The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
orzeu
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.01.2010, 22:14
W finale zgoda Lecha a na hali zrobilo sie sporo pustych miejsc, a ci co zostali nie dopingowali Arki. Bez komentarza...
WISŁA PANY !!
Odpowiedz cytując
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

Stary 15.01.2010, 22:15
Oooo będą pieniądze na transfery!

P.S. Nadal nie wiem czy poza tymi grszami dostaliśmy jakąś $?
Odpowiedz cytując
LuKiTS89
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 15.01.2010, 22:17
orzeu napisał(a):Wyświetl post
W finale zgoda Lecha a na hali zrobilo sie sporo pustych miejsc, a ci co zostali nie dopingowali Arki. Bez komentarza...
Orzeu tak właśnie zachowują się przyjaciele
W ogóle cała ta impreza propagandowa Lecha miała na celu pokazanie niewiadomo czego.
Kibice przyszli na hale nie dosc ze są w tv to jeszcze wyzywają wszystkich po kolei co jest dla mnie kpiną
Wypowiedzi niektórych piłkarzy którzy sądzą że atmosfera wspaniała najlepsi kibice itp... niech pokażą przynajmniej trochę co w głowię mają a nie sie spinają na wszystko i na wszystkich. Jak to fajnie ktoś kiedyś powiedział że fajnie jest jechac po kimś jak kogoś nie ma...czyli nas kibiców Wisły
Odpowiedz cytując
kadziolek1906
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 15.01.2010, 22:21
Po dzisiejszym turnieju dziekuję, że jestem kibicem Wisły

Masakra takie wspieranie ,,zgody"

Jaki klub tacy kibice

Odpowiedz cytując
iiYama
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 15.01.2010, 22:25
orzeu napisał(a):Wyświetl post
Zdaje się że podczas naszego spotkania z Arą, Gdynianie pozdrawiali Zagłębie Lubin i ile dobrze słyszałem w odbiorniku. Tak więc obustronne wymiana "uprzejmości" o ile się nie mylę...
Ave
Wisła
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 15.01.2010, 22:31
Ja tam słyszałem Zagłębie LubLin, ale może mam coś ze słuchem xD

I to nie było rugby, tylko futbol amerykański w wykonaniu drużyny 1.KFA Fireballs Wielkopolska.
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 15.01.2010, 22:32
Ciekawy turniej , choc szkoda Jagi w finale. To co robili kibice w stosunku do Wisly to wstyd . Szczegolnie mecz o 5 miejsce byl jakims nieporozumieniem . Wisla powinna omijac takie 'tendencyjne' turnieje dalekim łukiem

Jesli chodzi o gre naszych zawodnikow :

In plus :
- Issa Ba , staral sie grac zespolowo , co sie chwali . Dobra technika . Przypomina troche masywniejszego Dudu .
- Jarosiński , pare dobrych interwencji
- Cwielong , dosc dobry wystep , rozkrecal sie tak jak cala druzyna , z meczu na mecz
- Burliga , za spokoj pod bramka

In minus :
- Łobo , podobno Skorza wzial zawodnikow ktorzy dobrze sie czuja na hali , Łobo nalezy do tych ktorzy czuja sie zle zarowno na hali jak i na boisku
- Jirsak , strasznie wolna gra , duży zawód
- Kurtko , zawinil przy paru bramkach ,

reszta wypadla przeciętnie jak cala druzyna . Tylko ostatni mecz dalo sie ogladac .
Ostatnio edytowane przez Karherop : 15.01.2010 o godz. 22:47.
Odpowiedz cytując
igortsw
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 15.01.2010, 22:36
Turniej mnie jakoś nie porwał, choć komentatorzy prawie dostawali orgazmu za orgazmem...

Nawet ciężko cokolwiek powiedzieć o grze piłkarzy, bo raz ze grali króciutko, dwa że to nie ten etap przygotowań na ocenianie.
<<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 15.01.2010, 22:37
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Ciekawy turniej , choc szkoda Jagi w finale. To co robili kibice w stosunku do Wisly to wstyd . Szczegolnie mecz o 5 miejsce byl jakims nieporozumieniem . Wisla powinna omijac takie 'tendencyjne' turnieje dalekim łukiem

Jesli chodzi o gre naszych zawodnikow :

In plus :
- Issa Ba , staral sie grac zespolowo , co sie chwali . Dobra technika . Przypomina troche masywniejszego Dudu .
- Jarosiński , pare dobrych interwencji
- Cwielong , dosc dobry wystep , rozkrecal sie tak jak cala druzyna , z meczu na mecz
- Burliga , za spokoj pod bramka

In minus :
- Łobo , podobno Skorza wzial zawodnikow ktorzy dobrze sie czuja na chali , Łobo nalezy do tych ktorzy czuja sie zle zarowno na chali jak i na boisku
- Jirsak , strasznie wolna gra , duży zawód
- Kurtko , zawinil przy paru bramkach ,

reszta wypadla przeciętnie jak cala druzyna . Tylko ostatni mecz dalo sie ogladac .
Taaa jak zwykle się do niego przypier... a jedyny gość od nas, który coś dryblował. No ale jasne, trzeba mu dopi...

Co to jest ta 'chala'?
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
Krissu
Militaris

Od: 01.2006

Stary 15.01.2010, 22:41
dj_ibutti napisał(a):Wyświetl post
Co to jest ta 'chala'?
http://www.wielkiezarcie.com/recipe9359.html

Może miał na myśli chałę?

Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
Odpowiedz cytując
Maciuś
bananowy chłopiec

Od: 07.2006

Stary 15.01.2010, 23:03
Wydawac by sie moglo ze to turniej stworzony dla Jirsaka. Nic bardziej mylnego, Czech zagral slabo, bojazliwie i jeszcze bardziej mnie utwierdzil w przekonaniu ze nie nadaje sie do nas.
Odpowiedz cytując
Alov
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 15.01.2010, 23:14
Mi sie wydaje ze wszyscy z Wisly nie grali tak jak sie powinno grac w hali czyli szybko, podaniami z uzyciem bandy, ale nie przykladalbym zadnej roli do tego turnieju, nasi przyjechali, zagrali i pojechali z powrotem. Slowa Pepe oddaja to w pelni i nie mam nawet do niego o to pretensji. Podobal mi sie Issa bo chlopak ma pojecie o technice. I to chyba tyle jesli chodzi o gre Wisly. Plusem jest pokonanie Legii, ale oni podeszli do tego turnieju chyba jeszcze bardziej lightowo niz my
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 15.01.2010, 23:33
Maciuś napisał(a):Wyświetl post
Wydawac by sie moglo ze to turniej stworzony dla Jirsaka. Nic bardziej mylnego, Czech zagral slabo, bojazliwie i jeszcze bardziej mnie utwierdzil w przekonaniu ze nie nadaje sie do nas.
dokładnie. jirsak kolejny raz potwierdził, że jest za słaby na Wisłę. rozgrywanie piłki na hali górą to jest fantastyczny pomysł. wystarczy popatrzeć jak dzisiaj na jego tle wyglądał zewsząd krytykowany Zapotoka.
Odpowiedz cytując
WhiteStarDvisionTheBest
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 15.01.2010, 23:37
od kiedy w futsalu używa sie do gry band? dla mnie to było smieszne..w ogóle jakim prawem ktos nazywa ten turniej turniejem halowym? na hali gra sie zupełnie inaczej w futsalu ą tez inne zasady..za 4 faul wykonuje sie tzw przedłużony karny,mozna zamiast bramkarza wprowadzic kolejnego zawodnika z pola poza tym ta gra od band to zenada;] W Futsalu to nie obowiazuje..jesli ktos z was grał na takiej murawie to powinien wiedziec ze to z grą na hali czy tez grą techniczną ma mało wspolnego bo piłka i tak potrafi odskoczyć od jakiejś malutkiej nierównosci,do tego w futsalu gra sie piłką o rozmiarze 4,ale nie taką lekką jak dzis grali zawodnicy..tylko cięższą,wg mnie ten turniej powinien byc rozgrywany na hali a nie na tym pożal się boże ''orliku?'' ;]
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 15.01.2010, 23:44
Piłkarz po raz pierwszy został kapitanem Wisły i to on odbierał nagrodę za zajęcie piątego miejsca w całym turnieju. Podopieczni trenera Macieja Skorży otrzymali bon o wartości 2000 zł do wykorzystania w jednym z hoteli sponsora zawodów oraz pamiątkowy puchar. „Byłem najstarszy” – skomentował Łobodziński wybór na kapitana zespołu. „Czuję się staro w tej drużynie, ale było to miłe” – dodał zawodnik.

Odpowiedz cytując
Gordian
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 15.01.2010, 23:56
Zapamiętał ktoś co to za sędzia sędziował turniej? Nigdzie nie mogę tego znaleźć.

Odpowiedz cytując
Marcinnno
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 15.01.2010, 23:57
Niestety jeśli można oceniać ,a wydaje mi się , że tak to Tomas znowu zawiódł... Naprawdę przykro mi , ale czas chyba powiedzieć , że jest to jeden z największych niewypałów transferowych Wisły w ostatnich 10 latach ( kwota 800. tys. euro.) Na + technika Baa , ale z drugiej strony zastanawia mnie fakt, czy to wystarczy by grać w Wiśle?
Odpowiedz cytując
Szarny
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 16.01.2010, 00:09
WhiteStarDvisionTheBest napisał(a):Wyświetl post
od kiedy w futsalu używa sie do gry band? dla mnie to było smieszne..w ogóle jakim prawem ktos nazywa ten turniej turniejem halowym? na hali gra sie zupełnie inaczej w futsalu ą tez inne zasady..za 4 faul wykonuje sie tzw przedłużony karny,mozna zamiast bramkarza wprowadzic kolejnego zawodnika z pola poza tym ta gra od band to zenada;] W Futsalu to nie obowiazuje..jesli ktos z was grał na takiej murawie to powinien wiedziec ze to z grą na hali czy tez grą techniczną ma mało wspolnego bo piłka i tak potrafi odskoczyć od jakiejś malutkiej nierównosci,do tego w futsalu gra sie piłką o rozmiarze 4,ale nie taką lekką jak dzis grali zawodnicy..tylko cięższą,wg mnie ten turniej powinien byc rozgrywany na hali a nie na tym pożal się boże ''orliku?'' ;]
Ale to ma być atrakcją dla kibiców, a taka szybka kopanina jak dzisiaj jest napewno bardziej efektowna od futsalu. Futsal to zupełnie inna bajka. Z techniką użytkową tych piłkarzy, mielibyśmy tylko jedno wielkie pośmiewisko, a turniej byłby cholernie nudny. A tak pare fajnych meczy, dużo bramek, no i fantastyczna atmosfera na trybunach

Ciekawie zaprezentował się ten Issa Ba. Ale dopiero na normalnym boisku zobaczymy, czy jest dynamiczny, czy potrafi się tylko kiwać w miejscu. Technike ma na niezłym poziomie, czyli przynajmniej już coś o nim wiemy.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 16.01.2010, 00:11
uhuhuhhuh 2 tys do wykorzystania w jednym z hoteli .......,no mozna by to jakos"spozytkowac "

Kibice Amiki znowu leczyli kompleksy ,dluga przerwe mieli a do ligi jeszcze troche

turniej w sumie bardziej na luzie ,a my jedziemy szykowac forme do Turcjii.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
swinia
Member

Od: 04.2009

Stary 16.01.2010, 00:44
Na temat turnieju i kibiców mogę powiedzieć tylko i wyłącznie 2(dwa słowa)
NO COMMENT
Odpowiedz cytując
bobiko
Junior Member

Od: 01.2010

Stary 16.01.2010, 01:11
http://blubry.pl/galeria882,remes_cu...a_gdynia_.html

poza tym tutaj pełno galerii z turnieju galerie z remes cup . Ogólnie kicha, ale oprawy mogły wnosić dużo klimatu
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 16.01.2010, 01:33
Marcinnno napisał(a):Wyświetl post
, ale czas chyba powiedzieć , że jest to jeden z największych niewypałów transferowych Wisły w ostatnich 10 latach ( kwota 800. tys. euro.)
Jeszcze chwila i dojdziemy do miliona euro
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 16.01.2010, 01:49
Maciuś napisał(a):Wyświetl post

Turniej stworzony dla gościa, którego głównym zadaniem ma być dogrywanie prostopadłych piłek do napastników, wykonywanie rzutów rożnych i strzały z dystansu? Prostopadłe piłki- wiadomo, nie ma spalonych, nie ma napastników ustawiających się w linii z obrońcami itp, rzuty rożne- wiadomo, strzały z dystansu- boisko malutkie przez co zagęszczenie piłkarza na 1 m2 jest bardzo duże - mało miejsca na oddanie strzału. Jeśli oceniacie piłkarza, to róbcie to na podstawie tego, co prezentuje przez dłuższy czas na normalnym boisku, do gry na którym został sprowadzony, a nie na podstawie, nie wiem 15- 20 minut gry na pół gwizdka na jakiejś hali.

Inna sprawa, że ten turniej obnażył beznadziejną technikę naszych (i nie tylko, ale co to za pocieszenie) piłkarzy. Skorża powinien wprowadzić halówkę do programu treningowego, to może by się nauczyli przyjmować piłkę na mniej niż 2 metry od siebie. Tragedia, po prostu, tragedia.
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/
Odpowiedz cytując
massoud
Banita

Od: 11.2009

Stary 16.01.2010, 10:21
http://legia.com/www/index.php?zdj=1...s&img=1045.jpg foto
Odpowiedz cytując
timmdorf
Banita

Od: 10.2009

Stary 16.01.2010, 11:31
Zdjęcia z meczu z Górnikiem http://www.waszapilka.pl/galleries,188
Odpowiedz cytując
bbbnba
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 16.01.2010, 11:33
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
uhuhuhhuh 2 tys do wykorzystania w jednym z hoteli .......,no mozna by to jakos"spozytkowac "

Kibice Amiki znowu leczyli kompleksy ,dluga przerwe mieli a do ligi jeszcze troche

turniej w sumie bardziej na luzie ,a my jedziemy szykowac forme do Turcjii.
Za to kibice Telefoniki nadrabiają leczenie kompleksow na forum, w temacie o arcywaznym turnieju Przyznam, ze z kazdego gownianego spotkania jestescie w stanie zrobic popisowy pokaz "postow pijanego orangutana". Po co te analizy gry skoro juz przed turniejem bylo jasne, ze nikt procz chyba Arki, Gornika i Jagi nie podchodzil do tego powaznie. Wolalbym turniej z obsada PGE BOT czy chociazby ekipa Solorza w pierwszych skladach, niz blizej nieznany wachlarz wynalazkow jakie zaprezentowaly ITI, Telefonika i Amika. Pilkarsko troche szkoda, bo bywaly lata, gdzie sportowo wygladalo to znacznie lepiej, ale i tak w tym przypadku bardziej liczy sie zabawa na trybunach, a pod tym wzgledem bylo bardzo dobrze, poniewaz dawno nie goscilismy w Arenie czterech roznych ekip. Jaga troche zawiodla, ale ich niedyspozycje nadrobil Gornik. Ogolnie turniej na plus.
Orzeu rozkrecaj dyskusje o zerwaniu zgody z Arka, tak jak drazyles temat po zeszlorocznym Lech-Cracovia Dajesz, wierze w ciebie!
Wszystkich urazonych przepraszamy za bluzgi, ale musicie nas, jak i pozostalych uczestnikow turnieju, zrozumiec. Jak wiadomo w trakcie sezonu my, jak i Gornik, jezdzimy w zenujacych liczbach i fatalnie dopingujemy, wiec teraz postanowilismy wykorzystac te 5 minut i dac upust swoim kompleksom. Wybaczycie? Szkoda, ze zbliza sie wiosna i Wisla znowu pokaze nam nasze miejsce w kibicowskim szeregu
Cytat:
wolę przegrać ponownie z potęgą typu Varelenga byleby Lech nie wyszedł z grupy
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 16.01.2010, 11:46
Wisła to tylko ogląda plecy. I to tylko plecy Piotrka Reissa
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 16.01.2010, 12:01
bbbnba napisał(a):Wyświetl post
Wolalbym turniej z obsada PGE BOT czy chociazby ekipa Solorza w pierwszych skladach, niz blizej nieznany wachlarz wynalazkow jakie zaprezentowaly ITI, Telefonika i Amika.
Hola, hola kibicu wronieckiego wynalazku. Problemu z nazwą nie ma Legia ani Wisła i to od momentu założenia obu klubów. Natomiast dla wszytkich jest jasne nawet dla waszych legend (np. Okoński), których podobizny umieszczone macie na swoich flagach , że jesteście AMIKĄ. Wasz Masiota pilnujący waszych interesów, będąc zatrudniony i w PZPN-ie, Ekstraklasie S.A. i w waszej Amice zapewne z leśnymi dziadkami wyda niebawem orzeczenie kuriozów: jesteśmy, ale nie jesteśmy Lechem/Amiką. Rozumiem waszą shizofrenię, ale nie musicie próbować wciągać do waszego szamba innych skoro sami się w nim z lubością taplacie. Jako kibice nie macie kręgosłupa, przynajmniej takiego jaki mieli kibice Zawiszy, Śląska czy Pogonii. Możecie dalej robic oprawy, głośno krzyczeć, szpanować przed innymi kibicami klubowych popierdółek, ale i tak pozostaniecie zwykłą wroniecką Amiką, ktora przeniosła się do Poznania i kupiła sobie nawet kibiców miejscowego klubu, który przestał istnieć.
Odpowiedz cytując
orzeu
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 16.01.2010, 12:19
Nie rozkrecam zadnej afery bo zgody macie takie ze nawet jak kopa w dupe dostaja to za Wami ida (wyjatkiem byl Lubin), mowie co slyszalem. A ze sie nie podoba? To pretensje do swoich kolegow a nie do mnie. "Niech sie wstydzi ten co robi nie ten co widzi". Wspieranie zgod od dawna wychodzi Lechowi tragicznie, teraz jedynie daliscie kolejny tego dowod. W ilu jezdziliscie ze zgodami do Wronek czy Grodziska? A w ilu na Warte? To sobie porownaj to z naszymi wizytami w Lubinie i wsparciem od Slaska albo naszymi wizytami w Jaworznie, Bielsku czy Sosnowcu z Jaga, Slaskiem i Lechia. Ze juz o meczu z Kmita nie wspomne bo tylu to Was nigdy na Arke czy Cracovie nie pojdzie nawet gdyby piwo za darmo rozdawali.
Ostatnio edytowane przez orzeu : 16.01.2010 o godz. 12:24.
WISŁA PANY !!
Odpowiedz cytując
jaro1985r
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 16.01.2010, 12:20
Moje spostrzeżenia są takie:
Po pierwsze to jest turniej zabawowy i szkoda lamentować nad wynikami bo z każdą z tych drużyn wygrałby Krakbet lub Unibet z naszej krakowskiej ligi halowej! Gra z bandami, po 5, z bramkami o "dziwnych" wymiarach to jest wogóle INNA DYSCYPLINA SPORTU niż piłka nożna na dużym boisku!

Po drugie Amica się sprzedała, najgorsze,że zrobili to kibice i nazywanie Wisły Telefoniką a Legia ITI jest poprostu szukaniem na siłę kogoś kto zrobił tak samo. Niestety Amica jest w tym jedyna i niepowtarzalna ! Dlatego SZACUNEK dla kibiców którzy wolą mieć drużynę w niższej lidze niż się sprzedać (Slask,Pogoń,Zawisza). Najlepsze jest to,że władze Amici dalej nie mogą się określić kim są

Po trzecie dużą łaskę zrobiły takie drużyny jak Wisła i Legia,że przyjechały do Poznania bo ten turniej jest do niczego im nie potrzebny a dzięki nim ranga się bardzo podniosła i kibice Amici powinni to uszanować a nie wyzywać drużyn których kibiców nie ma. Macie jakieś kompleksy to do chóru idzcie leczyć!

Po czwarte po co tam Wisła pojechała to ja nie wiem! zadnych plusów dla nas z tego turnieju nie widzę ! Jechać po to,żeby wysłuchać napinających się kibiców z pod znaku lodówki lub koziołków (to sobie muszą już prezesiki tego twora wyjaśnić) nie jest za mądre.
Ostatnio edytowane przez jaro1985r : 16.01.2010 o godz. 12:26.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów