|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy uważasz, że nowy, stary trener poradzi sobie i wyciągnie Wisłe z kryzysu? | |||
| Tak |
|
433 | 41,88% |
| Nie |
|
250 | 24,18% |
| Pożyjemy, zobaczymy |
|
351 | 33,95% |
| Głosujących: 1034. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Nie no,Kulawik na pół rundy? Bez jaj
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
wolfy -- tak z ciekawosci, co wg Ciebie musi sie stac aby Wisla grala dobrze? Ale tak realnie patrzac. Bo strasznie narzekasz, ale chyba nigdzie nie napisales tak konkretnie co trzeba zmienic.(albo nie udalo mi sie tego przeczytac/znalezc)
Wywalic wszystkich pilkarzy? I co wtedy? Sa wg Ciebie jeszcze jakies szanse na uratowanie Wisly? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Mam nadzieję że to nie będzie żaden Polak , ewentualnie P.Nowak bo z mętalnością naszych to my nie wiele osiągniemy. Nasi kopacze muszą na boisku zapierdalać tak żeby braki w wyszkoleniu technicznym niwelować wybieganiem i kondycją oraz przygotowaniem szybkościowym...
![]()
WIERNY ZAWSZE WIŚLE
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Nie sądzę, żeby cokolwiek nowego mogło zostać powiedziane w tym temacie.
Zamykam. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Wydaje mi się, ze wiele osób przenosi sytuacje z przeszłości na dzisiejszą Wisłę. A to błąd. Wtedy Wisła gromiła w lidze, grając bardzo efektownie, a potem zawodziła w pucharach ze słabymi przeciwnikami, bo... koncentracja była za mała, piłkarze byli myślami w ciepłych krajach, minimalizm królował. Dzisiaj startujemy po nieudanym sezonie, w którym potrafiliśmy przegrać z drużynami słabszymi od azerów i oczekujemy łatwego zwycięstwa z "ogórkami". Na jakiej podstawie? Przecież ta drużyna przegrała kilka miesięcy temu z GKS Bełchatów, Arką Gdynia czy Koroną Kielce. Na razie nic nie wskazuje na to, aby nasz koszmar się skończył. Nie wiem również, czy jeśli zawiodą nasze wszystkie nowe nabytki, starzy zawodnicy będą się w stanie wznieść podad poziom prezentowany przed wakacjami. |
|
|
|
Guest
|
|
|
Ale żeby tak było musi zrobić z tymi ruskimi co ich teraz ma fajny wynik w pucharach i potem jeszcze z kimś na zachodzie, a najlepiej w anglii. Nie wezmą go do chelsea za mistrzostwo rumunii i ew. awans z bogatym zespołem rosyjskim do 1 ligi (co wydaje się być raczej formalnością) przynajmniej dopóki mają duże pieniadze i stać ich na każdego topowego trenera.
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
Co do twojego pytania to napisze tak Skorża był do bani i jak sie okazało Kasperczak też, a wcześniej dziesiątki innych trenerów. W takim razie zastanawia mnie jedno wszyscy nie mieli pojęcia o trenowaniu, czy mamy porostu słabych piłkarzy? Powtarzałem to wiele razy i powtórzę kolejny niech w tej drużynie nie gra żaden polak jeśli maja tak nas reprezentowac jak dzisiaj trzech muszkieterów Sobol, Brożek, Kowalski. Tyle mam do powiedzenia i popieram komentatorów tu nawet Benitez nic nie zdziała do puki będziemy mieli takie podejście . Jeszcze jedno jak wszyscy co roku wierze że wreszcie coś zaskoczy jednak trzeba wreszcie sobie uświadomić to że jesteśmy zaściankową liga i to my jesteśmy tak zwanymi ogórkami. Wszyscy próbują koloryzować i mówić że jesteśmy lepsi od Azerów tylko trener zły chłopaki bez ambicji itd. Jedna wielka bzdura zarówno my jak i Lech byliśmy od nich w każdym elemencie słabsi i zrozumcie to wreszcie ze polskie kluby jeszcze długie lata nic nie osiągna w europie.
Ostatnio edytowane przez blackluk : 05.08.2010 o godz. 22:35.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |