|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku | |||
| Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) |
|
490 | 57,11% |
| Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% |
|
94 | 10,96% |
| Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem |
|
36 | 4,20% |
| Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia |
|
181 | 21,10% |
| Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej |
|
57 | 6,64% |
| Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Wg. mnie dobry pomysł z tym Dudką. Ostatnio gra w miarę cżęsto w Auxerre, co jest ważne. Poza tym chłopak jest jednym z najlepszych wytrzymałościowo w zespole. Myślę że będzie dobrze,skład jest ok.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Wszystko super i pięknie ale czyż Smuda nie miał budować powoli składu na Euro 2012 ? W takim razie Kosowski nie bardzo pasuję bo nie wyobrażam sobie żeby dalej tak śmigał w wieku 35lat...oczywiście obecnie jest najlepszy na tą pozycję...
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Tyle ze od kogos ci mlodzi musza sie uczyc.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Smudzie chodzi o to aby Kosa był takim troche liderem jak u nas w szatni, budował atmosfere
nie zawsze musi grać przecież w 1 składzie. A ilu piłkarzy w tym wieku grało na MŚ czy ME to nie ma co liczyć bo było ich wielu.![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
w druzynie Rumunii, w ataku ma zagrać Gheorghe (Gigel) Bucur, ktorego Petrescu chciał sprowadzic do Wisły, gdy Bucur zaczął wyróżniac się w lidze rumuńskiej.
No, ale zarząd poskąpił kasy, chociaż wtedy Politechnica Timisoara zgodziła się (w ramach przyjaźni Petrescu z Hagim) na wypożyczenie Gigela z opcja transferu definitywnego (definitywnie można bylo go kupic za milion euro, dziś wartego 3,5 mln). Drobna kontuzja Gigela podczas okienka transferowego stała sie pretekstem do zerwania rozmów przez ówczesnego prezesa Ludwika M-M Bucur w meczu LE Timisoara-szachtiar zdobył dwa gole dla drużyny rumuńskiej |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Smuda to juz z niejednego pieca chleb jadl i wie ze druzyna musi miec "motorek napedowy" jak kogos takiego znajdzie to połowa sukcesu Kosa bedzie idealny ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Wracając do Bucura (ciągle mu współczuję) to chyba nie piszesz poważnie, twierdząc że coś straciliśmy. Kiedy Wisła wyda 1 MLN EURO W momencie, gdy ściągamy wolnych graczy nawet nie warto wspominać o milionowych okazjach... Powód: Post może w złym miejscu ale gdzie indziej nijak mający się do FraMata
Ostatnio edytowane przez spartan : 13.11.2009 o godz. 22:23.
![]()
ANTY-RABBIN-FRONT
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
taki mały offtop .. kiedyś o ile się nie myle to był i temat dżeko sprowadzenia do nas i jakiś inny napadzior z czech czy słowacji ale nie pamiętam nazwiska
.. ale usłyszeli cene 3m i się przestraszyli.. dziś jeden z najlepszych napastników na świecie, wart niby k 40 milonów ![]() |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Na razie nie ma sensu faktycznie martwić się na zapas. Może Kosowski dotrwa do Euro 2012, może nie. Moim zdaniem raczej nie. Ale jakoś trzeba budować drużynę i styl gry. Kosowski w tym może pomóc. Z czasem mogą go zastąpić młodsi. A może jakimś cudem pociągnie jeszcze z 3 lata.
Ja oczekuję, że drużyna Smudy będzie przynajmniej grała ładną dla oka piłkę i będzie grała do końca. Euro nie zawojujemy, bo nie ma czym (materiał ludzki słaby), ale przynajmniej nie grajmy antyfutbolu. Bo ostatni występ na Euro to była żenada. Chcę składnych akcji, celnych podań i bramek. A nie ostrożnej gry i murowania bramki. I tak mamy beznadziejną obronę, więc cała nadzieja w ataku. I ja sądzę, że to akurat Smudzie się uda. Jeśli powtórzy choćby to, co było w Amice to przynajmniej unikniemy największej kompromitacji, grając turniej u siebie w domu. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Smuda ma ciekawy sposób na budowe zespołu narodowego... Na początu byłem sceptycznie nastawiony do powołań dla Kosowkiego i Żewłakowa, ale teraz zmieniłem zdanie młodsi piłarze muszą mieć w kimś oparcie na początku swojej przygody z kadrą
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
gra z kontry jak w el. MŚ 2006 za Janasa, przegrywalismy i wygrywalismy np 3-1, 3-2, i były to swietne widowiska. tego chce znowu.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
No i mam nadzieje że na Kanade wypuści wszystkich tych co dziś zaczną na ławie
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jedziemy z Rumunami
Kosa nie daj plamy!![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Szpakowski:
trener Rumunii Rażan Lukesku czy ten kretyn przed meczem nie może dowiedzieć się czegoś o zasadach czytania w obcym języku? po prostu: Razwan Luczesku aha: kto wymyslił ten mecz na Legii? kamera główna na wysokości (tfu... na niskości) 3 m nad boiskiem, szalenie zawężona perspektywa, a to, co tak jest widoczne na "murawie" przy każdym kopnięciu to odpryski wody, czy piasku? pomijam doping... w koncu jakis bojkot chyba trwa
Ostatnio edytowane przez FraMat : 14.11.2009 o godz. 17:27.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
U mnie na kanale " 1 Channel Russia" 148 na cyfrze+ pokazują meczyk Rosja-Słowenia .
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Offline |
|
|
Brozek slabiutki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Na razie nie jest źle. nie wymagajmy cudów po 3 czy 4 dniach zgrupowania... Narazie bez większych błędów
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Slabiutki to jest Blaszczykowski i Obraniak...Ci pilkarze sa bez formy.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jak na razie tylko gra Kosymi się podoba. Jeleń z Lewym też coś tworzą ,ale za bardzo im nie wychodzi. Nie jest źle ale dobrze też nie..
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Panowie mógłby mi który streścić I połowe lub opisać grę naszych ?
Bo do domu wszedłem w czasie przerwy ;/ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
||
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Vinci - w Kielcach miał być mecz.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Troche nudny mecz ze względu na zły stan murawy i brak dopingu w niektorych momentach. Lewą stroną (Kosa, czasami schodził Obraniak) najwiecej dobrych dosrodkowan i akcji. Dobrze gra napewno Zewlakow i chyba jednak Lewandowski. Dudka kiks na początku a tak to w miare. Rumuni mieli 1 akcje po błędzie Kokoszki, my bylismy sporo lepsi, oni graniczal się tylko do strzałów z dystansu i wywalczali wiecej roznych. Obraniak ma celownik zepsuty ale próbuje. Napewno na plus Kosa, Obraniak i Żewłakow. Kokoszka i Kuba na minus. Kowalczyk i Dudka też średnio. Reszta całkiem poprawnie.
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Z tego co teraz widzę w 2 połowie to Kosa ma chyba jakiś "celownik" w nodze
Tylko looknoł i podał na nogę do Ludovica ;] Jak to mówią stary ale jary ![]() |
|
|
|
bananowy chłopiec
Offline |
|
|
Kokoszka wez zejdz z boiska :/
|
|
|