The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Grzadq
Senior Member

Od: 09.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.12.2009, 01:39
Dla tych co uważają że Pudzian dostałby od "normalnego zawodnika MMA" przy tych jego low-kickach. Zwróćcie uwagę co się dzieje z gardą Najmana po każdym z tych ciosów. A przecież pierwsza rzecz, święta rzecz, którą się uczy bokserów to trzymanie gardy. Po prostu siła tych lowów była taka, że Najman zapomniał o bożym świecie.

http://www.youtube.com/watch?v=BauGg...ayer_embedded#

Tu dobrze widać. Patrze na ręce Najmana po tych kopach. Piekielna siła.

Oglądam to po raz enty, i dalej nadziwić się nie mogę. To nie Bob Saap czy Gołota, facet nie dość że ma dynamit w rękach to jest cholernie szybki. Naprawdę, duża przyszłość przed nim, po warunkiem że dalej będzie ćwiczył. Bo prawda jest taka, że w parterze z tymi lepszymi przez jakąś dźwignię czy na stójce dostawszy petardę przegrałby spokojnie. Niemniej jednak wszystko kwestia ćwiczeń i doświadczenia, którego w każdej walce będzie nabierał.

Swoją drogą ciekaw jestem kto następny? Niektórzy mówią o Nastuli i jednocześnie że no nie, chyba nie ten poziom jeszcze. Osobiście uważam że nie ten poziom ale dla Pudziana. Scenariusz walki byłby taki sam jak dzisiaj, nie ujmując nic Nastuli do którego mam dużo szacunku. Jednak, jak to dzisiaj widać było, technika w porównaniu z taką siłą nie ma szans. Co z tego że Nastula jest świetny w parterze, jakby nawet nie miał czasu pierdnąć ani pomyśleć jak Pudziana sprowadzić do parteru? W ogóle, Pudzianowi teraz ciężko będzie znaleźć przeciwnika.

Oczywiście to moja opinia Tylko mówie, po tym co pudzian dzisiaj pokazał, szybkość i siłę, może być polskim czarnym koniem MMA.
Ostatnio edytowane przez Grzadq : 12.12.2009 o godz. 01:47.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów