|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy uważasz, że nowy, stary trener poradzi sobie i wyciągnie Wisłe z kryzysu? | |||
| Tak |
|
433 | 41,88% |
| Nie |
|
250 | 24,18% |
| Pożyjemy, zobaczymy |
|
351 | 33,95% |
| Głosujących: 1034. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
W Cafe Futbol wypowiadał się Heniu .
![]()
TS WISŁA KRAKÓW !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
jakby dysponował ktoś nagraniem z dzisiejszego Cafe Futbol wypowiedzi Kasperczaka, byłoby ekstra.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Mi wystarczy, żeby ktoś tylko napisał o czym Kasperczak mówił.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Brakuje nam takiego Szymkowiaka, czyli typowego rozgrywającego. Co do Kirma to On nie ma dryblingu, wydaje mi się że to zawodnik bardziej...kreatywny, dobry do gry kombinacyjnej, może by go spróbować jako ofensywnego/środkowego pomocnika?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
za dwa dni będzie można zobaczyć na ipla.tv jak zamieszczą filmik
Ogólnie mówił dużo rzeczy, zastosował dyplomatykę w wielu odpowiedziach, tzn. nie chciał ujawnić jakim sposobem został trenerem Wisły (czy to Cupiał wyciągnął ręke czy Heniu ) , ogólnie o sposobie zarządzania klubem, iż on w transfery nie może ingerować, ponieważ klub ma już wykształcony odpowiedni schemat (chodzi o scoutów) i to do ich pracy należy pozyskiwanie graczy. Wspominał również o pierwszej przygodzie z Wisłą i o tym że nie od razu udało mu się Wielką Wisłe zbudować i że obecna sytuacja jest podobna do wcześniejszej tylko że Wisła jest na fotelu lidera . Ogólnie to zapraszam do obejrzenia Cafe Futbol bo podoba mi się ten program na ipla.tv ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
W Nsport Kasperczak jest dzisiaj gościem, wyjaśnił m.in. za co przepraszał Cupiała i wcale mu nie chodziło o pieniądze a po prostu o porażki sportowe. Wspomniał też że propozycję pracy przy Reymonta złożył po telefonie z Krakowa i działo się to już po meczu z Jagiellonią, generalnie nieźle go ciągnęli za język, ciekawe czy Cupiał już jutro nie wręczy mu za ten wywiad wypowiedzenia...
![]()
Nie! Jeszcze trochę! Mamy czas! Bo widzicie
Do stracenia nikt z nas nie ma nic - i tyle! A więc krzyczmy! Krótką chwilę - całe życie! Nim znikniemy - głośno krzyczmy krótką chwilę! Kasperczak trzymaj się!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Jakies 40 min przepytywali pana Kasperczaka na N. Jesli mowil prawde a akurat ja mam taka nature, ze nie przyjmuje z gory ze ktos mnie klamie podczas rozmowy, wiec ja nie widze powodu zeby mu nie wierzyc i uwazam ze Henri obalil wszystkie argumenty tych ktorzy byli w stosunku do jego osoby na "nie". W skrocie to powiedzial ze nikt mu nie dal zwolnienia na pismie i jesli nie zjawil by sie wtedy w klubie (gdy prezentowali Liczke) to on zlamal by warunki swojej umowy, przeprosiny na konferencji dotyczyly wylacznie tego ze nie dal rady wejsc do LM i zaliczyl znane nam wpadki w PUEFA, to z klubu najpierw sie do niego zwrocili a on po 15 min zdecydowal ze chce wrocic do Wisly. Nie jest tez prawda, ze nie ma nic do powiedzenia w sprawie transferow, mniej wiecej bedzie to wygladac tak ze powstanie grupa ludzi odpowiedzialna za poszukiwanie zawodnikow, Kasperczak bedzie zglaszal kogo potrzebuje, oni beda szukac a potem razem z trenerem dyskutowac z kim podpisac.
Przyznac trzeba, ze zamotal sie jedynie w sprawie wtargniecia kibicow Gornika na trening. Jesli jeszcze sobie cos przypomnie waznego to dopisze dla tych ktorym nie bylo dane obejrzec a sa ciekawi ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
|
w Cafe Futbol mówił że On nie miał sporu z Cupiałem tylko ze spółką wiec tak w ogóle to nie było sprawy
![]() fajnie zmontowali w Polsacie konferencje Henia jak przepraszał z fragmentami z Misia i to słynne łubu dubu ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Obszerny wywiad z GW
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
odbył rozmowę z Mariuszem i ma być numerem jeden mówił też,że Mariusz może się rozwinąć.![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
brylant17 masz racje zapomnialem, chociaz piszesz polprawde bo ja bym z tego zrozumial ze Kasperczak slepo w niego wierzy jak poprzednik a powiedzial cos takiego(nie mowie ze doslownie) ze na ten stan kadry to Pawelek jest najlepszy i na niego stawia, ale jest taka mozliwosc ze chlopak sie rozwinie a moze byc tak ze bedzie slaby i po rundzie moze miejsce stracic.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Zapomnieliście najważniejszego co Kasperczak powiedział w programie na nsport. Z tego co pamiętam to powiedział, że Wisła wysłała zapytanie do Kamila Kosowskiego w sprawie gry pod Wawelem oczywiście. Nie pamiętam jak dokładnie to powiedział, chciałbym zobaczyć powtórke tego, to było jakoś pod koniec programu.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dziennikarze o to zapytali a Kasperczak powiedzial ze na chwile obecna nie ma tematu, tak samo jak pytali o reszte starej Wisly Franka, Zurawia...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
fanTS1906 Racja a z Żurawiem i Frankiem to raczej żart a Kosa to bardziej na poważnie, a z Pawełkiem musiał tak powiedzieć bo chyba by nie powiedział, że number 1 to Juszczyk.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Moim marzeniem jest, aby Wisła w pucharach zagrała z jedną z 3 ekip z Cypru (Omonia, ANorthosis, APOEL która jest ta 4 - nie wiem) które to wg Ciebie zjadają nas na śniadanie... Głowy nie dam, ale tylko bezpośredni pojedynek może świadczyć o porównaniu sił zespołów..... Co do większej kasy - na CYprze dobre jest to, że tam gwiazdy dostają lukratywne kontrakty, natomiast kopacze - tacy jak większość naszej skopanej ligi mają niskie uposażenia - oczywiśce w porównaniu z gwiazdami. U nas też tak powinno być - kopacze nie powinni swoimi kontraktami przekarczać 100 tys euro rocznie, a wówczas byłaby pewnie kasa na gwiazdy rzędu 500 tys euro rocznie - bo chyba więcej Kamil na Cyprze nie ma.... pozdrawiam ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
![]()
Nie! Jeszcze trochę! Mamy czas! Bo widzicie
Do stracenia nikt z nas nie ma nic - i tyle! A więc krzyczmy! Krótką chwilę - całe życie! Nim znikniemy - głośno krzyczmy krótką chwilę! Kasperczak trzymaj się!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
z wywiadu
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nigdy więcej takich nieudaczników jak Liczka.Drużyna obroniła przewage na wiosne bo Legia była wtedy bez formy.Doskonale pamiętam to słynne lanie 5-1 od Legii w Warszawie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Zwycięstwa - 11 Remisy - 2 (oba u siebie - jeden z Amiką, drugi z Cracovią) Porażki - 0 Punkty - 35 (na 39 możliwych - 89,7%) Bramki zdobyte: 44 (3,38 bramek strzelonych na mecz) bramki stracone: 8 (0,61 bramek straconych na mecz) Wisła Liczki (odszedł Szymkowiak) Zwycięstwa - 8 Remisy - 3 (Łęczna, Płock + remis u siebie z Pogonią po bramce w 89 min. Franka) Porażki - 2 (5:1 z Legią i 3:1 z Lechem Poznań) Punkty: 27 (69,2 % z możliwych) Bramki zdobyte - 26 (2,0 bramki na mecz) Bramki stracone - 15 (1,15 bramki na mecz) Jak widać mimo nieprawdy podanej przez Kasperczaka (miał 8 pkt przewagi nad 2. Legią) to rzeczywiście, Legia w 2 rundzie zdobyła zaledwie 20 pkt. Natomiast Groclin uciułał 26 pkt na wiosnę, czyli raptem 1 mniej niż Wisła, a bezpośredni mecz grali w ostatniej kolejce w Krakowie.....
Ostatnio edytowane przez funkykoval : 22.03.2010 o godz. 12:29.
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Trochę zagalopował się Kasperczak co powoduje że i na inne 'fakty' z tego wywiadu należy patrzeć z dystansem.
Co nie zmienia tego że Wisła jesienią(nie licząc pucharów) a wiosną za Liczki to były 2 różne zespoły, jeśli chodzi o jakość gry. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
A wyniki z Legią za Kasperczaka pamiętasz?
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Na kwestie wyników z Legią raczej bym nie wchodził, bo nasz ostatni trenejro też z tą drużyną sobie wybitnie nie radził.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Ale doskonale pasuje to do kwestii "wpadek" wypominanych Skorży.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
nie wiem czy zauwazyliscie ale po przyjsciu Henka do Wisly i wywaleniu Terotziego(nie wiem jak sie to dokladnie pisze) po meczu z Lechia nie bylo komunikatu o drobnych lub ciezszych urazach!
Dziala odrazu![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
![]() Mam nadzieję, że nie piszesz powaznie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
zartowalem oczywiscie
ale mysle ze Henry pokaze na co Wisle stac!!![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
to 5:1 to za Liczki piczki bylo uhuhhuhu tez to pamietam ,a jak sobie jeszcze przypomne ze naszymi pozniejszym trenerami byli sum z wąsami Engel, czy Drago Okuka ,a naszym graczem Stanko Svitlica -kocha cie cala stolica... to az mną trzesie. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|