AYALA napisał(a):

|
ale przy tej bramce Niedzielana to własnie Alvarezowi Wtorek uciekł.Świetną robote w środku robił Diaz,Jirsak zagrał tak jak zawsze czyli bezbarwnie,mało widoczny.Straciłem nadzieje że bedzie to rozgrywajacy klasy Szymka,Czerwca czy Kulawika.Jak Mauro zgodziłby sie na mniejszy kontrakt to jeszcze na rok mógłby zostac bo nie wiadomo co z Sobolem bedzie i Gułą
|
Wszytko wskazuje na to,że Jirsak odejdzie albo będzie tylko zmiennikiem dla Garguły. Bardzo średnio gra,oj bardzo. Ale to też może wynikać z tego,że mało jest ruchu z przodu i nikt mu się nie pokazuje, nie wychodzi na pozycję? Jakoś mi ciężko się pogodzić z tym,że Jirsak rozgrywający reprezentacji młodzieżowej swego kraju, jakby nie było wtedy coś grającej, nie może zbliżyć się nawet do solidnego ligowego poziomu. Mówiło się,że to kwestia aklimatyzacji? No to nie wiem ile się można aklimatyzować i to jeszcze Czech w Polsce! Taki Alvarez raczej nie potrzebował chyba żadnej aklimatyzacji. Później mówiło się,że Skorża nie daje mu szansy. No to ostatnio daje i co? A może po porostu wydaliśmy 700 tysięcy euro na słabego piłkarza?Może czas w końcu to przyznać? W ogóle gdzie tkwi tajemnica Jirsaka?Facet nic nie wnosi do gry,tak patrząc obiektywnie.