The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Lechista69
Senior Member

Od: 01.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.03.2010, 21:23
crazykaro napisał(a):Wyświetl post
Teraz się zastanów którzy piłkarze grali najgorzej i przez kogo przegraliśmy mecz i powiedz czy to byli Polacy?

No pawelek to chyba polak lobodzinski i bogus chyba tez !

Ja juz naprawde niewiem co powiedziec o kibicach ktorzy jeszcze wierza ze Maciek nagle odmieni styl Wisly, poprawi ich skutecznosc i zaczniemy nagle po 3 latach jego pracy niszczyc rywali.

Tak nie bedzie!!! Kazdy kolejny mecz, kazdy kolejny gol to bedzie gwozdz do trumny Wisly sezony 2009/2010.

Skutecznosc zawodzi ? TO SIE robi trening i przypomina grajkom jak kopac prosto pilke, chyba jeszcze sie stosuje treningi ? CZY my mamy styl? Czy przez 3 lata byl jakis styl? W Wisle jest na tyle mocna paka ze na od....... idzie pokonac 95% rywali i to wlasnie ta mentalnosc zeby sie nie narobic a zarobic powinna byc wyplewiona! Tu powinno byc cos takiego ze zawodnik wychodzi na boisko i to jest dla niego nagroda za to ze dobrze sie prezentuje na treningach a tutaj co mecz ta sama 11 praktycznie i w dupie mam to ze sa kontuzje, po cos zrobiono mloda ekstraklase i jak tam graja gorsze wersje lobodzinskiego to rozwiazac sekcje i sprowadzac mlodych z okolicznych wsi.

A teraz jechac po mnie
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów