|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
a ja myślę że 300 tys euro to jakaś totalna bzdura za takiego grajka a jak by sie okazało że to prawda to wielkie gratulacje dla naszego zarządu za marnowanie okazji |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Pamiętam że takie same rzeczy czytałem jak Lech kupował tych wszystkich Golików i Handziciów a teraz okazuje się że to jednak Lech się sfrajerzył nie my. ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
i w 300 tys euro nie wierze chyba że kończy mu sie kontrakt PS inną sprawą jest że to całe BATE na pewno nie ma lepszych graczy niż Wisła ale jakoś wyniki robią sfrajerzył ? ale wypalili Lewandowski Peszko, Stilic , Burić, Arboelda a my nie sfrajerzylśmy na kilku graczach z tym że na niektórych ogromną kase chyba wiekszą niz Oni na Goliku czy Handzicu
Ostatnio edytowane przez Lemoniadowy Joe : 20.12.2009 o godz. 10:11.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|