|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Myśle ,że juz teraz mogli by przedluzyc kontrakt z Issą,bo jest to obecnie najlepszy pomocnik w Wiśle
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
miazczycieNarazie zadna jego akcja nie przyniosla zagrozenia pod bramka Jagiellonii. Bede chcial ogladac podbijanie pilki to pojde na Florianska poogladac faceta |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jakby naszych 11 kopaczy (moze poza bramkarzem) mialo taka technike jak Ba ,to pewnie byloby ze 3-0 teraz dla nas.Trzeba murzynów z Francji wagonami sciagac
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
Do tego trenera a potem polonizowac ich ![]() ![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Myślę że Issa po tym co tutaj zobaczył już podjął decyzję aby przetrwać jakoś do końca tego 3,5-miesięcznego kontraktu i spieszać stąd jak najszybciej. Koledzy nie potrafią przyjąć, podać, kopnąć prosto i celnie piłki a Pawełek co 5 minut robi z siebie pośmiewisko. Myślisz że Issa tego nie widzi?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
nikt podkreślam NIKT poza Issą nie potrafił czysto* przyjąc piłki.. masakra * czysto - czyli tak żeby piłka nie odskoczyła na co najmni3ej 2-3 metry... **** mnie obchodza wynik, chociaż przykro mi że kolejne mistrzostwo polski się oddala... ale z taką gra to bardziej bym się wstydził tego mistrzostwa niż radował... a tak wogóle to: zamiast w domu walić konia ruszaj z nami do Bytomia!!! bo na mecz jedziemy dla Białej gwiazdy a nei dla pseudo pilkarzy... ![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|