|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Jeszcze się impreza nie zaczęła, a już szykuje się największa katastrofa organizacyjna w historii futbolu. Kradzieże są oczywiście na porządku dziennym, podobnie jak incydenty pod stadionami. Na razie jeszcze nie ma ofiar śmiertelnych, ale to chyba kwestia czasu.
Najśmieszniejsze będzie to, jak media, oficjele i organizatorzy będą się starali pokazać, że wszystko jest cacy. Zawsze jest też niepodważalny argument - jak ktoś krytykuje Afrykańczyków, to z pewnością rasista. No i nie można zapomnieć o jeszcze jednym, uroczym aspekcie. Trąbki-małyszówki, które tamtejsi kibice używają od 30 minut przed meczem, poprzez obie połowy i przerwę, na 2 godzinach po spotkaniu skończywszy. Więc ja bym się nie martwił o komentarze Iwańskiego. Jego i tak nie będzie słychać. Powiem szczerze, że po ostatnim PNA miałem tych trąbek dość, nie dało się meczów z dźwiękiem oglądać. Ciekawe, co zrobią realizatorzy telewizyjni. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Tez ogladajac PNA i slyszac ten ryk tych zakichanych trabek ,mialem ochote kazdemu z osobna wziasc to gówno i do pieca wrzucic.Nic sie nie slyszalo ,zadnych braw okrzykow po golu itd ...tylko te trabki. to odbiera chec oglania meczow ,ale na szczescie na meczach nie afrykanskich druzyn mam nadzieje ze ich nie uslysze ,no chyba ze Anglicy zaczna trabic ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
pozatym widziałem gdzieś na stronie mistrzostw reklamę "kup sobie swoją wuwuzelę!".. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
A trzeba też dodać że na meczach nie afrykańskich będą też miejscowi i to mnie martwi najbardziej, zakichane trąbki, myśle że o Anglików możemy być spokojni |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
ale chyba na kazdy mecz jakas tam pula jest biletow dla ludzi z RPA? Nie wiem czy beda na te mecze chodzic (bo bylo glosno ze bilety nie schodza) ale jak ich tam sie zbierze kilka tys to pewnie nie beda siedziec bezczynnie tylko sie zajebiscie bawic czyli trabic :d To moga byc najgorsze MS pod kazdym wzgledem procz sportowym. Kradzieze, zadymy, wbieganie na stadion niczym bydlo...- nie jestem rasista ale takie rzeczy to chyba tylko w Afryce ;/ , mysle ze i jakiegos zamachu na pilkarzy nie mozna wykluczyc. Afryka dzika. A i jeszcze jak do tego dojdzie slaba gra (chociaz watpie, napewno jakas reprezentacja nas oczaruje) to juz w ogole by byla masakra. Dzis zaczynamy!
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
RPA to pomyłka,ale ma to związek z przeszłością. Ten kraj to jedna wielka gangowa zadyma. Niemniej przez ten pryzmat nie skreślałbym Afryki. Uważam,że organizacja Mundialu w Egipcie,Tunezji,Maroku,Angoli,Nanibii,byłoby lepszym pomysłem niż w RPA. Afryka jest w staie zorganizować taką imprezę,ale wybrano najgorszy z możliwych krajów.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
słynne trąbki już słychać na otwarciu...porażka..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Dokładnie, porażka
@ Sorin każdy ma prawo do własnej opini i nie bulwersuj sie tak . ;/
Ostatnio edytowane przez Szyman423 : 11.06.2010 o godz. 13:45.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
"kup sobie swoją wuwuzelę!".
To ma swoją oficjalna nazwę?! ![]() ![]()
http://www.lolowisko.republika.pl/ !!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
|
^ LAB, ma. po angielskiemu "vuvuzela".
http://www.buy-vuvuzela.com/ od zawsze trzymam kciuki za Meksyk, więc liczę dziś na ich zwycięstwo. a wieczorem Urugwaj może powalczyć i kto wie czy się nie zacznie podobnie jak 8 lat temu dla Francji. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Mam dziwne wrażenie, ze powierzenie organizacji MŚ RPA to była pomyłka, przynajmniej nie teraz. Z jednej strony sprawy organizacyjne a z drugiej - dotyczący zwykłego ogladacza w TV - "doping", który potrafi psychicznie wykończyć i odebrać resztki przyjemności z ogladania meczu.
Jedyny plus to normalne godziny transmisji meczów. ![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
normalne godziny transmisji meczów?!? Mecze o 13? Kto to wymyślił?!? W RPA jest ta sama strefa czasowa co u nas, co to za klimat grać mecz MŚ o 13?!
W ten chory sposób zamiast 3 meczy dziennie obejrzę sobie 1. Mistrzowie marketingu qrrrwa ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A dzisiaj wydaje mi się że mimo wszystko Meksyk zremisuje, a Francja jakoś wyfarci 3 punkty ![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
|
myślę, że mundial w Afryce z koncepcją święta, radości i zabawy - która tkwi w mentalności ludzi tam, to dobre założenie. i to się czuje niekiedy. ale te sprawy o których piszesz - głównie bezpieczeństwo i "doping" niestety bardzo przeszkadzają.
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ms-...wiadomosc.html interesujący tekst, ciekawe czy Meksykanie się przełamią w końcu.
Ostatnio edytowane przez Gucio25 : 11.06.2010 o godz. 09:41.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Normalne jak dla kogo ;p ja tam oglądne wszystkie bo wakacje. Coś czuje ze ten mecz RPA - Meksyk bedzie słabiutki i skończy sie 0-0 lub jakieś 1-0 dla którejś ze stron, natomiast czekam jak Urugwaj sklepie Francuzów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
W Niemczech były mecze o 15, 18, no i 21.. Mnie osobiście bardziej odpowiadają te godziny, ponieważ jednym ciągiem są dwa pierwsze mecze (13.30 i 16.00) a później mamy dwie godziny oddechu, zatem biorąc pod uwagę sesję, czy inne obowiązki - ma to jednak duże znaczenie.
Nigdy jednak nie zapomnę mundialu 2002, gdzie o 6.00 były mecze.. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Jeszcze tylko trochę ponad 4 godziny.
W ramach podgrzewania atmosfery: http://www.youtube.com/watch?v=SSevXtv4U4Q |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Co do godzin to wiecie, tam jest "zima" ... więc i to pewnie miało wpływ na to, że nie chcieli zaczynać ostatniego meczu koło 21. Wtedy masz 12-13st.
Swoją drogą, "popisał" się wczoraj w tym temacie Kraśko w wiadomościach: "U nas 30 stopni, a co jak jest 40 s t o p n i, trzeba biegać 90min i zdobyć Mistrzostwo Śwata? Od jutra w TVP". |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Gdzie w sieci będzie można oglądać mecze?
![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
ma ktoś linka gdzie mozna dzisiejszy mecz RPA z MEKSYKIEM ogladnąć bo jestem k*rwa w pracy a ne mamy tv :( z góry dizęki
![]()
ale to już było i nie wróci więcej tyle meczy sie przeżyło a za WISŁĄ ciągle bije moje serce
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Tutaj można oglądać
sport.tvp.pl/fifa2010 |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Tak wymarzony finał Brazylia - Hiszpania może się odbyć już w 1/8 finału, bo drużyny z grupy G trafią na drużyny z grupy H, może też dojść do ciekawe pojedynku południowo-amerykańskich drużyn już za nie całe 2 godziny zaczynamy ''Powitanie z Afryką"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Kotek sam jestes porażka, poprostu taka kultura kibicowania, przynajmniej nikt nie rzuca kur**mi tylko wszyscy sie cieszą... super otwarcie, widać że ludzie są zaangażowani całym sobą, coś pięknego... żal słuchać narzekaczy którym wszytko źle, lepiej nic nie piszcie.
SUPER MISTRZOSTWA SIĘ NAM SZYKUJĄ. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Uwaga ogloszenie:Jeśli mieszkasz w okolicach WarszAwy i regularnie jezdzisz na mecze Wisełki lub znasz osobę, która odpowiada tym kryteriom proszę napisz do mnie na priv. Szukam osób z tych okolic, z którymi mógłbym udawać się na mecze i wspierać ABG. Dziękuję za uwag
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Jestem pewny, że trąbki umilkną gdy przy piłce będzie - Matthew Booth
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
http://sport.tvp.pl/fifa2010....niestety mi niedziała..ma ktoś jeszcze jakiś adres gdzie można mecz zobaczyć?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Te trabki to wieksze s****ysynstwo niz bluzgi na meczach.. co przyznala nawet moja matka,
w tv to jeszcze ujdzie, ale siedziec obok takiego wariata z tuba na 20 metrow dlugosci to samobojstwo.. leb na****ia po kilku sekundach.. mialem mala dawke tego na meczu w hali ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
![]()
ale to już było i nie wróci więcej tyle meczy sie przeżyło a za WISŁĄ ciągle bije moje serce
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|