|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|||
|
Najlepszy forumowicz:
Miss forum: Puchaty ! wiadomo ... ![]() ( i Tiramisu - za brzuch Mister forum: WRzŚ za niezapomniane noce oczywiście na forum ... Innowierca: Żartowniś: gigant Najmądrzejsze posty: Debiut roku: Q_11 Największy awans: AbdulTsw Zaginiony w akcji: emsi Pokemon = Potomek Neostrady = żenada: Największy zonk: derby ... Wydarzenie: Mistrzostwo 2009, Nadzieja forum: Najbardziej druzgoczący post: z tematu http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=5937 twojastara napisał(a):
misiekk napisał(a):
twojastara napisał(a):
WRzŚ napisał(a):
Najgłupszy post: Tisu - za dziwną taktykę w celu otrzymania bana (kilka ostatnich postów) Najmądrzejszy post: Rozmywacz pozytywny: Rozmywacz negatywny (odwrotność pana powyżej): WiselkaMLP Najlepszy moderator(dlaczego?): ewcia - za cierpliwość, orzeu za fajne posty, Romy S. za akcję zaznaczania błędów na czerwono. Najgorszy moderator (dlaczego?): Najlepszy temat: "To i owo na luziku" w ABG Najlepszy avatar : Najlepszy podpis (tekst pod postem lub sygnatura, która podoba ci się najbardziej): Nocny "marek: wiadomo... WRzŚ Chlor roku: pio (wiem, wiem że nie ma takiej kategorii - ale jak tak bardzo chce to co mi tam ;-) ) Wyróżnienie: siara za aukcje charytatywne, pio - za wiślacką twórczość, WRzŚ za to że mu się chce, Natalia148 - za wielkie serducho i duże wspomaganie aukcji charytatywnych hamas_kr&spółka - za akcje dla Mariusza R. reszta później
Ostatnio edytowane przez Kobieta_Wislak : 25.12.2009 o godz. 00:26.
|
||||
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|