|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
- nie leży to w ich naturze; - nic im remis nie daje, bo oznacza 2 miejsce i grę z Argentyną. Urugwaj z Meksykiem zagrają o pełną pulę i tu jest nadzieja dla Francuzów. Natomiast inna sprawa, czy Trójkolorowi "się zepną". Niby RPA to słaby team, ale grają przed własną publicznością o honor. Do tego są wybiegani i nieźli taktycznie. Francuzi pewnie z nimi wygrają, ale wątpię by był to wysoki wynik. W najlepszym wypadku dwubramkowe zwycięstwo, a to może być za mało. Z dzisiejszych meczy najbardziej interesuje mnie forma Niemców. Kreuje się ich na głównego faworyta mundialu, moim zdaniem na wyrost bo poprzedni przeciwnik był jednak dość słaby, a mecz ustawiła szybko strzelona bramka. Niemcy najsilniejszego przeciwnika - Ghanę - mają na koniec, gdy powinno być pozamiatane. Ale Serbia jest dość solidna, więc zobaczymy czy pójdzie im równie łatwo, jak z Australią. Raz rozpędzona, germańska maszyna może być jak czołg w tym turnieju. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Dokladnie Mistrzostwa dopiero sie rozkrecaja i smiem twierdzic ze naprawde dobre widowiska dopiero przed nami
![]() Francuzi maskakrycznie słabi,co za druzyna ciot i panienek,grali ale jekby im sie nie chcialo ,musi przyjsc Blount i to dopiero poukladac i dac im nowa wiare,bo teraz to niech szybko odpadna i montuja zespol na miare Francji 98 bo dzis to cien tamtego zespolu. No i namieszali tez Grecy ,jak ich nie lubie to dzis szczescie im sprzyjało ale ze swoja gra to oni i tak daleko nie zajadą. Argentynczycy i Meksykanczycy wreszcie cos dopingowali i przebili sie przez ryk tych trabek(swoja droga jakby ich mniej bylo )![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
A ja myślę, że nadrzędnym będzie zostawienie w grupie Francuzów i południowcy zagrają na remis.
![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Jesssssttttt!
Jak ja nie lubię Niemców i tego Klosego! Brawo Serbia! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
A kto w Polsce lubi Niemcow
Nienawidze ich tak samo jak Wlochow. Serbia dzisiaj bardzo ładnie sie spisuje. Mam nadzieje, ze jeszcze cos strzela nie tracac gola i Szwaby beda na kolanach. Szkoda, ze z Ghana głupio ich zawodnik sie zachował przez co przegrali ale dzisiaj za walke zasługuja na 3pkt chociaz Niemcy do konca beda grozni
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 18.06.2010 o godz. 13:23.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Klose to idiota jak Cahil. To samo.
Sędzia z Hiszpanii postanowił wyładować swoje frustracje po przegranej jego rodaków rozdając żółte kartki na prawo ilewo. W ten sposób chce aby pamiętano o Hiszpanii Pech Khediry bo było by po 1-1 ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Napred Srbija! Dobić Niemiaszków!
![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Niemcy,nawet w 10 są w stanie spokojnie zremisować a nawet wygrać,także będzie ciekawie.I bynajmniej nie jestem za helmutami
![]() ![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
o ****a co zrobil Vidic
![]() |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Wreszcie dobry mecz na tych mistrzostwach!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Brawa dla Serbii! Nic wielkiego nie pokazali, ale ważne że Niemcy przegrali
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ja bym chcial zeby chociaz raz nasze orly tak jak Serbia nic nie pokazala zagrali w meczu z helmutami
![]() ,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nie wiem co maja Ci Serbowie, ze w polu karnym zagrywaja reka. Jakby tak Vidic grał w Manchesterze to by długo nie zagoscił w składzie United. Brawa dla Serbow za pokonanie znienawidzonych przez wiekszosc Niemcow. Serbowie dzisiaj mowia- Deutschland Deutschland auf Wiedersehen!!
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 18.06.2010 o godz. 17:03.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Auf wiedersehen
![]() ![]()
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Taki wynik Słowencow to i tak jezeli chodzi o reprezentacje polski super wynik. Nasi zawodnicy to juz by do domu sie pakowali
a Ci przynajmniej powalczyli z Amerykanami.
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 18.06.2010 o godz. 17:05.
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Moje 200zł tez mowi Auf wiedersehen i zyczy szkopom zeby z grupy nie wyszli.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
wczoraj Grecja i Meksyk. Dzisiaj na razie Serbia.
I co ku**a, mam myśleć ze teraz Słowenia wygra z Usa i Algieria z Angolami? Te mistrzostwa wygra....Jabulani. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Nie mam nic przeciwko temu, mina zlanego Angloa jest bezcenna
![]() ,
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Mi już tak nie żal, bo kupony wczoraj Nigeria i Francja zawaliły
Na mistrzostwach już nie stawiam zakładów ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Te mistrzostwa pewnie wygra ktoś z Ameryki Południowej - Europa wygrywa tylko u Siebie. Oczywiście mam na myśli Brazylię (niestety), ewentualnie Argentynę (może wreszcie?).
A co do meczu - jak się karnych nie strzela grając w 10 to o czym mowa. Podolski - dużo wiatru a nieskuteczny dziś jak Brożek z najgorszych koszmarów. Serbia cienka - stwarzała sytuacje pod koniec meczu kiedy Niemcy się już całkiem odkryli i również pudłowała. Dla mnie mecz powinien zakończyć się remisem ze wskazaniem na Niemcy. (Ileż sytuacji zmarnował sam Podolski...) A co do tego kto wyjdzie z grupy.... kto wie czy Niemcy nie będą w najgorszej sytuacji. Wszystko zależy jak się ułoży mecz Australia - Ghana. Na własne życzenie (Klose) postawili się w sytuacji że mogą grać o życie z Ghaną której będzie wystarczał remis a Niemcy żeby awansować będą musieli wygrać..... ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
LOOOOOOOOOOOOL
sory ze off topic, no ale Słowenia strzeliła ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
"Słoweńcy wygrywają z Afrykanami 1 do 0 " ...Szpakowski nie był by sobą gdyby numeru nie odwalił
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Piekna bramke strzelil Walter Birsa.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Birsa - ciekawe czy Auxerre zamieniłoby się z nami. Jeden Słoweniec za drugiego
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
A tymczasem 2:0 dla Słowenii
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Tragedia, Amerykance taki sklad i przegrywaja 0 : 2
? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Amerykanie też nie mają gwiazd tylko dużo solidnych piłkarzy. Słoweńcy mają również dużo solidnych piłkarzy (bez gwiazd) a w takim meczu każdy wynik jest możliwy. Słowenia wygrywa mecze grą obronną (trochę szczęścia było). Dobry zespół przede wszystkim mało traci i Oni mało tracą. Ja obstawiałem że będzie remis, i że Słowenia wyjdzie z grupy obok Anglii. A teraz wątpię żeby USA odrobiło straty. Pozostaje kwestia z którego miejsca.
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 18.06.2010 o godz. 15:54.
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|