|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Przypominam że 15 stycznia jest turniej z udziałem Wisełki,Jagi,Lecha,Legii,Górnika,Arki.
Wszystkie informację dotyczące naszej drużyny i kibiców proszę tu umieszczać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Ponoć transmisja na TVP SPORT, jest już jakieś info?
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Transmisja pewna ale jeszcze nie ustalili ramówki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Na **** piłkarze tam jadą?
Żeby nerwy stracić i przyjąć przy okazji na łeb jakąś niespodziankę? Dla mnie to całkowity bezsens. Żadna radocha z takiej imprezy, żadnej koncentracji, satysfakcji z gry i ugrania czegoś dobrego. Chyba że nie 1 drużyna śmiga do nich. /Naszych kibiców tam nie będzie gwoli jasności. Legia, Górnik czy Jaga to jednak co innego.
Ostatnio edytowane przez element : 28.12.2009 o godz. 23:11.
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy oglądałeś kiedyś na ZDF niemieckie turnieje halowe?Tam są dopiero emocje.My w Polsce dopiero do takich turniejów dorastamy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
heh, będzie można podziwiąc wirtuozów techniki z naszej ligi
![]()
Ostatnio edytowane przez SZYMEK_TSW : 28.12.2009 o godz. 23:23.
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Dorastamy? U nas się od tego dawno odchodzi, bo firmy wyburzające budynki wychodza taniej. Po pamiętnym Spodku, a wiem że jest jeszcze paru "turniejowiczów" na forum, żaden turniej nie osiągnie takich emocji jaki udało nam sie wtedy przeżyc. Każdy z uczestników smiało może powiedziec o sobie że jest hardcorem.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Ja na turnieju będę więc jeden kibic się stawi ;-)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
skoro taki prestiżowy ma byc ten turniej, to jak go grać bez aktualnego Mistrza Polski.
szczerze mowiac zazdroszcze pyrom tego turnieju, obsady i wogole. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Czy ja wiem czy taki prestiżowy tu się głównie zabawa liczy ,a nie prestiż kto wygra.Na sylwestra też jest turniej na Polsacie Sport z różnymi ligowymi drużynami.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
A więc jaka ekipa jedzie?
Studiuję w Poznaniu (tak ****a wyszło;/) ale wiadomo sercem z Wisełką odkąd poznałem ligę ( 9 rok). No i planuję też tam wbić a nie chciałbym być jedyny z Wisły. Jeśli się zbierze jakaś grupa to się mogę stawić na dworcu na powitanie zwłaszcza że gdzieś słyszałem że legija ma zamiar wbic i zrobic swoje ale moze to ploty;] ![]()
Jak długo na Wawelu Zygmunta bije dzwon, tak długo Nasza Wisła zwyciężąć będzie wciąż!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Szczerze się dziwię, że Wisła weźmie udział w tym turnieju, tym samym podnosząc swoją obecnością jego rangę. Wg. mnie osoby decyzyjne powinny wpłynąć na Wilczka aby zrezygnować z udziału w nim. Uczestniczenie w tym show robionym dla poznańskiej gawiedzi (tym bardziej po frajerskim numerze z naszymi flagami) jest szczytem debilizmu i tym samym nieposzanowaniem takiej marki jaką jest Wisła. Są ludzie i miasta, którym się na zaproszenie nie odmawia, ale są też gdzie zaproszeń się nie przyjmuje, a wręcz odrzuca. I takim miejscem jest Poznań i jej amikowi kibice. No chyba, że chce się słuchac obelg zabawiając miejscową publikę.
Dla wartości czysto sportowych też nie jest to dobre. Częsta ilość kontuzji po turniejach halowych poprzez grę na twardym podłożu, skręcenia stawów itp. urazy przemawia za nieuczestniczeniem w takich pokazach. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Masz jakieś źródło? Chyba że jesteś z TVP to będę miał więcej pytań
![]() ![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Turniej fajny ale szkoda że w Poznaniu. Jezli nas złapią kontuzje, cała hala będzie ich bluzgać itp. to przynajmniej już nikomu nie przyjdzie na myśl żeby jeszcze tam pojechać. i dobrze
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Do Kielc i Gdyni ,Warszawy też nie powinni jeżdzić
tam na nich bluzgają ![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To turniej halowy gdzie można nie jechać i tyle. Skoro ktoś uznał żeby jechac to niech jadą, zobaczymy czy będzie to pożyteczne czy wręcz przeciwnie. Co mają do tego mecze ligowe to nie wiem?
P.S Kibice Lecha będą u siebie. Drużyny piłkarskie Legii, Wisły itp. to goście, którzy równie dobrze mogli by ich mieć w d ...i cały ten turniej., Wiadomo jakie są relacje między nami czy Legią a Lechem, a jednak przyjeżdżamy jednocześnie podnosząć range tego turnieju. Z tego względu uważam że kibice nie będa przekraczać pewnych granic bo dużo na tym stracą.....to moje zdanie
Ostatnio edytowane przez TSNH : 30.12.2009 o godz. 12:21.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
To ma być zabawa a nie wielki prestiż myślę że rywalizacji kibicowskiej nie będzie i nikt nie będzie tego traktował poważnie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
nie byłbym taki pewny...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jaka ma być rywalizacja kibicowska skoro tylko kibice Lecha mają mieć wstęp?
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Jakoś i tak się wbiją a mało możliwe żeby tylko Lechitom dali bilety.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Przecież gdzieś ktoś juz pisał że udział w turnieju wezmą kibice Jagi,Górnika,Arki z gości
Mógłby ktoś to potwierdzić lub zaprzeczyć? ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
http://forum.arkowcy.pl/index.php?topic=29420.0 a gornika nic nie moge znalezc ![]() ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Jaga i arka jedzie na bank. O górniku słyszałem ale też nie znalazłem.
Czyli rozumiem że my i legia nie jesteśmy zaproszenii jako kibice ![]()
Jak długo na Wawelu Zygmunta bije dzwon, tak długo Nasza Wisła zwyciężąć będzie wciąż!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
No uważaj ze tu sie cos dowiesz
U nas są super tajne komórki które wymagaja znajomości jeszcze tajniejszych haseł które jak znasz to się dowiesz.Wiec pewnie jedzie tylko tajna ekipa wywiadowczo-szpiegowska w ilości paru osób .Oczywiście incognito.Tak to u nas już jest.A na poważnie to organizowane dla wszystkich -wyjazdy na turnieje podwyzszonego ryzyka lub mecze miedzypaństwowe skończyły się juz z dobre 8-10 lat temu ![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Odnośnie turniejów halowych to jest jakaś relacja ze Spodka 98 ze strony Wisły? Kiedyś czytałem wspomnienia kibica Rakowa, wspominał coś o Wiśle, ale niewiele. A może starsi użytkownicy by coś napisali na ten temat ?
![]()
W życiu ważne są tylko chwile...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
kupował byś Forze to byś relacje ze str Wisły znał