The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.12.2009, 11:16
AYALA napisał(a):Wyświetl post
no faktycznie jeszcze nie przyklepano Krivetsa ale 300 tyś Euro za tak ogranego zawodnika i do tego 23 letniego to myśle że niewiele skoro Zabrze tyle samo prawie za ...Pazdana chciało

a ja myślę że 300 tys euro to jakaś totalna bzdura za takiego grajka a jak by sie okazało że to prawda to wielkie gratulacje dla naszego zarządu za marnowanie okazji
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 19.12.2009, 18:01
Lemoniadowy Joe napisał(a):Wyświetl post
a ja myślę że 300 tys euro to jakaś totalna bzdura za takiego grajka a jak by sie okazało że to prawda to wielkie gratulacje dla naszego zarządu za marnowanie okazji
Pomijając już prawdziwość tych doniesień to ja się zapytam w ilu meczach oglądałeś tego całego grajka że twierdzisz że marnujemy okazje?

Pamiętam że takie same rzeczy czytałem jak Lech kupował tych wszystkich Golików i Handziciów a teraz okazuje się że to jednak Lech się sfrajerzył nie my.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2002

Stary 19.12.2009, 20:01
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Pomijając już prawdziwość tych doniesień to ja się zapytam w ilu meczach oglądałeś tego całego grajka że twierdzisz że marnujemy okazje?
w meczach z Evertonem i w meczu z Benfica w Lizbonie i stwierdzam że to jest piłkarz na minimum poziomie zdrowego Boguskiego czy Brożka jak nie lepszym z powodzeniem gra na prawej lewej stronie pomocy i w środku
i w 300 tys euro nie wierze chyba że kończy mu sie kontrakt

PS inną sprawą jest że to całe BATE na pewno nie ma lepszych graczy niż Wisła ale jakoś wyniki robią

mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Pamiętam że takie same rzeczy czytałem jak Lech kupował tych wszystkich Golików i Handziciów a teraz okazuje się że to jednak Lech się sfrajerzył nie my.
sfrajerzył ? ale wypalili Lewandowski Peszko, Stilic , Burić, Arboelda a my nie sfrajerzylśmy na kilku graczach z tym że na niektórych ogromną kase chyba wiekszą niz Oni na Goliku czy Handzicu
Ostatnio edytowane przez Lemoniadowy Joe : 20.12.2009 o godz. 10:11.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów