The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.02.2010, 12:54
tofik napisał(a):Wyświetl post
Dobre Tylko co na to sam Marcelo ?
Młody brazylijski napastnik może liczyć na co najmniej 2 razy wyższy kontrakt niż młody brazylijski stoper.
Więc myślę że Marcelo jest na tak.
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując
szczepanwislak
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 04.02.2010, 14:27
He he To było by nawet całkiem fajne Ale czy jest wystarczająco szybki jak na napastnika
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''

Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
Kordel_Walker
Banita

Od: 07.2006

Stary 04.02.2010, 18:05
pan Dudi napisał(a):Wyświetl post
Wymień 5 wygranych meczów Wisły, które przegraliśmy/ zremisowaliśmy przez Pawełka.

A, no i nie musisz pogrubiać fragmentów Twoim zdaniem ważnych. Z uwagą czytam wszystko.

Pewnie, że Pawełek nie jest mistrzem rzemiosła, ale trzymaj się faktów, a nie twórz nową rzeczywistość. Jakaś łajza obraziła piłkarza Twojego klubu, a Ty z radością mu przyklaskujesz. Potem jeszcze żalisz się jak jakiś żyd, że jesteś represjonowany przez któregoś z modów. Czytając Twoje posty dziwię się, że w ogóle mają do Ciebie cierpliwość. Nie ma nic gorszego niż wiecznie pokrzywdzone płaczki. Wiesz czyją domeną jest takie zachowanie?

.

1. Po pierwsze czy w moich postach znajdziesz jakieś fakty dotyczące tego, że jestem "płaczkiem"? Czy w co drugim poście narzekam i wyśmiewam jak wolfy trenera Skorże? Czy narzekam, że nie kupujemy zawodników, czy narzekam jak pół forum, że stadion nie będzie na czas, że Łobo jest przepłacany, że sprzedaliśmy Ćwielonga, że przez Skorże mamy dziesiątki kontuzji i źle gramy, że nie przedłużyliśmy kontraktów z Zieńczukiem i Baszczem, że nie ma transferów, że przegraliśmy z Legią, Lechem, Cracovią i i Levadią...? Nie trawie tylko Pawełka i tyle!- jedyne moje żale drogi rasisto(jak nie to przepraszam i zmień podpis)
2.Po drugie nie "jakaś łajza" obraziła piłkarza mojego klubu tylko traner reprezentacji Polski F.Smuda...o ile wogóle obraził co stwierdził fakty, że Pawełek jest słaby, zawiódł go i już go nie powoła...
3.Po trzecie nie "żale się jak jakiś żyd", że jestem atakowany przez wolfiego, bo nie ma on wogóle żadnych argumentów, żeby ze mną dyskutować. Ma poprostu inne zdanie na temat Skorży, Smudy i Pawełka. W tym temacie on dyskutował o Smudzie. Ja skupiłem się na Pawełku...Nie doszliśmy do konsensusu. Tak bywa. Gdyby wszyscy zgadzali się ze sobą nie było by postępu..Wytrąciłem mu z rąk jego słabe argumenty za co dostałem prywatną wiadomość, że jestem żałosny...tak bywa.
4.Po czwarte to JA nie wiem czemu mody mają jeszcze do ciebie cierpliwość i od dłuższego czasu masz pod postami rasistowski, dziecinny, infantylny podpis i w dodatku jesteś antysemitą o czym świadczy twój post, że "żale się jak żyd"..A jak wg. ciebie żali sie żyd? Ban dla ciebie kolego za naruszenie regulaminu!
5.Po piąte jeśli mam w opcjach pogrubienie, wyśrodkowanie, kursywe, mordki to czy nie mogę z nich korzystać? Nie wiedziałem. Poproszę o zlikwidowanie tych opcji..i z góry przeperaszam
6. Po szóste jak mam dostać bana za obrone własnych poglądów i za odpisanie na posta, który był do mnie to po raz któryś proszę o zlikwidowanie konta, bo może naprawdę jestem dziwny i nie rozumiem zasad tu panujących. Lizać dupe modą wolno co ewidentnie robi pan Dudi, pisać osobiste żale , choć nie temat o tym co robi pan Dudi - wolno, a mój post pewnie zostanie wymazany i dostane bana za pisanie nie w temacie...bo przecież to temat o "naszych piłkarzach"...Norma .
Ludzie, pół forum wiesza psy na Łobodzińskim ja wieszam na Pawełku. Jeśli to temat: "wchodzenie w dupe modom i naszym piłkarzom" to zmieńcie nazwe. Jeśli nie można tu krytykować naszych piłkarzy to przepraszam, nie wiedziałem.

Sławne i wg. wolfiego niepotrzebne: "Żeby tylko nie było oftopa":
Czytałem, że ponoć Marcelo ma grać w ataku. Wg. mnie gdyby był on uczony od młodego gry na tej pozycji to był by naprawdę dobry. Na dzień dzisiejszy lepiej niech zostanie na obronie.
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 04.02.2010, 18:09
Kordel_Walker napisał(a):Wyświetl post
Wisła przegrywa lub remisuje wygrane mecze, ile postów trzeba napisać, żeby ludzie zrozumieli, ile banów poleci itp...Winę widzicie w każdym i we wszystkim tylko nie w Pawełku!
a ktore to mecze ?

@nizej: kompromitujesz sie na calej linii ta pseudo-ironia, twierdzisz ze jest Wisla przegrywa wygrane mecze przez Pawelka, a nawet nie potrafisz wymienic jednego
Ostatnio edytowane przez mic : 04.02.2010 o godz. 18:44.
Odpowiedz cytując
Kordel_Walker
Banita

Stary 04.02.2010, 18:40
mic napisał(a):Wyświetl post
a ktore to mecze ?
Drodzy koledzy, macie racje - Pawełek może nie jest najlepszym bramkarzem na świecie ale na Wisłe wystarczy. Myliłem się co do jego osoby, przeglądnełem właśne jeszcze raz mecze ligowe, pucharowe i reprezentancyjne SuperMaria i stwierdzem, że to dość solidny bramkarz. Nie przez przypadek Dowhan wytypował go na bodajże 6ej! pozycji polskich bramkarzy! To jest coś niesamowitegoi! Wisła Kraków ma takiego golkipera! A my głupi testujemy ponad 20tu bramkarzy, żeby znaleść konkurencje dla Maria. Ludzie pytam po co? Pawełek to ligowa czołówka! Nie dajcie się nabrać na krytykę tego znakomitego golkipera. Przeczytajcie co sądzi o nim Kazimiesski - jeden z najlepszych fachowców ds. bramkarzy, który w dodatku tera pracuje w reprezentacji Polski!. On i Trener bramkarzy Legii nie mogą sie mylić. Może Mariuszowi przytrafiają sie jakieś trefne interwencje, ale którz z nas jest idealny? Nawet Buffon i Casllas puszczą czasem głupią bramkę z 40m. To o niczym nie świadczy...Kiedyś myślałem, że bramkarz to podstawa, że od bramkarza ustala się skład, że dzięki bramkarzowi obrona czuje się pewniej...i właśnie teraz drodzy koledzy utwierdziłem się w przekonaniu, że tak właśnie jest, że dzięki Mariuszowi jesteśmy liderem. Użytkownik Pan Dudi prosił mnie, żebym podał tylko 5 meczy, gdzie SuperMario zawinił. Samo to, że prosił tylko o 5! meczy przecież o niczym nie świadczy, bo rozegraliśmy ich aż 17, czyli prosił tylko! o prawie co 3!...
Drodzy koledzy jeszcze raz dziękuję, że krytykowałem postawe SuperMaria a wy mnie sprowadziliście na słuszna drogę - "Nigdy nie krytykuj własnego piłkarza"..jakże byłem ślepy...przepraszam i jeszcze raz dziękuję. Teraz przejrzałem...ma ktoś plakaty Maria na sprzedaż..
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 04.02.2010, 19:02
Drodzy koledzy, macie racje - (...)
Dowiemy się, które konkretnie mecze masz na myśli, czy to jakaś tajemnica?

Nie chciałem tego ciągnąć, ale sposób, w jaki odpowiedziałeś na dwa ostatnie posty był tak żenujący... Jak gdyby atakiem na kogoś można było zastąpić argumenty.

Tak więc pytam o te zawalone, wygrane przez Wisłę mecze. Nie odpowiedziałeś kolegom, to może odpowiesz mnie. I nie bój się - nie będzie offtopa. Piszemy wciąż o naszym zawodniku.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Kordel_Walker
Banita

Stary 04.02.2010, 19:07
Drodzy koledzy, macie racje - Pawełek może nie jest najlepszym bramkarzem na świecie ale na Wisłe wystarczy. Myliłem się co do jego osoby, przeglądnełem właśne jeszcze raz mecze ligowe, pucharowe i reprezentancyjne SuperMaria i stwierdzem, że to dość solidny bramkarz. Nie przez przypadek Dowhan wytypował go na bodajże 6ej! pozycji polskich bramkarzy! To jest coś niesamowitegoi! Wisła Kraków ma takiego golkipera! A my głupi testujemy ponad 20tu bramkarzy, żeby znaleść konkurencje dla Maria. Ludzie pytam po co? Pawełek to ligowa czołówka! Nie dajcie się nabrać na krytykę tego znakomitego golkipera. Przeczytajcie co sądzi o nim Kazimiesski - jeden z najlepszych fachowców ds. bramkarzy, który w dodatku tera pracuje w reprezentacji Polski!. On i Trener bramkarzy Legii nie mogą sie mylić. Może Mariuszowi przytrafiają sie jakieś trefne interwencje, ale którz z nas jest idealny? Nawet Buffon i Casllas puszczą czasem głupią bramkę z 40m. To o niczym nie świadczy...Kiedyś myślałem, że bramkarz to podstawa, że od bramkarza ustala się skład, że dzięki bramkarzowi obrona czuje się pewniej...i właśnie teraz drodzy koledzy utwierdziłem się w przekonaniu, że tak właśnie jest, że dzięki Mariuszowi jesteśmy liderem. Użytkownik Pan Dudi prosił mnie, żebym podał tylko 5 meczy, gdzie SuperMario zawinił. Samo to, że prosił tylko o 5! meczy przecież o niczym nie świadczy, bo rozegraliśmy ich aż 17, czyli prosił tylko! o prawie co 3!...
Drodzy koledzy jeszcze raz dziękuję, że krytykowałem postawe SuperMaria a wy mnie sprowadziliście na słuszna drogę - "Nigdy nie krytykuj własnego piłkarza"..jakże byłem ślepy...przepraszam i jeszcze raz dziękuję. Teraz przejrzałem...ma ktoś plakaty Maria na sprzedaż..

EDIT:

Mic- edytowałeś, więc i ja..ale pamiętasz, że dostaliśmy już kiedyś po banie za takie dyskusje...które niestety prowokujesz swym jadem w niemalże każdym swoim poście..
Tak więc MIC, drogi przyjacielu ze skruchą stwierdzam, że masz rację, byłem głupi...Naprawdę nie mogę sobie przypomnieć żadnego błędu Pawełka...ale "któż z was jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień"...."widziałem drzazgę w oku Mariusza a nie widziałem belki we własnym!" Jestem żałosny, ślepy i głupi..cóż ..jeszcze raz się kajam jak najniższy z najniższych i szczerze.............. przepraszam.
EOT z mojej strony...i proszę o info na priv dot. plakatów Mariusza.
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 04.02.2010, 19:13
EDIT:

Mic- edytowałeś, więc i ja..ale pamiętasz, że dostaliśmy już kiedyś po banie za takie dyskusje...które niestety prowokujesz swym jadem w niemalże każdym swoim poście..
Tak więc MIC, drogi przyjacielu ze skruchą stwierdzam, że masz rację, byłem głupi...Naprawdę nie mogę sobie przypomnieć żadnego błędu Pawełka...ale "któż z was jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień"...."widziałem drzazgę w oku Mariusza a nie widziałem belki we własnym!" Jestem żałosny, ślepy i głupi..cóż ..jeszcze raz się kajam jak najniższy z najniższych i szczerze.............. przepraszam.
EOT z mojej strony...i proszę o info na priv dot. plakatów Mariusza.
Jak widac caly Ty, nie potrafisz odpowiedziec na pytanie to atakujesz. Nawet juz nie pytam o "jad w niemalze kazdym poscie" bo i tak przeczytam pewnie odpowiedz, podobna do poprzednich. Nie rozumiem po co piszesz ze "ABC zrobil to i to", chociaz nie potrafisz podac konkretnego przykladu. Pawelek puscil sporo baboli, ale zeby przez jakis Wisla przegrala/zremisowala mecz ? Moze jeden, ale to mocno naciagniete bedzie. Jednak wydaje mi sie (i nie chodzi teraz tylko o Ciebie) ze czesc z forum musi znalezc kozla ofiarnego, na ktorego wszystko da sie zwalic. Byl Strak, byli Zienczuk i Brozek, teraz jest Pawelek i Lobodzinski. Skoro nie potrafisz odpowiedziec na pytanie, to poprostu nie pisz i nie zasmiecaj forum, bo nic nie wnosisz poza bezpodstawna napinka i trollingiem, a ta Twoja pseudo-ironia jest na poziomie 10latka, ktoremu zabrali lizaka i nie wie co, ale musi cos powiedziec.

Kazdy wie jak broni Pawelek, wiadomo ze lubi wpuscic jakiegos farfocla. Nie rozumiem tylko tych krytykanow, ktorzy lubia sobie ubarwic wystepy Pawelka, jak np to "przez niego zremisowala/przegrala wygrane mecze". No bez jaj. Mozna lubic zawodnika albo i nie, ale zeby zawodnikowi wlasnej druzyny caly czas robic tak kolo dupy ?! Skoro Wam sie Pawelek nie podoba w koszulce Wisly to zbierzcie sie w parenascie (-dziesiat, -set...) osob, napiszcie oficjalne pismo, zrobcie transparent - poczujecie sie lepiej pewnie. Wstyd czytac czasem niektorych z Was, a potem jeden z drugim dumnie zaspiewa "Czy wygrywasz czy nie"
Ostatnio edytowane przez mic : 04.02.2010 o godz. 19:28.
Odpowiedz cytując
massoud
Banita

Od: 11.2009

Stary 04.02.2010, 19:49
coś czarno to widzę

http://www.sport.pl/sport/1,65025,75...el_Brozek.html

boje się, że wróci i narobi sobie jeszcze więcej szkody - jednak niech działacze nie zapominają. Potrzebujemy napadziora!!!

Bajeczny Issa już od 3 dni zjawia się w Krakowie i jakoś zjawić nie może. Już go szybciej w Warszawie, albo w Gdyni zobaczą tak jak to było z innymi testowanymi w Wiśle.
Odpowiedz cytując
szczepanwislak
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 04.02.2010, 20:30
Nie no może aż tak to nie wyjdzie , że z tego wyjdą nici a Ba pójdzie na testy do Legii. Raczej będzie u nas tylko trzeba cierpliwie czekać. Skorża bardzo o niego jak i o nowego napastnika zabiega. A jakby jednak się okazało , że nici z jego transferu to już naprawdę będzie wielka porażka zarządu naszego klubu.
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''

Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 04.02.2010, 23:02
Nie panikujcie z tym Ba ,i nie snujcie teorii spiskowych o Legii itd....

Wazne jest zeby Pawel jak naszybciej dolaczyl do zespolu i wchodzil w rytm gry.
Do ligi ponad 3 tyg,a u nas w ataku to poprostu bida i nedza.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
WILU TS
Banita

Od: 07.2005

Stary 04.02.2010, 23:07
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Nie panikujcie z tym Ba ,i nie snujcie teorii spiskowych o Legii itd....

Wazne jest zeby Pawel jak naszybciej dolaczyl do zespolu i wchodzil w rytm gry.
Do ligi ponad 3 tyg,a u nas w ataku to poprostu bida i nedza.
I właśnie po to trzeba było trzymać choćby Niedzielana,ot kogoś w rezerwie po prostu
Odpowiedz cytując
Daniel Alves
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 05.02.2010, 18:15
lol Lobo znowu szpital.
Wisłaaa! Wisłaaa!
Jesteśmy Wisłą Krakow i dumą dla Polakow...
i tak jest od stu lat.
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 05.02.2010, 18:45
Daniel Alves napisał(a):Wyświetl post
lol Lobo znowu szpital.
cieszy Cie to ?
Odpowiedz cytując
Daniel Alves
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 05.02.2010, 18:59
cieszy Cie to ?
raczej chodzi mi ze znowu w okresie przyg./nie zycze nikomu kontuzji jezeli o to ci chodzi
Wisłaaa! Wisłaaa!
Jesteśmy Wisłą Krakow i dumą dla Polakow...
i tak jest od stu lat.
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 05.02.2010, 19:42
cieszy Cie to ?
E tam i tak mało ochów widzę tutaj że Pawełek się naciągnął, przyznać się kto się cieszy? Możecie wpisać miasta.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Stary 06.02.2010, 12:50
Wisła ma byc jak Manchester United
http://www.futbol.pl/artykul/76036.html
Odpowiedz cytując
blanco
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 06.02.2010, 13:20
AYALA napisał(a):Wyświetl post
Wisła ma byc jak Manchester United
http://www.futbol.pl/artykul/76036.html
Ciekawy wywiad Widać, że Jarosz ma jakąś wizję i wie co robić by było lepiej.
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
Odpowiedz cytując
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

Stary 06.02.2010, 19:46
Miałam dziś okazję uciać sobie dłuższą pogawedkę z Cleberem. Poziom profesjonalizmu jaki prezentuje jest porażający (w sensie pozytywnym).
Mamy ogromne szczęście, że taki człowiek jak on chce pracować dla Wisły. Mam nadzieję, że nie zmarnujemy tego, a będziemy mieli wtedy pożytek na długo lata.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 07.02.2010, 00:48
Takich ludzi jak wlasnie Ceber braklo w najwaznisjzych meczach tamjtej rundy.

Nie bylo tego "motywatora" i nawet na derbach zespol grał jak panienki.

teraz ta trojka wraca(razem z Sobolem i Glową) i nawet niedopuszczam mysli ze nie wzmiemy rewanzu na Amice ,Warszawce i i parchach(zwlaszcza na NICH ).
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

Stary 07.02.2010, 14:19
Ćwierteczka Pablo

http://www.90minut.pl/kariera.php?id=14159
Odpowiedz cytując
Proximus
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 07.02.2010, 14:29
Ehhh, właśnie miałem napisać że Pablo ma urodziny.

Anyway, wszystkiego najlepszego dla naszego Urusa. Miejmy nadzieję że zostanie w Wiśle na dłużej niż tylko do końca roku.
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Stary 07.02.2010, 18:29
jeśli podpiszą kontrakt z Ba a wszytsko na to wskazuje to Skorża będzie miał prawdziwy kłopoty bogactwa na środku pomocy (Ba,Jirsak,Sobol,Diaz i Guła który zdrowieje).Chciałbym jeszcze kiedys zobaczyc jako rozgrywajacych w Wiśle takich graczy jak byli kiedyś Czerwiec,Szymek,Kulawik,Olo Moskalewicz czy Bukalski.Potrafiących walnac bombe z 30 metrów że bramkarz tylko piłke odprowadza wzrokiem do siatki
Odpowiedz cytując
DarekK_11
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 07.02.2010, 18:36
Chciałbym żebyśmy mieli też kłopot bogactwa w bramce i ataku
Liczę, że pozyskamy jeszcze jakiegoś porządnego napastnika, bo o bramkarzu nie ma co marzyć.
VLEPKI WISŁA ZŁOCIEŃ - SERIA II

http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg

Pakiet - 8 PLN

Kontakt:
Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Stary 08.02.2010, 09:30
"Wiśle potrzebni Peszko i Lewandowski"
http://www.sports.pl/Pilka-nozna/-Wy...262,1,727.html
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Stary 08.02.2010, 21:00
http://goool.pl/ekstraklasa/935-maec...o-i-peszk.html

ja "wziąłbym" Jessice Albe

a Wy?
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!!
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 09.02.2010, 00:17
Łukasz Garguła napisał(a):
Kiedy w takim razie odczuwasz ból w tracie rehabilitacji?
Ból jest, ale mam dużo większy zakres ruchu kolana. Poprzednio mogłem dużo mniej robić. Jestem idealistą, więc o każdą, chociażby najmniejszą wątpliwość pytam Filipa. Pewnie jestem w związku z tym uciążliwy, ale dzięki temu wiem, że zdaniem Filipa tym razem jest to normalna reakcja pozabiegowa.

Idealista,

1) człowiek kierujący się w swoim postępowaniu wzniosłymi celami, nadający realnym bytom atrybuty platońskich idei, wyobrażający sobie świat lepszy niż jest w rzeczywistości - idealny. Marzyciel.

2) w filozofii - zwolennik koncepcji idei jako bytu lub też nadający platońskie atrybuty idei innym rodzajom bytów, rzeczywistych bądź też duchowych, pojęciom, myślom, aksjomatom itp.

hmmm ?
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
Proximus
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 09.02.2010, 00:18
tomasz_19 napisał(a):Wyświetl post
http://goool.pl/ekstraklasa/935-maec...o-i-peszk.html

ja "wziąłbym" Jessice Albe

a Wy?

Zgadzam się z powyższym postem. 100% Jessica Alba.
Odpowiedz cytując
Arturo
Member

Od: 02.2004

Stary 09.02.2010, 09:57
dj_ibutti napisał(a):Wyświetl post
Idealista,

1) człowiek kierujący się w swoim postępowaniu wzniosłymi celami, nadający realnym bytom atrybuty platońskich idei, wyobrażający sobie świat lepszy niż jest w rzeczywistości - idealny. Marzyciel.

2) w filozofii - zwolennik koncepcji idei jako bytu lub też nadający platońskie atrybuty idei innym rodzajom bytów, rzeczywistych bądź też duchowych, pojęciom, myślom, aksjomatom itp.

hmmm ?
Oj, tam. Ważne żeby był perfekcjonistą jeśli chodzi o rehabilitację a nie polszczyznę
Visca el Barça!
Odpowiedz cytując
mlynek0
Banita

Od: 08.2004

Stary 09.02.2010, 10:56
Jessica Alba jest już zarezerwowana przeze mnie do ligi podwórkowej wiec wara od niej
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów