|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Ale mecz, ja pierd*le!!!! 2:1 i ta akcja co angielka siadła i powinien gol zostać uznany i byłoby 2:2
![]() Angliaaaa do boju! Komentator przynajmniej emocjonująco komentuje w końcu.
Ostatnio edytowane przez jurukuru : 27.06.2010 o godz. 16:02.
![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
no druga bramka dla Anglików jak po strzale Geoffa Hursta w 1966 roku. Tym razem błędnie nieuznana.
Ale mecz! ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
Mecz piękny ![]() ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Sędzia okrada Anglików!!! była bramka!! co za mecz
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
HanysKce - Moze Twoi ale nie NASI. Wiekszosc z Nas tutaj to Polacy i do Niemcow nam daleko.
Mam nadzieje ze Anglia wygra i pocisnie tych Helmutow w drugiej polowie. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Nie wiem ****a, jak sędzia tego mógł nie zobaczyć. Istne złodziejstwo. Mam nadzieję, że sprawiedliwości stanie się zadość i Anglicy wygrają.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Liczy się pi****nięcie i ten mecz to tego kwintesencja.
O sędzim nie mówię, bo "chciałem zabić". |
|
|
|
Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Świetny mecz, ale jak długo FIFA będzie dalej pozwalać na takie wypaczanie wyników? Najwyższa pora by to wreszcie zmienić...
![]()
If you have a closed mind do the same with your mouth.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Zwróćcie uwagę, że jeszcze przy golu na 1:0 dla szwabów był spalony. No to są ****a jakieś jaja!
![]()
WISŁA ZŁOTY WIEK
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
nie kazdy urodzony na terytorum Polski jest Polakiem
Polakiem sie jest kiedy czuje sie wyjątkową więź z meijscem urodzenia i nawet kiedy nie jest lekko i przyjemnie to słowa honor i ojczyzna są ważniejsze niż sława i pare srebrników tak się składa, że byłem na meczu gdzie Polacy grali z Niemcami w Klagenfurcie i owszem widziałem tam mordy podolskiego i klose ale nie grali z Białym Orłem na piersi, ale z czarnym i wszystko jasne ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
K***a jak można nie widzieć tej brami na 2:2 było ?
Nawet sędzia Małek by to zobaczył !!! ![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Jak mecz skonczy sie takim wynikiem to Anglicy sie wk**** a kolejne wyboru na prezydenta FIFA wygra te, ktory bedzie nalegal na wprowadzenie zapisu video,lub elektroniki.
Ta pilka kawal za linia spadla a sedzia nic... mozna sie wk***. Do tego jakis Niemiec na forum sie produkuje ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
Jak się czepiają malutcy to ich nikt nie słucha ale jesśli w sprawę zaangażowałyby się takie zespoły jak Włochy Anglia Niemcy Brazylia to nie byłoby wyjścia i by to w końcu wprowadzili A Niemcom należy się prowadzenie bo grają o klasę lepiej od Anglików, chociaż może nie w ten sposób. To będzie zemsta narodu polskiego na Niemcach gdy Polacy dla Niemiec zdobędą Puchar Świata |
|
|
|
Banita
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Taa jacy nasi? wybrali Niemców sa Niemcami ... Podolski jak Podolski Klozet nawet nie przyznaje się do korzeni ch.. mu w d ... Sędzia mógł by sędziować w naszej lidze bo i u nas takie babole są na porządku dziennym .... Anglicy jazda z Niemcami !.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
nie mogę zrozumieć CZEMU nie jest jeszcze wprowadzony elektroniczne pozycjonowanie piłki na boisku. A bo to jakaś wielka sztuka zrobić ją bardziej magnetyczną, czy wsadzić jakieś czujniki/nadajniki do niej a w bramce zgrane z nią czujniki.
Nawigacja z wysokości satelitów z dokładnością do pół metra jest wprowadzona w życie i działa, sterowanie budowami w trudnych warunkach, (tunele , mosty), statki kosmiczne do Jowisza i dalej. A w piłce dalej widzimisię sędziów. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Ja nie wiem jak sędzia główłny i liniowy nie widział bramki Lamparda.Powinno wprowadzić się powtórkę wideo takich kontrowersyjnych sytuacjach.Widowisko na tym traci ;/
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Zemsta Tofika Bachramowa.
![]() To i ucieszone mordy volksdeutschów, po tym jak obaj zdobyli bramki - najbardziej irytujące momenty tego meczu. Mam nadzieję, że Anglikom uda się strzelić bramę na 2:2. There were 10 german bombers in the air... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Capello z ławki widział, sędzia boczny nie. COME ON ENGLAND !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
a niby Podolski i Klose to nie nasi? Gliwice i Opole nie jest w Polsce?
![]()
fochy to Ty sobie u siebie strzelaj !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jakoś nie grają z orzełkiem na piersi to nie są. A Podolski to może sobie mówić, że "on brama strzelać", ale dla Szwabów. Więc nie, to nie są nasi.
Na BBC mówili, że byli dwa razy dalej od Urusa do bramki, a widzieli gola, a sędzia nie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
No tak, każdy Polak gra w reprezentacji Niemiec.
![]()
"Jeżeli Wisła trafi w eliminacjach do Ligi Mistrzów na drużynę z jednej z pięciu najsilniejszych lig Europy, to niezależnie od transferów będzie to walka gołej d*** z batem."
Tomasz Hajto
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Faktycznie, spalony przy golu dla Szkopów.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
COME ON ENGLAND !!!
Pierwszy raz 99% forum kibicuje tej samej drużynie na MŚ ![]() Podolski przynajmniej hymnu nie śpiewa, a Klose to dla mnie Niemiec. ![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Krótko : GOD SAVE THE QUEEN!!! Jak Anglia odpadnie to tego idiotę powinni powiesić na Big Benie!!!To jest SKANDAL żeby na takiej imprezie , na tym poziomie przytrafiały się takie błędy!! Poza tym mecz marzenie - szybki , walka i to co w piłce najważniejsze - gole
![]() ![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Byle by tylko nowinek technicznych do piłki nożnej nie wprowadzali, bo błędy sędziowskie są elementem tego sportu i każdy o tym wie. Niestety sędzia z Urugwaju i jego asystenci nie popisali się przy angielce Lamparda nieuznając jej.
Anglia wygra ![]()
Ostatnio edytowane przez jurukuru : 27.06.2010 o godz. 16:04.
![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
A do HanysKce nie miejscie pretensji bo jednak Śląsk jest trochę bardziej niemiecki niż reszta Polski |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Spalonego przy golu Niemców nie było, ponieważ bezpośrednio po wybiciu z piątki NIE MA SPALONEGO!! Więc bramki dla Niemców w pełni prawidłowe...
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|