The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
jaro1985r
Senior Member

Od: 05.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.01.2010, 12:20
Moje spostrzeżenia są takie:
Po pierwsze to jest turniej zabawowy i szkoda lamentować nad wynikami bo z każdą z tych drużyn wygrałby Krakbet lub Unibet z naszej krakowskiej ligi halowej! Gra z bandami, po 5, z bramkami o "dziwnych" wymiarach to jest wogóle INNA DYSCYPLINA SPORTU niż piłka nożna na dużym boisku!

Po drugie Amica się sprzedała, najgorsze,że zrobili to kibice i nazywanie Wisły Telefoniką a Legia ITI jest poprostu szukaniem na siłę kogoś kto zrobił tak samo. Niestety Amica jest w tym jedyna i niepowtarzalna ! Dlatego SZACUNEK dla kibiców którzy wolą mieć drużynę w niższej lidze niż się sprzedać (Slask,Pogoń,Zawisza). Najlepsze jest to,że władze Amici dalej nie mogą się określić kim są

Po trzecie dużą łaskę zrobiły takie drużyny jak Wisła i Legia,że przyjechały do Poznania bo ten turniej jest do niczego im nie potrzebny a dzięki nim ranga się bardzo podniosła i kibice Amici powinni to uszanować a nie wyzywać drużyn których kibiców nie ma. Macie jakieś kompleksy to do chóru idzcie leczyć!

Po czwarte po co tam Wisła pojechała to ja nie wiem! zadnych plusów dla nas z tego turnieju nie widzę ! Jechać po to,żeby wysłuchać napinających się kibiców z pod znaku lodówki lub koziołków (to sobie muszą już prezesiki tego twora wyjaśnić) nie jest za mądre.
Ostatnio edytowane przez jaro1985r : 16.01.2010 o godz. 12:26.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów