|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
Przypomnij sobie rok 2001, kiedy to słynna grupa 100 ratowała Cracovie. Popatrz na czas jaki Hutnik spędził w niższych ligach i na ich frekwencje. Na otoczenie w jakim ich kibice muszą mieszkać itp. a jednak ciągle są wierni Hutnikowi. Dla mnie zawsze kibice Hutnika będą zaslugiwać na większy szacunek niż kibice Pasiastej damy i tyle. A przyczyna upadku jest taka, że leśne dziadki prezesi biorą wszystko dla siebie, mając w dupie klub. Kiedy Hutnik zdobywał mistrza w piłce ręcznej, to w następnym sezonie rozwiązali sekcję... Ot takie postkomunistyczne "władze" .
Ostatnio edytowane przez dj_ibutti : 09.03.2010 o godz. 14:22.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Daja`n, przeczytaj uwaznie jeszcze raz posta którego cytujesz i moze zrozumiesz sens. Bo w Twojej odpowiedzi go mocno brakuje.
![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
------------- Nota bene, jest jeszcze jeden zasłużony, klub chylący się ku upadkowi i można powiedzieć, że kibicowsko związany z Wisła (bo jego kibice to rownoczesnie Wiślacy. Tzn. nie wiem jak jest teraz z Wawelem Kraków bo o nim mowa, ale miewałem kiedyś dwa szaliki. Ten drugi, był wrzosowo biało zielony Kto te czasy pamięta, ten wie jak było ![]() Szkoda Wawelu. Mam nadzieję, że nadejdą jeszcze i znów "Jego czasy" (w piłce nożnej). Sorry za OT. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|