The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Czy uważasz, że nowy, stary trener poradzi sobie i wyciągnie Wisłe z kryzysu?
Tak 433 41,88%
Nie 250 24,18%
Pożyjemy, zobaczymy 351 33,95%
Głosujących: 1034. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
cortezz
Banita

Od: 10.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.03.2010, 12:05
1q2 napisał(a):Wyświetl post
To jest tylko jedna z teorii.Wiem że najprościej jest dosłownie wszystko zwalić na Skorżę i stwierdzić że to jedyna przeszkoda do wspaniałej gry ale znając życie to takie proste nie jest.
Ja podzielam w jakimś tam stopniu wątpliwości wiślaka68 i wariant że 'atrakcyjna piłka' z tymi wykonawcami, skończy się piękną katastrofą - należy wziąć pod uwagę.
Trzymasz za tą piekna katastrofe kciuki? Ja sie zaczyman zastanawiac,komu Wy kibicujecie Maciejowi Skorży czy Wiśle Kraków?
Powiem tak, Brozek, Boguski, Małecki plus jakis dobry wysoki napastnik ktorego trzeba kupic spokojnie moga zastapic Zurawskiego z Kuźba, Franka gorzej bo on byl wyjatkowy i drugi taki nam sie nie trafi!
W pomocy tez mamy calkiem nięźle, no moze poza szymkiem ktorego tez bedzie ciezko zastapic ale bez niego tez sobie radzilismy tak samo jak bez Franka wiec wszystko jest do nadrobienia. Węźmy Łobodzinskiego po ktorym wszyscy jadą. w pelni formy jest to pilkarz wysokiej klasy! Kosowski moze jescze do nas wrocic i namieszac ale i diaz w wysokiej formie na lewej flance tez moze nieźle pociagnać! w srodku mamy Tomasa i
Ba oraz niezastapiany Sobol!jesli chodzi o obrone tez nie wyglada ona tak tragicznie, caly czas mowie o naszych gwiazdach kiedy beda w wysokiej formie. Tylko Paweł Mariuszek mi nie pasuje i jego trzeba zmienic jak najszybciej!

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów