|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Ja pamiętam ten mecz, jego pierwszy mecz u nas.Nadzieje były spore, pewnie jak to często bywa - nieuzasadnione.45 minut, fatalna gra i wejście Cantoro któremu kończył się kontrakt.Właśnie niewypał z Gołosiem który był kreowany na następce Mauro, spowodował nowy kontrakt dla Argentyńczyka.Kontrakt za którym bardzo oponowałem ale który jednak jak się okazało, był błędną decyzją - Tak jak zatrudnienie Konrada.Gdzie uważałem i uważam go za sympatycznego i pracowitego kolesia, tyle że Wisła to za wysokie progi + późniejsze fatum na czele z boreliozą.
Fajnie że wraca do piłkarskiego życia ale nie czarujmy się - jeśli komuś pomoże to raczej nie nam - realnie może wrócić do gry w przyszłej rundzie a w czerwcu kończy mu się kontrakt. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Czesław Michniewicz : Wszyscy ci, którzy dziś bez opamiętania - łącznie z niektórymi zawodnikami Wisły - krytykują Petrescu, po pewnym czasie zrozumieją, że właśnie mieli okazję przez dziewięć miesięcy dotknąć prawdziwego zawodowstwa bez konieczności wyjazdu z kraju.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Jak ktos jest ciekaw co naprawde potrafi Kirm to polecam
mecz Słowenia - Rosja Własnie ograł w jednej akcji 3 ruskich jak chciał cholera po meczach Wisły to nie wiedziałem że, on dryblowac umie |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
A gdzie oglądasz ? Bo mi te odnośniki z soccer-live nie działają coś :/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Ruscy nie wytrzymują. Brawo sędzia. Chamstwo trzeba tępić.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
sop://broker.sopcast.com:3912
to u góry w mój serwer --> serwer obsługiwany Channel - 76311 |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Jak tak dalej pójdzie, to Kirm moze okazać się złotym strzałem.
Sprzedamy go za ładnych parę mln, dzięki grze w reprezentacji ![]() ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Online |
|
|
Nie działa, jakieś hasła trzeba
a ten link z atdhe tnie jak... |
|
|
|
Banita
Od: 08.2009
Offline |
|
|
No chyba jeszcze się nie zdarzyło aby piłkarz z ekstraklasy jechał na mundial (piłkarz zagraniczny), teraz mamy juz Muchę, Costlego i daj boże Kirma, a i moze Junior pojedzie;d
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
no i Kirmo na mundialu!!! Bravo!!!
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Kirm jedzie na mundial!
Brawo!![]() 111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków "Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie." '27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
No gratulacje
Jeszcze tylko Żunior ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Hahaha Słowenia pogromca holenderskiej szkoły trenerskiej.
A Ruscy nie umieją przegrywać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
wyjazd Kirma na Mundial 2010 ma same plusy dla Wisły
![]()
Wisła jest najważniejsza!
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
Najlepsze jest to, że jakbyśmy go sprzedali to zbytniej tragedii by nie było, bo to nie on jest motorem napędowym drużyny, i jakiejś mega piłki nie gra![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Mam nadzieje, że Kirm poszaleje na Mistrzostwach i jego cena skoczy do kilku milionów euro
![]() ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Kolejny argument do mojej teorii, że obcokrajowca łatwiej wypromować
![]() Brawo Słowenia, wielki sukces. Ostatni to chyba jeszcze z Zahoviciem jak awansowali w 2000 roku do EURO.\ E: MichauSzczu, faktycznie. Furory nie zrobili, no ale grupę mieli ciężką. Jak by nie patrzeć, kraj niewielki, a piłkarsko są bardzo mocni.
Ostatnio edytowane przez tofik : 18.11.2009 o godz. 23:12.
![]()
.
. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Grali jeszcze na MŚ w 2002
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Slovenia to nie są ogórki,pod względem techniki nie mają się czego wstydzić to nie przypadek, że awansowali.
Kirm w Wiśle a tam to zupełnie inny człowiek miedzy innymi dlatego że Słovenia potrafi grać piłką i wymienić więcej niż 3 podania. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Macie jakies ciekawe linki gdzie mozna zobaczyc mecz Kostaryki?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Kirm w Slowenii ma wieksze zaufanie od partnerow co przeklada sie na wiekszą jego swobode w rozgrywaniu akcjii. W Wisle albo ktos na niego krzyczy ,albo sam idzie z pilką zamiast mu podac,-tu chodzi mi gl o Maleckiego. Nie dziw ze trudno mu sie u nas "rozkrecic" ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
No to teraz Kirm wróci podbudowany i pewny siebie. Teraz na jego miejscu na jakiekolwiek pyskówki Małeckiego bym odpowiadał, w ogóle jak teraz Małecki będzie do niego sapał to to będzie co najmniej śmieszne.
Niech jeszcze Andraż nastrzela bramek pejsom to już w ogóle będzie zajebiście ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
To rzecz oczywista że jak się ma lepszych partnerów to i samemu gra się lepiej, a że Słoweńcy mają lepszą pakę niż my to tez oczywistość - Choć ta metamorfoza dziwi mnie bardzo - jeszcze nie dawno to byli chłopcy do bicia.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Proszę Ciebie, kiedy Słowenia była chłopcm do bicia? Zawsze przynajmmniej sredni pozom europejski. Mnie osobiscie zaskakuje metamorfoza Bośni i Hercegowiny.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Ale zgadzam się że B&H zrobiła jeszcze większy postęp.Przypuszczam że gdyby trafili np do naszej grupy, to by ją wygrali. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Junior w 1+wszym składzie w meczu z Urugwajem, mam nadzieję ze cos wcisnie Kostaryka
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|