The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
stawski
Senior Member

Od: 12.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.11.2009, 18:57
Najgorsze jest to, że miałem nadzieję że dziś dostanę w MM albo Empik. A tu kicha. Nawet nie mieli w magazynie. W MM mam kumpla, to by mi wyniósł. Do Krk jadę 11 a wtedy wszystko zamknięte.... JEZU już nie mogę!!!! JA CHCE MODNE WAFLE 2!! :[
Odpowiedz cytując
famul
Senior Member

Od: 01.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.11.2009, 19:08
stawski napisał(a):Wyświetl post
Najgorsze jest to, że miałem nadzieję że dziś dostanę w MM albo Empik. A tu kicha. Nawet nie mieli w magazynie. W MM mam kumpla, to by mi wyniósł. Do Krk jadę 11 a wtedy wszystko zamknięte.... JEZU już nie mogę!!!! JA CHCE MODNE WAFLE 2!! :[
przynajmniej je kupisz w niedługim czasie ja nawet nie mam po co stać by sobie je kupić bo mój exbox trafił szlak "3 red ring of death" i może dostane go z powrotem na święta albo i później :( to jest dopiero masakra

stawski napisał(a):Wyświetl post
ajajajaj....właśnie obawiając się RRoD kupiłem PS3
no ja już kupiłem tego nowszego exa który miał się pozbyć RRoD ps3 slim miałem możliwość kupić w czw za 150e nóweczka na otwarcie sklepu promocja ale zrezygnowałem bo już mam 50 gier do exa więc nie mam zamiaru robić drugiej takiej samej kolekcji na ps3 i do tego dublować odtwarzacz blu-ray bo posiadam stacjonarny

dymek_nhs napisał(a):Wyświetl post
Ja się bardziej przy swoim iksie boje że napęd szlag trafi a nie że mi RRoD wyskoczy albo zbanują mi konsole . Stawski zacznij się już tego bać http://grrr.pl/2008/01/19/pamietacie...oznajcie-ylod/
ja w ogóle nie mam bladego pojęcia jak to się stało z tym RRoD czasami grałem po 20 godzin bez przerwy i iX był normalny a tu grając ostatnio niecała godzinę trafił go szlak , no to co za problem nagrywać gry na dysk chyba że na przerobionej się nie da nie wiem nie posiadam przerobionej konsoli a co do tych ring of death nie ma nic wiecznego i czasami taka jest złośliwość rzeczy martwych

dymek_nhs napisał(a):Wyświetl post
Każda konsola ma jakieś swoje plusy i minusy, a co do mw2 to ja lecę we wtorek do sklepu i odpalam na moim blaszaku multiplayera
fakt że ma dlatego ja na rynku 3 konsole Wii , Ps3 i Xbox ja akurat przy zakupie kierowałem się cena bo ps3 był 2 razy droższy niż ex , ja jestem strasznie wkur**** że nie pogram sobie na multi , bo przed cod4 mw spędzałem niesamowite ilości czasu (ale singla na vecie też przeszedłem ) - ogólnie cod4 mw moja ulubiona gra reszta jest w gametagu w podpisie
Ostatnio edytowane przez famul : 08.11.2009 o godz. 20:37.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów