|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy uważasz, że nowy, stary trener poradzi sobie i wyciągnie Wisłe z kryzysu? | |||
| Tak |
|
433 | 41,88% |
| Nie |
|
250 | 24,18% |
| Pożyjemy, zobaczymy |
|
351 | 33,95% |
| Głosujących: 1034. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Heniu po prostu się wypalił, jego druga przygoda z Wisłą jest kompletnie nieudana. Tutaj potrzeba świeżej krwi, kogoś zafascynowanego futbolem jak na przykład Czesław Michniewicz. Bynajmniej tak mi się wydaje. Moim zdaniem Kasperczak po prostu nie ma pomysłu na ustawienie Wisły, czasami mam wrażenie, że tylko z Murzynami dobrze się rozumie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
Patrząc na wynik Jagiellonii, jedynym polskim trenerem, który mógłby być zatrudniony przez Wisłę jest Probierz. A zresztą, nieważne kto, ważne, żeby skończył się jeden trening dziennie o 9:30, coby się chłopcy nie zmęczyli.
Ostatnio edytowane przez murray : 05.08.2010 o godz. 20:38.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Takie drużyny jak ta z Azerbejdżanu są już dla Henia zbyt dużym wyzwaniem...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Jedyny chłop którego ja chce: to Probierz!! Dać mu nawet 500 tys. euro pensji + 700 tys. euro na Grosickiego, wypierdzielić tych Kirmów, Paljiciów, Łobodzińskich ... ! Brożka wypożyczyć do jakiegoś klubu, bo on zchodzi na psy powoli, narastająca frustracja, niepewność czynią z niego już przeciętniaka ;/ Niech w lidzę grać Rios, Żurawski i grajmy 1 napastnikiem z bokami Małecki - Grosicki w środku Garguła
Defensywni to Jirsak, Sobol, wtedy można grać nimi razem na środku ale nie w takim meczu z Azerami bez ofensywnego pomocnika!! To jest strzał w serce drużyny brak playmaykera ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez tormenthor : 05.08.2010 o godz. 20:52.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Heniek poza burtą. Taka informacja już krąży.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
bo to byl prawdopodobnie ostatni mecz Henrego w Wisle, dlatego tak powiedzial.. troche za pozno jak juz po wszystkim
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Cupial byl na stadionie wiec mogli sprawe zalatwic zaraz po gwizdku... ciekawi mnie tylko jedno... czy zachowa sie fair play czy po raz drugi bedzie (to bylby kosmos i jaki jest to jest, ale nie chce mi sie wierzyc ze tak by sie zachowal) ciagnal kase od Wisly nie bedac juz jej trenerem... chyba ze ma jakis zapis ze w razie rozwiazania umowy o prace nie trzeba robic tego robic za porozumieniem stron...
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Nie! Jeszcze trochę! Mamy czas! Bo widzicie
Do stracenia nikt z nas nie ma nic - i tyle! A więc krzyczmy! Krótką chwilę - całe życie! Nim znikniemy - głośno krzyczmy krótką chwilę! Kasperczak trzymaj się!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Tylko zagraniczny trener i niech trenują nawet 3 razy dziennie. Co to praktyki, że roku trenują raz dziennie, bo raz na tydzień zdarza im się 90 minut piłkę pokopać. Raz dziennie to drużyny półamatorskie trenują. Przyjdą sobie do klubu pokopią 1,5h później do domu i cały dzień wolny. Dopóki nie zmieni się podejść do intensywności treningów tak dalej będą lania z Levadią i Karabachem tudzież innymi tuzami europejskiej piłki.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
HAHAHAHA.
Może i nie czas na śmiechy, ale trudno mi się powstrzymać. Miało nie być drugiej Levadii. Kasperczak nie popełni błędów /nieudacznika/ Skorży. Potrzeba kogoś z jajami, Kasper je posiada, Skorża nie. Spokojnie, spokojnie. Pamiętam te posty bardzo dobrze. I drugiej Levadi co prawda nie było bo trudno równać ze sobą te dwie drużyny bo Levadia bije na łeb Karabach. Chociaż tyle, bo ta nazwa Levadii przypisywana do największej kompromitacji Wisły w historii europejskich pucharów za bardzo mi nie pasowała. Karabach groźniej brzmi. Pstryczek w policzki tych wszystkich prześmiewców i hipokrytów. Oliwa sprawiedliwa! I choć miałem od początku wyjebane na Kaspra za to że wyłudzał grube tysiące z kasy Wisły za pierdy w fotel tak zaciskałem zęby dla dobra sportowej Wisły. Przejebane MP choć była prosta droga i żadne Jopy tu niczego nie zawaliły. PP i teraz puchary. Co dalej? dopnij do Myślenic, zapal cygaro i zadecyduj. Szkoda tylko Cupiała i wariatów spod znaku najjaśniejszej z Gwiazd, którzy wybrali się do Baku. Na otarcie łez wczorajszy wynik.
Ostatnio edytowane przez element : 05.08.2010 o godz. 21:09.
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Ciekawe kto na trenera. Jest jeszcze dużo czasu do ligi, zdążymy zrobić mały obóz treningowy gdzieś w górach. Do siebie dojdą w przerwie zimowej.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Probierz? Kpisz? Z dobrym składem nie potrafił przejść Arisu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Ludzie co się stanie będzie i tak źle.
Nowy trener - za późno. Heniek zostanie - też źle. Poza tym już niedługo liga i nasi gracze znów na pełnej ****ie zaczną wygrywać z Arkami, Zagłębiami itd... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...egralismy_jak/
po takich wypowiedziach jestem pewien, ze Kasperczak już w Wiśle nie popracuje P.S. Oczywiście nie jestem zdania, że tylko Kasperczak jest winny porażki, nawet nie chce mi się opisywać obecnej sytuacji... |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
I dobrze. Bo zmiana na jakiegokolwiek krajowego znachora to jeszcze gorsza degrengolada, a widoków na porządnego szkoleniowca z zagranicy na chwilę obecną nie widzę, a szkoda (porządnego tj. nie jakichś dziadków typu Schaeffera, który ostatnie sukcesy na jakiejkolwiek arenie mial jeszcze wcześniej niż Kasperczak). Oczywiście hejt w stronę siwego będzie gruby, SKWK już zaciera ręce, bo Kasperczak jest winny upadkowi polskiej kopanej – nota bene nic mnie tak bardzo nie rozbawiło jak opinia w temacie obok, że Kasperczak źle przygotował zespół kondyjnie (nie przeczę) BO "Żurawskiemu odskakiwała piłka przy przyjęciu". W 2008 roku bojdaże oglądałem mecz odlbojów, gdzie Roman Kosecki z 20 kg nadwagi nienagannie przyjmował futbolówkę – pewnie dlatego, że nie trenował go Kasperczak! I dobrze, bo zmiana trenera w tej chwili byłaby ewidentnym potwierdzeniem tego, że stoimy w miejscu od wielu, wielu lat. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ooo....Heniu pojechał, przeczytajcie...http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...egralismy_jak/
Ciekawe, ciekawe...w końcu pojechał po piłkarzach troszkę, po zarządzie troszkę...ale ma rację, cóż... Mnie nie jarają zwycięstwa z cieniasami w lidze, ale teraz nawet tych może nie być. Jak patrzę na naszą grę, to myślę że Hetman Zamość ma więcej ambicji, umiejętności i lepszych piłkarzy....Nie wiem co będzie dalej.. grogoriogreg: sorry nie widziałem że wkleiłeś przede mną.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
widzę ze Henryk ładnie pojechal po tych gwiazdorach ;D dobrze ze mial odwage to powiedziec, tylko troche nie widzi swoich bledow
![]() |
|
|
|
Blood Brothers
Offline |
|
|
bo to juz jest KONIEC
a jaja trzeba miec wtedy kiedy jest na to pora czyli po pierwszym meczu zjebac wszysktich rowno a nie wtedy kiedy juz jest wszystko jedno...![]()
BRUCE SPRINGSTEEN & THE E-STREET BAND
"This music is forever for me. It's the stage thing, that rush moment that you live for. It never lasts, but that's what you live for." --Bruce Springsteen |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Gdzie niby te ploty, że Kasperczak ma odejść? Że mają go zwolnić? Jak co to wywalić Basałaja, że drużynę nie posklecał w odpowiednim czasie... Osobiście sam nie jestem teraz zwolennikiem Kasperczaka, ale po dłuższym przemyśleniu uważam, że trzeba dać mu jeszcze czas, jeszcze ten sezon, by się przekonać, na co jego drużynę stać. No chyba że będziemy przegrywać z tymi Arkami, Zagłębiami... Cóż, ja jednak myślę, że Kasperczaka zostawią.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Nie ma co komentować, ale drużyna była źle przygotowana taktycznie przez Kasperczaka...
![]() ![]() Wybór Był Prosty - Wiara w Jednego Boga, Krakowska Wisła To Naszego Życia Droga! |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Z drugiej strony Kasperczak źle ustawił drużynę taktycznie. W jednym i drugim meczu. Były zbyt duże odległości pomiędzy linią obrony i linią pomocy.
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Ja w tych meczach nie widziałem trenera! Nasi kopacze grali ot tak sobie... brakło mi myśli taktycznej, próby zaskoczenia przeciwnika (no chyba że Brożek na ławce- to się udało). Byłem umiarkowanym zwolennikiem Kasperczaka ale po tym meczu mam poważne wątpliwości...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No właśnie. Trener moim zdaniem musi "grać" razem z zawodnikami, angażować się w meczu i tym podobne, a u Kasperczaka chyba mi tego brakuje. No i zmiany... Jak można wpuścić Łobo, mając na ławce Kirma...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Kasperczak niestety ale powinien zostać zwolniony... on w ogóle tym meczem nie żył!!
z polskich trenerów to jedyne kto - Michał Probierz!! to jest trener!! a jeśli nie on to tylko ktoś z zagranicy kto bedzie umiał to wszystko poukładac ![]()
Zawsze Wierni i Oddani - WISŁY KRAKÓW chuligani !!
|
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
gdyby kasper zostal to by powiedzial, ze ma nadzieje iz zespol zareaguje pozytywnie w meczu z Arka albo cos takiego..
![]()
''...Ale każdy ma prawo wymagać od was ambitnej i nieustępliwej walki.." - Henryk Reyman
AVE WISŁA! |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Nie tylko Żurawiowi odskakiwała reszta też "ładnie" piłkę przyjmuje, o szybkości to już nie ma co wspominać bo Azerowie po 80 min biegaja szybciej niz nasi rezerwowi po 15
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|