The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Czy uważasz, że nowy, stary trener poradzi sobie i wyciągnie Wisłe z kryzysu?
Tak 433 41,88%
Nie 250 24,18%
Pożyjemy, zobaczymy 351 33,95%
Głosujących: 1034. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Martinus
Senior Member

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.08.2010, 22:13
JarTSW napisał(a):Wyświetl post
Dajcie spokój z tym Simeone.
Nie mówiąc o tym, że argentyńska myśl szkoleniowa by do nas nie pasowała (taka dość dziwna taktyka, a raczej jej brak) oraz, że nie powinno się Kasperczaka oceniać co najmniej przed końcem rundy...

Hmm na jakiej podstawie oceniasz tak argentyńską myśl szkoleniową?
Umiejętności trenerskie i stosunek do dyscypliny taktycznej takich szkoleniowców jak Bielsa czy Raul Cuper świadczą raczej o czymś wprost przeciwnym.
Eppur si muove!
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 03.08.2010, 23:30
Martinus napisał(a):Wyświetl post
Hmm na jakiej podstawie oceniasz tak argentyńską myśl szkoleniową?
Umiejętności trenerskie i stosunek do dyscypliny taktycznej takich szkoleniowców jak Bielsa czy Raul Cuper świadczą raczej o czymś wprost przeciwnym.
Nie wiem, po prostu bardziej mentalnie pasuje ktoś typowo taktyczny (Niemiec, Holender, Włoch), a nie bazujący jedynie na mentalności grajków, która u naszych jest hmmm, inna niż w Argentynie
BoBaSbK
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 03.08.2010, 19:02
Jeśli odpadną to jestem za tym aby Heńkowi podziękować - choć darzę go wielką sympatią .
TS WISŁA KRAKÓW !!
Tarann
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 03.08.2010, 19:06
BoBaSbK napisał(a):Wyświetl post
Jeśli odpadną to jestem za tym aby Heńkowi podziękować - choć darzę go wielką sympatią .
Czyli polityka klubu dalej zależy od tego czy chłopakom się będzie chciało?
zapalony
Member

Od: 07.2010

Stary 03.08.2010, 20:39
Adasss, moglbys napisac skad w ogole temat Simeone sie wzial? jakis link jest?
Adasss
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 03.08.2010, 21:26
zapalony napisał(a):Wyświetl post
Adasss, moglbys napisac skad w ogole temat Simeone sie wzial? jakis link jest?
Link zwany Zbymak
wwf
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 03.08.2010, 23:03
Adasss napisał(a):Wyświetl post
Link zwany Zbymak
A to opcja rezerwowa czy pierwszoplanowa.

Może zrobimy Casting na trenera, każdy będzie prowadził 1 sparing i się oceni. Potem każdy 2 mecze ligowe i na nastepną rundę mamy nowego trenera.
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
daniel123
Member

Od: 07.2006

Stary 04.08.2010, 01:03
dziad z nazwiskiem to tu przyjdzie tylko sobie dorobić,bedzie jak z bylym selekcjonerem,a mlodego wilczka to mielismy w osobie Dan Petrescu,niestety prezes ulegl narzekaniom piłkarzy,osobiscie jestem przeciwny zmiany trenera przynajmniej do przerwy zimowej,przyszło sporo zawodnikow,nie mieli czasu sie zgrac itp,do zimy bym poczekal
zajacek
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 04.08.2010, 01:42
Mógłbym nawet Kasperczakowi kibicować w tej na wyrost trochę prowadzonej dyskusji...ale.
Niestety, uważam, że on jest pierwszym winnym naszej porażk. Od ustawienia składu jest trener, od motywowania jest trener, od przygotowań jest trener - a te rzeczy zostały wg mnie zepsute. Nie wiem, czy ta jedenastka, która wybiegła w ostatni czwartek na boisko grała choć raz ze sobą, choćby w kontrolnej gierce na treningu. Wątpię.
Nie wiem, czy debiut młodego piłkarza na pozycji stopera powinien się odbyć w pucharach europejskich. Wątpię.
Nie wiem, czy słaniający się na nogach po 70 minutach gry nasi piłkarze byli dobrze przygotowani wytrzymałościowo i motorycznie. Wątpię.
Ale zmiana trenera tylko wtedy ma sens, gdy jest przygotowany wariant zastępczy. Zadnej tymczasówki.
Tarann
Senior Member

Stary 04.08.2010, 07:10
Szkoda, że wszyscy widzą problem tylko na zasadzie Kapki, Kasperczaka i Basałaja.
Napiszcie Cupiałowi list w jaki to sposób jest okradany przez tych ludzi poprzez działanie na szkodę spółki, albo złóżcie doniesienie do prokuratury.

Ja oglądałem mecz tak jak Wy i nie widziałem Zdzisia na boisku. Z transferów które przeprowadzał z chęci prywatnego zysku widziałem świetnego ( na tle innych ) Cikosa, Jovanica oraz i tak lepszego od niektórych naszych starych wyjadaczy z białą gwiazdą w sercu Pajlica ( choć grał bezproduktywnie)

Może wreszcie ktoś poszuka winy u tych którzy nie pierwszy raz mają głęboko w du** co mówi trener.
Bo chociaż mnie nie było w szatni to jakoś nie wierzę że Kasperczak nie chciał czy zapomniał jak ustawia się drużynę żeby wygrała z Azerami . Ale do tego trzeba mieć drużynę a nie rozpolitykowanych kopaczy przekonanych o swojej nietykalności.
Dziwne gdy trybuny się od nich odwróciły ( na chwilę ku przestrodze ) już kilka dni później szefostwo stowarzyszenia ma zapewnienie o darmowych wyjazdach ( nie lepiej fundnąć to dzieciom z domu dziecka skoro to przejaw ich dobrego serca? ) Najlepsze jest to że pierwszy stawia ten który w tej rundzie nie zagrał nic.
Ale wy pewnie w tym miejscu nie będziecie szukać problemu. Winny jest Kapka i Kasperczak

Na szczęście niektórzy to widzą i są to ludzie którzy mają coś do powiedzenia:

http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,t...wiadomosc.html
Powód: Dopiska
Ostatnio edytowane przez Tarann : 04.08.2010 o godz. 10:14.
szymonw7
Member

Stary 04.08.2010, 11:29
Tarann napisał(a):Wyświetl post
Na szczęście niektórzy to widzą i są to ludzie którzy mają coś do powiedzenia:

http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,t...wiadomosc.html
Pan Cupiał zaczyna dojrzewać do decyzji które podejmuje w klubie. Nie jest już taki niecierpliwy i może nam to naprawdę na dobre wyjść
Tarann
Senior Member

Stary 04.08.2010, 11:45
szymonw7 napisał(a):Wyświetl post
Pan Cupiał zaczyna dojrzewać do decyzji które podejmuje w klubie. Nie jest już taki niecierpliwy i może nam to naprawdę na dobre wyjść
Ważne że nie stara się już wylewać dziecka z kąpielą, na czym przez lata żerowały leniwe gwiazdeczki i masa darmozjadów przewijająca się przez struktury klubowe.

Żeby była jasność. Heniek poleci ale jak się należy w zimie. Chyba że ogarnie to bagno i zaskoczy bardzo na plus w co niestety wątpię.
orm
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 04.08.2010, 17:17
Jeśli to że Kasperczak ma zostać nawet po odpadnięciu z Karabachem to taka sama prawda jak to że Wisła nie szuka jego następcy, to IMHO Kasperczak może już pwowli się pakować...
Jeśli (podkreślam jeśli) przegramy w Baku to Kasperczak powinien sobie sam darować dalszą pracę w Wiśle...
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 04.08.2010, 17:48
Niby dlaczego ? A słabi piłkarze nie powinni darować sobie grę w Wiśle ?
A poważnie, to Karabach jest drużyną od Wisły lepszą na obecną chwilę. Przestańmy bujać w obłokach i uważać się za Bóg wie kogo w europejskiej piłce. Najwyraźniej i drugie 15 lat zbierania oklepu w pucharach niektórych nie nauczy pokory.
Sorry, że tak ten post wyszedł, nic nie mam do Ciebie orm, może faktycznie powinien sobie Kasperczak dać spokój. Ale to nie on biega (a raczej stoi jak drzewo) na boisku.
Ostatnio edytowane przez tofik : 04.08.2010 o godz. 17:51.
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 04.08.2010, 12:02
No to następne pół roku zmarnowane.
Tarann
Senior Member

Stary 04.08.2010, 12:12
wislak68 napisał(a):Wyświetl post
No to następne pół roku zmarnowane.
Nie koniecznie.
Jeśli przełoży się to na sytuację w której ograniczy się dąsy grajków, o 11 będzie decydować rzeczywista forma a nie odległe w czasie zasługi. A te pół roku to będzie selekcja tego co jest, a zimą z nowym trenerem nie z łapanki a z przemyślanego wyboru, nastąpi dalsza przebudowa drużyny. Co do Henia to w kraju nie ma nikogo z tą wiedzą i doświadczeniem a dla mnie dyskwalifikuje go, nazwijmy to... brak wigoru i realnej siły do podjęcia takiego zadania.
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 04.08.2010, 14:54
Tarann napisał(a):Wyświetl post
Nie koniecznie.
Jeśli przełoży się to na sytuację w której ograniczy się dąsy grajków, o 11 będzie decydować rzeczywista forma a nie odległe w czasie zasługi. A te pół roku to będzie selekcja tego co jest, a zimą z nowym trenerem nie z łapanki a z przemyślanego wyboru, nastąpi dalsza przebudowa drużyny. Co do Henia to w kraju nie ma nikogo z tą wiedzą i doświadczeniem a dla mnie dyskwalifikuje go, nazwijmy to... brak wigoru i realnej siły do podjęcia takiego zadania.
Naprawdę nie chcialbym znęcać się nad Twoim postem powyżej ale aż w oczy kłuje to że jest on wewnetrznie sprzeczny. Jeśli jak piszesz (o K) "dla mnie dyskwalifikuje go, nazwijmy to... brak wigoru i realnej siły do podjęcia takiego zadania" to jak możesz oczekiwać że:" przełoży się to na sytuację w której ograniczy się dąsy grajków, o 11 będzie decydować rzeczywista forma a nie odległe w czasie zasługi".
Było by bardzo dobrze gdy Twoje oczekiwania względem rundy jesiennej się ziściły ale moim zdaniem przy tym rozmemłanym dziadziusiu pełniącym funkcję trenera nie ma na to szans. Stracimy tylko kolejne pół roku. Jeśli nie uda się znaleźć już teraz odpowiedniego trenera (z zagranicy) i decydenci dojdą do wniosku że potrzebują na to więcej czasu to moim zdaniem lepiej jest zrobić trenerem na okres przejściowy chociażby Kazia Moskala (albo kogoś innego ze sztabu) niż bujać się dalej z Gandalfem szarym. Era Ąriego w Wiśle się definitywnie skończyła i podtrzmywanie trupa za pomocą respiratora mija sie z celem.
Tarann
Senior Member

Stary 04.08.2010, 15:46
wislak68 napisał(a):Wyświetl post
Naprawdę nie chcialbym znęcać się nad Twoim postem powyżej ale aż w oczy kłuje to że jest on wewnetrznie sprzeczny. Jeśli jak piszesz (o K) "dla mnie dyskwalifikuje go, nazwijmy to... brak wigoru i realnej siły do podjęcia takiego zadania" to jak możesz oczekiwać że:" przełoży się to na sytuację w której ograniczy się dąsy grajków, o 11 będzie decydować rzeczywista forma a nie odległe w czasie zasługi".
Było by bardzo dobrze gdy Twoje oczekiwania względem rundy jesiennej się ziściły ale moim zdaniem przy tym rozmemłanym dziadziusiu pełniącym funkcję trenera nie ma na to szans. Stracimy tylko kolejne pół roku. Jeśli nie uda się znaleźć już teraz odpowiedniego trenera (z zagranicy) i decydenci dojdą do wniosku że potrzebują na to więcej czasu to moim zdaniem lepiej jest zrobić trenerem na okres przejściowy chociażby Kazia Moskala (albo kogoś innego ze sztabu) niż bujać się dalej z Gandalfem szarym. Era Ąriego w Wiśle się definitywnie skończyła i podtrzmywanie trupa za pomocą respiratora mija sie z celem.
Już ci wyjaśniam o co mi chodziło.
Ukrócenie dąsów i kombinowania grajków to nie jest to coś czemu podoła którykolwiek trener, bez wsparcia z góry. Jeśli wywalimy Henia to piłkarzyki znów zatriumfują bo wrócą do punktu wyjścia " dawajcie następnego ". Natomiast jeśli góra pozwoli prowadzić normalną politykę trenerowi, czyli gra ten który więcej daje z siebie na treningu, nawet jeśli koledzy woleliby widzieć w składzie kogoś innego( bo na przykład lepiej się Brożkom z nim pije wódę, albo dlatego że jest nasz- Polak, lub wydaje mu się że na to zasługuje bo gra w Wiśle już x lat). A nie ma presji, że po 3 porażkach trener out, tylko jeden z drugim ( nieważne ile zarabia, ile jest wart) na rok do mesy. Wtedy w bólach ale wyjdziemy na prostą.

Co do końca ery Henia zgoda, ale może nam oddać ostatnią przysługę firmując nazwiskiem czyszczenie patologi przez Basałaja.
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 04.08.2010, 12:33
Owszem, może są zagraniczni piłkarze, może jest przemeblowanie, ale zauważmy, że w ofensywie w pierwszym składzie nic tak wiele się nie zmieniło. Tylko Żurawski, który zna Kasperczaka i wie co on wymaga. Reszta powinna być zgrana, a nasza drużyna - powtórzę to jeszcze raz - grała tragicznie ofensywnie i przez ofensywę straciliśmy bramkę, po stracie. Więc nie mówcie mi, że wszyscy ludzie chcą wyrzucenia Kaspera przez transfery, tylko przez tragiczną grę w ofensywie, złe ustawienie taktyczne, bo Azerowie, z czystą ręką na sercu mogę to powiedzieć, grali beznadziejnie. Dlatego Azerowie są do przejścia i wierzę w to głęboko, mimo iż krytykuję Kasperczaka za mecz z Karabachem, że Wisła wygra to drugie spotkanie, bo Kasperczak ustawi inaczej drużynę. My możemy z nimi wygrać tak naprawdę bez względu na to, kto w linii defensywnej będzie grał. Musimy zagrać dobrze ofensywnie, nawet z kontry, co dobrze Kasperczakowi wychodzi i z dobrze zastawionym pressingiem. Mam nadzieję, że Wiśle w tej rundzie się powiedzie i awansujemy.
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 04.08.2010, 12:48
Panowie jedna sprawa. Nauczmy sie wreszcie tego ze pilkarz nie moze byc rzucany po calym boisku, bo tak nigdy do niczego nie dojdziemy. Zwrocmy uwage na nasz zespol. Piotrek Brozek, Lewa pomoc i obrona, Patryk Malecki, oba skrzydla, i atak, teraz jeszcze forumowicze wynalezli mu srodek pomocy(co moze okazac sie prawdziwym strzalem w dziesiatke), Paljic, Srodek, i lewa strona pomocy a nawet atak. Kirm, oba skrzydla(choc u niego akurat nie robi duzej roznicy). I wisienka na torcie. Junior Diaz. Srodek i lewa strona obrony, srodek i lewa strona pomocy. Ludzie, to przeca przechodzi ludzkie pojecie. Na zachodzie nie widzieli czegos takiego jeszcze nigdy. Owszem pilkarze uniwersalni sa przydatni jako zapchajdziury, czasem prezentuja taki poziom umiejetnosci ze graja w pierwszym skladzie.

Tyle tylko ze zwroccie uwage ze jesli sie pilkarza przestawia na jakas inna pozycje na boisku to niech on tam juz gra, lub jesli mu nie wychodzi na niej wraca na swoja nominalna. A nie rzuca sie go po boisku i sie zastanawia czemu slabo kryje(niedostatki taktyczne na danej pozycji), czemu kiepsko sobie na niej radzi itp itd. Jak mu nie wychodzi, to szukamy dla tego pilkarza pozycji na boisku nadal. Trenerzy czesto z czystej sympatii do zawodnika rzucaja go po boisku by zobaczyc gdzie bedzie najlepszy i gdzie moglby grac w podstawowym skladzie. Tyle tylko ze taka metoda mija sie z celem i szkoleniowym, i dyscyplinarnym...

Nauczmy sie profesjonalizmu wszedzie, nie tylko w strukturach klubowych, bo tutaj juz sa.
kibicwisły1906
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 04.08.2010, 15:52
Kasperczak nie pracuje w Wiśle od wczoraj jak na razie mając bilans ujemny - wszystkie ważne mecze przegrywa a nasza przygoda z pucharami może skończyć się już jutro...
Pisałem to już w czerwcu powtórzę to raz jeszcze - moim zdaniem Kasperczak nie utrzyma posady do końca sierpnia...
Problem jest tego rodzaju, czy Cupiał chce mieć klub dużego formatu czy utrzymywać status quo - tzn. czy są pieniądze na trenera z nazwiskiem i na transfery klasowych zawodników czy ich nie ma...
Bo jeżeli odpowiedź jest negatywna nie ma co zmieniać bo może być gorzej jak jest teraz...
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 05.08.2010, 14:51
kibicwisły1906 napisał(a):Wyświetl post
Kasperczak nie pracuje w Wiśle od wczoraj jak na razie mając bilans ujemny - wszystkie ważne mecze przegrywa a nasza przygoda z pucharami może skończyć się już jutro...
Prawdę mówiąc jego wszyscy następcy przegrali wszystkie ważne dla nas mecze w pucharach.
spontants
Banita

Stary 04.08.2010, 21:31
Moźe osiągnie to co kiedyś z Wisełką... Dajcie mu szanse
Grzadq
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 04.08.2010, 21:38
Przejrzałem forum Lecha po porażce i doszedłem do ciekawego wniosku - jak źle to trener winny Bo piłkarze nie w formie, bo na "dzide" kazał grać, bo zajechał fizycznie, bo zero taktyki, milion rzeczy. Myślę, że tak naprawdę mało jest trenerów którzy z niczego potrafią zrobić coś. Bo nie oszukujmy się, ani Krivets, ani Garguła, ani żaden inny pomocnik w polskiej lidze nie ma takich umiejętności, żeby walić klepy jak Xavi albo robić no look pasy jak Ronaldinho. Mamy materiał jaki mamy, każda gra kombinacyjna jest na zasadzie - uda się albo nie uda, Boguski przyjmie dobrze piłkę albo mu odskoczy, ktoś się wystawi na pozycję albo i nie, Junior Diaz dobrze poda piłkę albo ktoś ją przechwyci. Trener może powiedzieć - grajcie kombinacyjnie, klepy. Może przeprowadzać specjalne treningi, w stylu "podniesiesz tą piłkę synu to masz 50 pompek". Ale tak naprawdę umiejętności ma się takie jakie ma, nie można wymagać od trenera cudów, jakiegokolwiek. Bawi mnie to, że kibice Lecha chcą zwalniać Zielińskiego po jednym meczu, część kibiców Wisły (żeby ich jutro nie przybyło!!!!) chce zwalniać Henia, a za jakiś czas legioniści będą chcieli zwalniać Skorże, bo mając taaakich piłkarzy każe grać "na dzide" -_- Mourinho, Hiddink, Guardiola, Bosque, może Ci trenerzy mogliby realnie podnieść umiejętności piłkarzy, dobrać idealną taktykę. Ale obudźmy się - materiał kraje jak mu materiał staje.
Martinus
Senior Member

Stary 04.08.2010, 21:39
Mecz jak i gra Lecha pokazuje co oznacza posiadanie w zespole dobrego tudzież słabego trenera.Wszystko to co wpoił tej drużynie Smuda została perfekcyjnie zmarnowane przez Zielińskiego.
W przełożeniu na nasze realia.Niektórzy piszą, że trener nic nie może zrobić jeśli nie ma piłkarzy.Jak widać może i owa zasada działa w obie strony.
Eppur si muove!
Grzadq
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 04.08.2010, 21:42
Cytat:
Wszystko to co wpoił tej drużynie Smuda została perfekcyjnie zmarnowane przez Zielińskiego.
Może wyjdę na totalnego ignoranta, ale co takiego wpoił tej drużynie Smuda, nawet w przełożeniu na nasze realia? Coś mi umknęło, jakaś zajebista piłka tam była? To czemu go zwolnili? Nie wspominając o tym, że za Smudy też było narzekanie na "dzidy" i "0 taktyki" Oczywiście, każdy ma prawo do swojego zdania, ale imho - pieprzenie
Martinus
Senior Member

Stary 04.08.2010, 21:54
Grzadq napisał(a):Wyświetl post
Może wyjdę na totalnego ignoranta, ale co takiego wpoił tej drużynie Smuda, nawet w przełożeniu na nasze realia? Coś mi umknęło, jakaś zajebista piłka tam była? To czemu go zwolnili? Nie wspominając o tym, że za Smudy też było narzekanie na "dzidy" i "0 taktyki" Oczywiście, każdy ma prawo do swojego zdania, ale imho - pieprzenie
Za Smudy Lech nawet jeśli przegrywał to stwarzał sytuację, potrafił grać jak równy z równym przeciwko Deportivo,CSKA itd."Dzid" nie grali gdyż Smuda od zawsze wpaja piłkarzom grę podaniami.
Eppur si muove!
duce!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 04.08.2010, 21:46
Ja myślę, że to ani nie wina trenera, ani piłkarzy Lecha. Zabrakło im po prostu Mariusza Jopa...

"Unia Tarnów - Te słowa brzmią dumnie..."
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Stary 05.08.2010, 08:50
Twierdzenie, że Kasperczak przegrał wszystkie ważne mecze w ubiegłym sezonie - jest delikatnie mówiąc nie uprawnione - mocniej - pieprzeniem w bambus.
Kasperczak - zremisował z Lechem, Cracovią, wygrał z Legią. przegrał w lidze z Koroną i w PP z Lechią Gdańsk, dla porównania w ubiegłym sezonie Skorża przegrał z Legią, Cracovią, Lechem a dodatkowo z Arką i Bełchatowem. Levadii nie wspomnę.
Byłem zwolennikiem trenera Skorży, ale faktem jest, że "wypracowane" zimą przygotowanie wytrzymałościowe pokazuje się jeszcze dzisiaj. U nas latem nad wytrzymałością nie można popracować, bo zaczęliśmy treningi w II połowie czerwca - a już w połowie lipca musieliśmy grać w pucharach.
Nieuprawnione również moim zdaniem jest twierdzenie, że Kasperczakowi przydano tyle transferów latem, a Skorża nie miał takich możliwości. Pozbawienie zespołu całego doświadczonego środka obrony i liczenie na 36 letniego Clebera, który coraz częściej łapie kontuzje to jak wyrwanie 2 siekaczy. Jak grał środek obrony w meczu tydzień temu widzieliśmy - totalny chaos!!!! Kowalski i Bunoza zagrali ze sobą pierwszy raz i był to lekki dramat. Moim zdaniem - jeżeli pozbywaliśmy się Głowy i Marcelo - trzeba było przedłużyć kontrakt Jopowi - oczywiście nie ten sam poziom, ale jakieś doświadczenie facet ma i na mecze wstępnych rund byłby jak znalazł. Bunoza ma 22 lata - bez względu na jego doświadczenie z karlovaca, może oakzać się za młody na lidera defensywy. Marcelo po przyjściu do nas najpierw siedział na ławie, a potem grał u boku Głowy. którego doświadczenia przecenić nie można
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
yoda79
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 05.08.2010, 17:39
Kasperczak coś Ty zrobił z tą drużyną?!
Dymisja, tym razem miej trochę honoru i sam się do niej podaj.
Tylko Wisła!

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów