|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
I Marcelo nie zagra z Ruchem sedziowie może nie pomagają Legii
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
)![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Oba zagrania na czerwo, ale tylko w przypadku Rado była tu długa polemika. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Idź siać chaos gdzie indziej! ![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
ogladnij to sobie jeszcze raz uwaznie... |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
U siebie piszemy co chcemy i mamy nadzieję, że jeszcze, jakiś czas, mimo Waszej cenzury , będziemy mogli. Na Waszych łamach takich naszych ochotników (albo funkcyjnych, nie wiem) raczej brak. Żyć bez nas nie możecie? ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jasne, że możecie pisać co tylko chcecie. A mi się wydaje, że ja mogę w jakimś tam stopniu atakować Wasze poglądy (w kulturalny sposób). To dodaje kolorytu temu forum, które uważam za najlepsze klubowe forum- dlatego też tutaj wchodzę mam nadzieję, że to wystarczający powód A ja mogę trochę odwrócić sytuację. U nas na forum aż tak bardzo nie rozpisujemy się o Wiśle, o jej błędach czy też decyzjach sędziów Wam sprzyjających. Wy o nas piszecie ciągle, więc tak jaby obligujecie nas do włączenia się w dyskusję. Nie wypowiadm się(a przynajmniej staram się) w tematach związanych tylko z Wisłą (jak polityka transferowa itp-bo nie ma to nic wspólnego z Legią). Więc to może Wy nie możecie zyc bez nas raztaman chamskie zagrania są tylko specjalnością Choto, ewentualnie Szali. Wisły to nie dotyczy.
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 29.11.2009 o godz. 16:45.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
O tak, jesteście nam potrzebni niczym tlen...
3:1 W grze widać poprawę, ale to mało by powiedzieć, że Skorża się odegrał. Czekamy na więcej!
Ostatnio edytowane przez wislacki : 29.11.2009 o godz. 16:47.
![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
i nie wciskaj tu ludziom swoich dziwnych wywodow na temat tego ze ciagle krytykujemy waszych grajkow, skoro sam wmawiasz mi cos czego nie mowilem. powiedzialem tylko ze calkowicie sie nie zgadzam z twoim i terleckiego spostrzezeniem ze nalezala sie czerwien jopowi. poszukaj... ogladnij jeszcze raz i sie wypowiedz... |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
![]() Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment." |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co ty chłopie porównujesz kartka za nic i perspektywa grania bez polowy podstawowego składu w kolejnym meczu a swoją drogą macie tam na kierunku 0 22 jakies programy szpiegowskie ze wrzucacie swoje trzy grosze
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Badam sobie odmienne reakcje - wyobrazam sobie konstrukcje spisku, gdyby Jop grał w Legii i dostał za cos takiego żółta ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kończąc te przemiłą wymianę komentarzy pragne nadmienic że kompletnie mi zwisa kto gra w składzie twojego teamu w odróżnieniu od ciebie to nie podniecam się meczami i otoczką spotkań sąsiadów z górnej części tabeli ale pewnie wasze podejscie do sprawy ma jakieś chorobowe podłoże stąd też takie a nie inne porównania innych spotkań różnych drużyn . Życzę zdrówka z nadzieją że nikt z tego forum nie ulegnie takiej jak wasza infekcji .
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|