyman zastanawiac,komu Wy kibicujecie Maciejowi Skorży czy Wiśle Kraków?
Powiem tak, Brozek, Boguski, Małecki plus jakis dobry wysoki napastnik ktorego trzeba kupic spokojnie moga zastapic Zurawskiego z Kuźba, Franka gorzej bo on byl wyjatkowy i drugi taki nam sie nie trafi!
W pomocy tez mamy calkiem nięźle, no moze poza szymkiem ktorego tez bedzie ciezko zastapic ale bez niego tez sobie radzilismy tak samo jak bez Franka wiec wszystko jest do nadrobienia. Węźmy Łobodzinskiego po ktorym wszyscy jadą. w pelni formy jest to pilkarz wysokiej klasy! Kosowski moze jescze do nas wrocic i namieszac ale i diaz w wysokiej formie na lewej flance tez moze nieźle pociagnać! w srodku mamy Tomasa i
Ba oraz niezastapiany Sobol!jesli chodzi o obrone tez nie wyglada ona tak tragicznie, caly czas mowie o naszych gwiazdach kiedy beda w wysokiej formie. Tylko Paweł Mariuszek mi nie pasuje i jego trzeba zmienic jak najszybciej!