The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
KRIS22
Senior Member

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.11.2009, 16:07
I Marcelo nie zagra z Ruchem sedziowie może nie pomagają Legii Niech sobie każdy odpowie
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 29.11.2009, 16:20
KRIS22 napisał(a):Wyświetl post
I Marcelo nie zagra z Ruchem sedziowie może nie pomagają Legii Niech sobie każdy odpowie

To jak Astiz wylecial za kartki przed meczem z Bełchatowem to komu pomagali sedziowie?
Odpowiedz cytując
harthausen
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 29.11.2009, 16:25
0 22 napisał(a):Wyświetl post
To jak Astiz wylecial za kartki przed meczem z Bełchatowem to komu pomagali sedziowie?
Wy chyba macie jakieś ustalone dyżury, że od razu się u nas meldujecie i tropicie nieprawomyślność. Jakoś w drugą stronę takich czujnych cenzorów nie zauważyłem.

Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Stary 29.11.2009, 16:27
harthausen napisał(a):Wyświetl post
Wy chyba macie jakieś ustalone dyżury, że od razu się u nas meldujecie i tropicie nieprawomyślność. Jakoś w drugą stronę takich czujnych cenzorów nie zauważyłem.
Bo u nas nie tropi sie spisków ala Cracovia

Z nudów siedzie

P.S. Gratuluje odzyskania lidera - a nie mowilem?
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 29.11.2009, 16:28
a ja zauważyłem. Każde pierdnięcie Choto czy Szali od razu jest głośno komentowane. Cos źle zagwiżdze sędzia przeciew Wisle- zmowa arbitra z Legią(a nikt nie wspomniał do tej pory o ostrym chamskim wejściu Jopa. I o zgrozo, tylko żółta. Ogryzek to nawet otwarcie napisał, żeby się nie zajmowac tymi sprawami w tym wątkuprzynajmniej chłopak szczery jest, lepiej zatuszować, po co ma nie pasować do teorii )
Odpowiedz cytując
bebeto
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 29.11.2009, 16:32
ToTylkoJa napisał(a):Wyświetl post
a ja zauważyłem. Każde pierdnięcie Choto czy Szali od razu jest głośno komentowane. Cos źle zagwiżdze sędzia przeciew Wisle- zmowa arbitra z Legią(a nikt nie wspomniał do tej pory o ostrym chamskim wejściu Jopa. I o zgrozo, tylko żółta. Ogryzek to nawet otwarcie napisał, żeby się nie zajmowac tymi sprawami w tym wątkuprzynajmniej chłopak szczery jest, lepiej zatuszować, po co ma nie pasować do teorii )
Jak Jopa zagranie było na czerwień to co to było jak sir Radovic nokautował z łokcia
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Stary 29.11.2009, 16:34
bebeto napisał(a):Wyświetl post
Jak Jopa zagranie było na czerwień to co to było jak sir Radovic nokautował z łokcia
też czerwień, a nawet bordo. Nigdzie nie napisałem, że należała się tylko żółta. I jeszcze wkurzył mnie bardziej tym, że zamiast przyjąć kartkę z pokorą, to się wykłócał.
Oba zagrania na czerwo, ale tylko w przypadku Rado była tu długa polemika.
Odpowiedz cytując
wislacki
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 29.11.2009, 16:37
też czerwień, a nawet bordo. Nigdzie nie napisałem, że należała się tylko żółta. I jeszcze wkurzył mnie bardziej tym, że zamiast przyjąć kartkę z pokorą, to się wykłócał.
Ku*wa po co wy tu piszecie w ogóle?

Idź siać chaos gdzie indziej!
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
Odpowiedz cytując
raztaman
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 29.11.2009, 16:38
nie wiem co ty sobie ubzdurales z tym terleckim, ale tam nie bylo zadnego zagrania na czerwona, przy probie wybicia pilki noga jopa zeszla na noge przeciwnika.... nie bylo tam zupelnie chamskiego zagrania....

ogladnij to sobie jeszcze raz uwaznie...
Odpowiedz cytując
harthausen
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 29.11.2009, 16:34
nie zrozumieliśmy się, na pewno to moja wina bo mało zrozumiale piszę.
U siebie piszemy co chcemy i mamy nadzieję, że jeszcze, jakiś czas, mimo Waszej cenzury , będziemy mogli.
Na Waszych łamach takich naszych ochotników (albo funkcyjnych, nie wiem) raczej brak.
Żyć bez nas nie możecie?

Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Stary 29.11.2009, 16:41
nie zrozumieliśmy się, na pewno to moja wina bo mało zrozumiale piszę.
U siebie piszemy co chcemy i mamy nadzieję, że jeszcze, jakiś czas, mimo Waszej cenzury , będziemy mogli.
Na Waszych łamach takich naszych ochotników (albo funkcyjnych, nie wiem) raczej brak.
Żyć bez nas nie możecie?
no fakt, nie zrozumiałem Cie na początku, teraz kumam.
Jasne, że możecie pisać co tylko chcecie. A mi się wydaje, że ja mogę w jakimś tam stopniu atakować Wasze poglądy (w kulturalny sposób). To dodaje kolorytu temu forum, które uważam za najlepsze klubowe forum- dlatego też tutaj wchodzę mam nadzieję, że to wystarczający powód
A ja mogę trochę odwrócić sytuację. U nas na forum aż tak bardzo nie rozpisujemy się o Wiśle, o jej błędach czy też decyzjach sędziów Wam sprzyjających. Wy o nas piszecie ciągle, więc tak jaby obligujecie nas do włączenia się w dyskusję. Nie wypowiadm się(a przynajmniej staram się) w tematach związanych tylko z Wisłą (jak polityka transferowa itp-bo nie ma to nic wspólnego z Legią). Więc to może Wy nie możecie zyc bez nas pozdro

raztaman chamskie zagrania są tylko specjalnością Choto, ewentualnie Szali. Wisły to nie dotyczy.
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 29.11.2009 o godz. 16:45.
Odpowiedz cytując
wislacki
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 29.11.2009, 16:44
Więc to może Wy nie możecie zyc bez nas
O tak, jesteście nam potrzebni niczym tlen...

3:1
W grze widać poprawę, ale to mało by powiedzieć, że Skorża się odegrał.
Czekamy na więcej!
Ostatnio edytowane przez wislacki : 29.11.2009 o godz. 16:47.
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
Odpowiedz cytując
raztaman
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 29.11.2009, 16:49
raztaman chamskie zagrania są tylko specjalnością Choto, ewentualnie Szali. Wisły to nie dotyczy.
znajdz mi choc 1 post w ktorym pisze cos o choto i szali...
i nie wciskaj tu ludziom swoich dziwnych wywodow na temat tego ze ciagle krytykujemy waszych grajkow, skoro sam wmawiasz mi cos czego nie mowilem.

powiedzialem tylko ze calkowicie sie nie zgadzam z twoim i terleckiego spostrzezeniem ze nalezala sie czerwien jopowi.

poszukaj... ogladnij jeszcze raz i sie wypowiedz...
Odpowiedz cytując
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 29.11.2009, 16:55
no fakt, nie zrozumiałem Cie na początku, teraz kumam.
Jasne, że możecie pisać co tylko chcecie. A mi się wydaje, że ja mogę w jakimś tam stopniu atakować Wasze poglądy (w kulturalny sposób). To dodaje kolorytu temu forum, które uważam za najlepsze klubowe forum- dlatego też tutaj wchodzę mam nadzieję, że to wystarczający powód
A ja mogę trochę odwrócić sytuację. U nas na forum aż tak bardzo nie rozpisujemy się o Wiśle, o jej błędach czy też decyzjach sędziów Wam sprzyjających. Wy o nas piszecie ciągle, więc tak jaby obligujecie nas do włączenia się w dyskusję. Nie wypowiadm się(a przynajmniej staram się) w tematach związanych tylko z Wisłą (jak polityka transferowa itp-bo nie ma to nic wspólnego z Legią). Więc to może Wy nie możecie zyc bez nas pozdro

Zrozum koleś, że nikogo nie interesują twoje wypociny. Gdybyś nie zauważył to jest temat poświęcony meczowi Odry z Wisłą, a nie Legii tak więc daruj sobie te wypociny. Mec sam jako taki był dosyć ciekawy a już z pewnością ciekawszy niż ten ostatni. Widać, że brak Brożka działa pozytywnie na zespół, bo wymaga od nich myślenia na boisku co nie zmienia fakty, że nadal są to nieroby i aby uratować resztki honoru muszą obronić mistrza, a jeśli chcą się zrehabilitować kibicom to awansować przynajmniej do grupy LE.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując
kohprzem'68
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 29.11.2009, 16:35
Wynika z tego że jesteście na bieżąco z perdnięciami swoich graczy dzięki naszemu forum .

Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment."
Odpowiedz cytując
WILU TS
Banita

Od: 07.2005

Stary 29.11.2009, 16:36
Jak Ci coś nie pasuje to won stąd,na swoje podwórko jarać się Astizem i Choto i panem czerwoną kartką Radowiciem
Odpowiedz cytując
kohprzem'68
Senior Member

Stary 29.11.2009, 16:31
Co ty chłopie porównujesz kartka za nic i perspektywa grania bez polowy podstawowego składu w kolejnym meczu a swoją drogą macie tam na kierunku 0 22 jakies programy szpiegowskie ze wrzucacie swoje trzy grosze

Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Stary 29.11.2009, 16:36
kohprzem'68 napisał(a):Wyświetl post
Co ty chłopie porównujesz kartka za nic i perspektywa grania bez polowy podstawowego składu w kolejnym meczu a swoją drogą macie tam na kierunku 0 22 jakies programy szpiegowskie ze wrzucacie swoje trzy grosze
No, dokładnie. Gralismy z Bełchatowem cybermega rezerwową obroną przez tą kartkę

Badam sobie odmienne reakcje - wyobrazam sobie konstrukcje spisku, gdyby Jop grał w Legii i dostał za cos takiego żółta
Odpowiedz cytując
kohprzem'68
Senior Member

Stary 29.11.2009, 16:55
No, dokładnie. Gralismy z Bełchatowem cybermega rezerwową obroną przez tą kartkę

Badam sobie odmienne reakcje - wyobrazam sobie konstrukcje spisku, gdyby Jop grał w Legii i dostał za cos takiego żółta
Kończąc te przemiłą wymianę komentarzy pragne nadmienic że kompletnie mi zwisa kto gra w składzie twojego teamu w odróżnieniu od ciebie to nie podniecam się meczami i otoczką spotkań sąsiadów z górnej części tabeli ale pewnie wasze podejscie do sprawy ma jakieś chorobowe podłoże stąd też takie a nie inne porównania innych spotkań różnych drużyn . Życzę zdrówka z nadzieją że nikt z tego forum nie ulegnie takiej jak wasza infekcji .

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów