The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.03.2010, 23:24
felipe napisał(a):Wyświetl post
Już kiedys fucka pokazywał i jakos kary nie dostał.
Ba - "najwierniejsi z wiernych" uznali go za bohatera...Więc znowu rozejdzie się po kościach, coż, niektórzy jak sie na nich pluje mówia, że to pada deszcz.

Niestety, mamy zbyt słabego bramkarza w porównaniu do aspiracji. Może i talent ma, ale przy okazji trochę spustoszone pod kopułą...
A niektórzy jak się na nich pluje, pokazują fucka, bo dać w mordę z boiska nie mogą.
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 23.03.2010, 23:30
dj_ibutti napisał(a):Wyświetl post
A niektórzy jak się na nich pluje, pokazują fucka, bo dać w mordę z boiska nie mogą.
jeśli Pawełek znowu coś pokazał to jest zwykłą ciotą

i nie musi przychodzić do mnie na trybuny moge się z nim spokojnie umówić na spotkanie.
zaaranżujesz?
rozmowa na pewno nie będzie długa, bo z panem "yyy aaa eee" nie da sie za bardzo rozmawaić
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 23.03.2010, 23:39
pan_premier napisał(a):Wyświetl post

i nie musi przychodzić do mnie na trybuny moge się z nim spokojnie umówić na spotkanie.
zaaranżujesz?
rozmowa na pewno nie będzie długa, bo z panem "yyy aaa eee" nie da sie za bardzo rozmawaić
Spoko, najłatwiej będzie po treningu.

Nie wiem kiedy zrozumiecie, że wyśmiewanie własnych piłkarzy jest działaniem na szkodę klubu? Możecie sobie pisać co chcecie, ale w trakcie meczu go rozpraszać i mu "cisnąć"... Gratuluję. I jeszcze miejcie pretensje, że raczył się "odszczekać". Straszne, powinien pewnie podejść i powiedzieć: "tak macie rację, jestem nic nie grającym .....m, przepraszam".
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 23.03.2010, 23:45
Spoko, najłatwiej będzie po treningu.

Nie wiem kiedy zrozumiecie, że wyśmiewanie własnych piłkarzy jest działaniem na szkodę klubu? Możecie sobie pisać co chcecie, ale w trakcie meczu go rozpraszać i mu "cisnąć"... Gratuluję. I jeszcze miejcie pretensje, że raczył się "odszczekać". Straszne, powinien pewnie podejść i powiedzieć: "tak macie rację, jestem nic nie grającym .....m, przepraszam".
zluzuj z "cie" bo jestem jeden i nic mu nie cisnę.

Piszę jak jest. Frustraci są wszędzie, jeśli nasz wodzisławeiro sobie z tym nie radzi niech wraca i wygyza Onyszkę.
Czym sie różni od tych co mu cisną ?

A "po treningu" to może mieć solarium albo pączki z Iwańskim, Grzelakiem i Trałką.
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
lucekj
Banita

Od: 02.2003

Stary 23.03.2010, 23:46

zgadzam się, podobnie jest na Legii, kibice wyśmiewają grajków a Ci boją się strzelać na bramkę, bo mogą zostać wyśmiani

nie jestem za tym aby kpić ze swoich, ale na litość!! JAk już coś takiego się dzieje, to Pawełek nie ma prawa (DRUGI RAZ) pokazywać palucha, tak jak jeden gość napisał, kibice są po części jego pracodawcą, nie ma prawa najmniejszego odpyskować, a jak już tak zrobił to tylko świadczy o jego profesjonalizmie i psychice dzieciaczka z przedszkola, który pokazuje język równiesnikom jak Ci kpią z jego przybrązowionych spodni na pupie....
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 24.03.2010, 00:21
Sytuacja z boku wygląda tak:

Kibice obrażają i wyśmiewają Pawełka. Pawełek w zamian pokazuje fucka, a kibice wielcy obrażeni chcą się bić. Smiech na sali

lucekj napisał(a):Wyświetl post
... kibice są po części jego pracodawcą, nie ma prawa najmniejszego odpyskować, a jak już tak zrobił to tylko świadczy o jego profesjonalizmie i psychice dzieciaczka z przedszkola, który pokazuje język równiesnikom jak Ci kpią z jego przybrązowionych spodni na pupie....

Kibice nie są po części pracodawcą bo pracodawca za takie publiczne dręczenie i wyszydzanie zostałby skazany za mobbing. Ale najłatwiej podręczyć kogoś kto nie może oddać ale jak już odda to wielkie oburzenie. A później kibice się dziwią że bramkarz słabo broni.

A na koniec gratuluje temu forum moderatora który wyzywa piłkarzy od ciot i jeszcze podjudza innych... świetna moderacja
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 24.03.2010 o godz. 00:36.
blackluk
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 24.03.2010, 00:19
pan_premier napisał(a):Wyświetl post

zaaranżujesz?
Nie bardzo rozumiem jak można tak pisać o własnym piłkarzu i to jeszcze przez moderatora, Legia pokazała żenadę teraz my musimy to robić? każdy wie jak Pawełek gra i nic tego nie zmieni, a jak wszyscy szydzą mu za plecami to chyba naturalne ze mogą puścić nerwy. Martwią mnie niektóre wypowiedzi rozumiem powiedzieć "ten jest słaby" , "tamten się nie nadaje", "ten jest bez formy" jednak obrażać i wyzywać zawodników własnej drużyny jest poniżej jakich kolwiek standardów.
Ostatnio edytowane przez blackluk : 24.03.2010 o godz. 00:27.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów