The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Czy uważasz, że nowy, stary trener poradzi sobie i wyciągnie Wisłe z kryzysu?
Tak 433 41,88%
Nie 250 24,18%
Pożyjemy, zobaczymy 351 33,95%
Głosujących: 1034. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.08.2010, 13:57
Nie no,Kulawik na pół rundy? Bez jaj
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

LooNatyk
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 06.08.2010, 13:58
wolfy -- tak z ciekawosci, co wg Ciebie musi sie stac aby Wisla grala dobrze? Ale tak realnie patrzac. Bo strasznie narzekasz, ale chyba nigdzie nie napisales tak konkretnie co trzeba zmienic.(albo nie udalo mi sie tego przeczytac/znalezc)

Wywalic wszystkich pilkarzy? I co wtedy?

Sa wg Ciebie jeszcze jakies szanse na uratowanie Wisly?
SĘDZIA ZGRED
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 06.08.2010, 13:59
Mam nadzieję że to nie będzie żaden Polak , ewentualnie P.Nowak bo z mętalnością naszych to my nie wiele osiągniemy. Nasi kopacze muszą na boisku zapierdalać tak żeby braki w wyszkoleniu technicznym niwelować wybieganiem i kondycją oraz przygotowaniem szybkościowym...
WIERNY ZAWSZE WIŚLE
Krissu
Militaris

Od: 01.2006

Stary 06.08.2010, 13:59
Nie sądzę, żeby cokolwiek nowego mogło zostać powiedziane w tym temacie.

Zamykam.
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 03.08.2010, 10:09
Lemoniadowy Joe napisał(a):Wyświetl post
dokładnie masz racje Petrescu nie odniósł z Wisłą żadnego sukcesu ale jakoś tak sobie myślę że Wisła nie wyszła by tak roz.... taktycznie z jakimiś Azerami co to mogli nam strzeli 3 bramki
To głębszy problem. W rundzie wiosennej Wisła prezentowała sie bardzo przeciętnie za co zapłacił Maciej Skorża. Przyczyn takiego stanu rzeczy jest kilka, jedno jest jednak pewne, Wisła nie była dobrze funkcjonującym mechanizmem, który nagle pod okiem Kasperczaka w ostatnich tygodniech się zepsuł. Nasza drużyna jest jek człowiek trawiony ciężką chorobą, który na razie, mimo zmiany lekarza, nie powrócił do zdrowia (być może jest za wcześnie, żeby wyciągać takie wnioski, ale tak to na razie wygląda). Trudno odpowiedzieć na pytanie czy inny trener w tych warunkach wycisnąłby z drużyny więcej, biorąc pod uwagę osłabenie bloku obronnego i dosyć późne transfery, o trudnej do oceny jakości.

Wydaje mi się, ze wiele osób przenosi sytuacje z przeszłości na dzisiejszą Wisłę. A to błąd. Wtedy Wisła gromiła w lidze, grając bardzo efektownie, a potem zawodziła w pucharach ze słabymi przeciwnikami, bo... koncentracja była za mała, piłkarze byli myślami w ciepłych krajach, minimalizm królował.

Dzisiaj startujemy po nieudanym sezonie, w którym potrafiliśmy przegrać z drużynami słabszymi od azerów i oczekujemy łatwego zwycięstwa z "ogórkami". Na jakiej podstawie? Przecież ta drużyna przegrała kilka miesięcy temu z GKS Bełchatów, Arką Gdynia czy Koroną Kielce. Na razie nic nie wskazuje na to, aby nasz koszmar się skończył. Nie wiem również, czy jeśli zawiodą nasze wszystkie nowe nabytki, starzy zawodnicy będą się w stanie wznieść podad poziom prezentowany przed wakacjami.
arti
Guest

Stary 03.08.2010, 11:59
Dean napisał(a):Wyświetl post
Jestem przekonany że Petrescu będzie za parę lat trenerem Chelsea, bo w końcu tam w dobrym stylu pogrywał.
Ale żeby tak było musi zrobić z tymi ruskimi co ich teraz ma fajny wynik w pucharach i potem jeszcze z kimś na zachodzie, a najlepiej w anglii. Nie wezmą go do chelsea za mistrzostwo rumunii i ew. awans z bogatym zespołem rosyjskim do 1 ligi (co wydaje się być raczej formalnością) przynajmniej dopóki mają duże pieniadze i stać ich na każdego topowego trenera.
blackluk
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 05.08.2010, 22:30
arsfan90 napisał(a):Wyświetl post
Oj, oj czyżby Heniek stracił swoich obrońców? Jak napisał element, przecież nie miało być kompromitacji jak za Skorży!
I racja nie bylo takich kompromitacji KASPERCZAK PRZEGRAŁ WSZYSTKO CO MÓGŁ PRZEGRAĆ!!!

Czekam teraz na Wasze WSPANIAŁE OPINIE, wpywpowiedzcie się Wy którzy tak broniliście Kasperczaka!

Aaa teraz będziecie siedzieć cicho?!

K**** szkoda, że dopiero teraz zrozumiałem dlaczego tak wiele osób nie wypowiada się na tym forum pełnym ekspertów którzy NIE ROBIĄ ABSOLUTNIE NIC DLA WISŁY!!! Potraficie tylko krytykowac!
Przeczysz sam sobie najpierw sam krytykujesz, a potem piszesz ze wszyscy umieją tylko krytykować.

Co do twojego pytania to napisze tak Skorża był do bani i jak sie okazało Kasperczak też, a wcześniej dziesiątki innych trenerów. W takim razie zastanawia mnie jedno wszyscy nie mieli pojęcia o trenowaniu, czy mamy porostu słabych piłkarzy? Powtarzałem to wiele razy i powtórzę kolejny niech w tej drużynie nie gra żaden polak jeśli maja tak nas reprezentowac jak dzisiaj trzech muszkieterów Sobol, Brożek, Kowalski. Tyle mam do powiedzenia i popieram komentatorów tu nawet Benitez nic nie zdziała do puki będziemy mieli takie podejście .
Jeszcze jedno jak wszyscy co roku wierze że wreszcie coś zaskoczy jednak trzeba wreszcie sobie uświadomić to że jesteśmy zaściankową liga i to my jesteśmy tak zwanymi ogórkami. Wszyscy próbują koloryzować i mówić że jesteśmy lepsi od Azerów tylko trener zły chłopaki bez ambicji itd. Jedna wielka bzdura zarówno my jak i Lech byliśmy od nich w każdym elemencie słabsi i zrozumcie to wreszcie ze polskie kluby jeszcze długie lata nic nie osiągna w europie.
Ostatnio edytowane przez blackluk : 05.08.2010 o godz. 22:35.
ChG
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 05.08.2010, 22:52
jason wiślak napisał(a):Wyświetl post
Ciekaw jestem ile warte byłby słowa Petrescu ze w każdej chwili może tu wrócić? Teraz go potrzeba! Boguś bierz DANA!!!!
Dan to mówił jak pracował w Unirei i pewnie nie zarabiał jeszcze kokosów. Teraz pracuje w Kubaniu, ma w hoy kasy i już pewnie nie pamięta o Wiśle.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów