The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
sergio
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.11.2009, 00:33
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Ten kibic Grimsby Town FC ... D:

wlasciwie moglbym Ctrl V i Ctrl C i tylko ostatnie zdanie zmienil na" Zawdziedziony kibic Wisly"

sama prawda

A ja mam też taką nadzieję że SKWK wystosuje podobne pismo do naszych kopaczy
TYLKO WISŁA!
3rider
Senior Member

Od: 02.2003

Stary 24.11.2009, 00:59
Ile te gwiazdy sie nabiegaly w niedziele? Najwiecej nabiegal stoper(sic) czyli Marcelo, to pewne. Reszta podejrzewam, ze wytruchtala 6-6.5km w przeciagu 90min... W tej druzynie zrobic 9km to jest juz byc atleta.
HENRYK TOMASZ REYMAN (1897-1963) – piłkarz (środkowy napastnik), podpułkownik Wojska Polskiego. Walczył w I wojnie światowej, wojnie polsko-bolszewickiej, w czasie powstań śląskich, uczestnik kampanii wrześniowej, ranny w bitwie nad Bzurą. Dowódca I batalionu 37. pułku piechoty z Kutna. W latach 1910-1933 występował w Wiśle Kraków, w barwach której w latach 1927-33 grając w lidze zdobył 109 goli. 9-krotny reprezentant kraju, w 1924 kapitan reprezentacji na Olimpiadzie w Paryżu.
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 24.11.2009, 01:03
3rider napisał(a):Wyświetl post
Ile te gwiazdy sie nabiegaly w niedziele? Najwiecej nabiegal stoper(sic) czyli Marcelo, to pewne. Reszta podejrzewam, ze wytruchtala 6-6.5km w przeciagu 90min... W tej druzynie zrobic 9km to jest juz byc atleta.
Właśnie , wielka szkoda że u nas nie ma aparatury do takich pomiarów.Średnia europejska to jakieś 11-12 na łeba, ciekawe ile u nas by wyszło.
94 - Allah Akbar!!
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 24.11.2009, 07:33
3rider napisał(a):Wyświetl post
. Reszta podejrzewam, ze wytruchtala 6-6.5km w przeciagu 90min... .
Aż tyle? Brożek najwięcej zrobił jak biegł na przerwę do szatni i potem po przerwie jak zmieniali strony.
elomike
Senior Member

Stary 24.11.2009, 08:30
Zmieniając trochę temat

Hutnik KRAKÓW upada, a Majchrowski daje pieniądze do SOSNOWCA, żeby Zagłębie miało na nowy stadion. Żenada. Obok beznadziejnej gry naszych "gwiazdek" warto poruszyć kwestię obiektu. Nawet za okupacji można było rozegrać derby w Krakowie. Mam nadzieje że wiosną zagramy na Hutniku i stawi się co najmniej z 8000 osób, które huknie tak, że nasi poczują taką presje, że nawet Mariusz Jop będzie strzelał bramki.
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 24.11.2009, 08:53
elomike napisał(a):Wyświetl post
Zmieniając trochę temat

Hutnik KRAKÓW upada, a Majchrowski daje pieniądze do SOSNOWCA, żeby Zagłębie miało na nowy stadion. Żenada. Obok beznadziejnej gry naszych "gwiazdek" warto poruszyć kwestię obiektu. Nawet za okupacji można było rozegrać derby w Krakowie. Mam nadzieje że wiosną zagramy na Hutniku i stawi się co najmniej z 8000 osób, które huknie tak, że nasi poczują taką presje, że nawet Mariusz Jop będzie strzelał bramki.
no nie wiem czy tylu kibiców Cracovii się uzbiera bo nas tam raczej nie będzie
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
alterego
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 24.11.2009, 10:00
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
gdyby bilety były za darmo i dodawali 4pak piwa za przyjście to może, może... w tamtym sezonie bilety mieli za 5 zł na niektóre mecze i było ich 1500, 2000 max
elomike
Senior Member

Stary 24.11.2009, 17:25
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Mogą przyjść, pełni podniecenia, że wygrali derby i nie grają u siebie (Filipiak) Może jak ich zaczną wyzywać to się wk***ią i zaczną grać. Po raz pierwszy w życiu liczę na pejsy.
Daja`n
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 24.11.2009, 08:38
Niech mi nikt nie opowiada że nic się nie stało bo stało się !Przegraliśmy wszystkie prestiżowe mecze w tym roku i jak nic się nie zmieni to tytuł MP też przegramy!
BIEZANOWIAK_CHICAGO
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 24.11.2009, 11:48
U nas w druzynie potrzeba psychologa!!! Bo chlopaki sami w siebie nie wierza.

Najgorsze jest to ze mlodzi zawodnicy tacy jak Jirsak, Malecki, czy Cwielong powinni w kazdym meczu
charowac najbardziej zeby sie wykazac i pokazac dziadkom ze mlode pokolenie bierze stery w swoje rece.

Niestety znowu Brozio ch... gral i nasza druzyna nie potrawila wygrac.

Wszystko moge przezyc ale przegrane derby to masakra.
BIEZANOW & CHICAGO
WIERNE WISLE

[SIZE=3][COLOR=#000080][URL
pujol
Junior Member

Od: 11.2009

Stary 24.11.2009, 16:57
Qrczę, brak walki z rabinami to dla mnie najbardziej pesymistyczne.
Nie mam pojęcia, co zrobić. Nie wierzę w zmiany trenerów, choć Skorża mi podpadł.
Przydałby się napastnik o tej klasie przynajmniej, co Dawid Nowak. Tylko bez jego skłonności do bycia kontuzjowanym. Wisła nie ma napastników. Nie chcę okazać braku szacunku dla Brożka, dzięki dla niego za każdego strzelonego gola, ale w/g mnie on nie ma psychiki napastnika.
mam słabe nerwy...
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 24.11.2009, 22:46
Dlatego mówię. Kłaść lagę na polską piłkę. Nie przychodzić na repre oraz ekstra szajs. Może jak trybuny w Sosnowcu będą świecić pustkami to się opamiętają. Jak nie, to krzyż na drogę i wy****dalaj, bo frajerów i darmozjadów nie potrzebujemy (patrz Dawidowski). Nie ma kasy z biletów -> nie ma zysku i pensji dla żelusiów. Bojkot, bojkot i jeszcze raz bojkot. Po ch*j sobie nerwy targac? Na pewno tacy są, którzy mnie zjadą, żebym wyp***dalał z forum czym prędzej, żebym się przerzucił na KS jude "stłuczka" kraków, że nie mam prawa uważać się za fana Wisły. Nie jeden sezon spędziłem na sektorze D, nie mało było też wyjazdów, i niezła sumka wpadła do budżetu Wisełki. Tak jak ja mam obowiązek zakuwać jak poj***any, tak ich świętym obowiązkiem jest zapierdalanie jak pershingi. Chu*a mnie obchodzi czy wygrają z pożal się Boże odrą wodzisław śląski i ile, i czy będą ambitni. Mnie osobiście interesowały tylko mecze z Legią, Lechem i Cracovią, które nasze "spadające gwiazdy" raczyły przegra po 1:0.

DLATEGO POWTARZAM JESZCZE RAZ: Bojkot, bojkot, i jeszcze raz bojkot!!! 0 taryfy ulgowej, 0 wyjazdów. Na przeprosiny reagować: Ch*j wam w oko bo w dupe to przyjemność!!!

Muszę powiedzieć co mi leży na sercu. Wisła jest obecnie w hierarchii Europy 50 lat za zachodem Europy, 25 lat za Ukraińcami, 20 za Turkami, 15 za Austriakami i Norwegami, 10 za Szwedami, 5 lat za Cyprem i ROK ZA ESTONIĄ. Panowie, takie są fakty. Jak polska liga i polskie kluby mają byc poważane w Europie, jak my się cofamy a nie rozwijamy !?!?

-Szkolenie młodzieży leży
-Piłkarze, którzy zamiast sprawdzania umiejętności piłkarskich sprawdzają ile mają żelu na głowie i czy aby przypadkiem grzywka o 0,5 cm się nie przysunęła. Aha, na meczu się broń Boże nie mogę spocić, bo mam wizytę u kosmetyczki. Peeling to przecież obowiązek prawdziwego mężczyzny. Odbiorę nową furę z moich ciężko zarobionych pieniędzy, w końcu nie mogę się wozic byle czym. Aha, i impresska rzecz obowiązkowa, potańczę z laskami bo jestem gwiazdą, jakie to ja ciacho nie jestem słitaśne!
-nie ma gry z 1 piłki
-brak dośrodkowania w biegu
-0 AMBICJI i WALECZNOŚCI!
-technika, a raczej jej brak
-poziom reprezentacji
-poziom ligi
-wynagrodzenie nieadekwatne do umiejętności
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

wilis
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 26.11.2009, 16:59
50 tys. i stadion zamknięty na dwa mecze

hahahha ja .......**
wilis
Senior Member

Stary 26.11.2009, 17:00
to sa juz jaja ...
Mar85
Senior Member

Stary 26.11.2009, 17:06
Sami sobie kibice są winni...ale niektórych to nic nie nauczy bo po co...liczy sie własne zadowolenie a nie klub...
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 26.11.2009, 17:10
Mar85 napisał(a):Wyświetl post
Sami sobie kibice są winni...ale niektórych to nic nie nauczy bo po co...liczy sie własne zadowolenie a nie klub...
no ku a to może w ogóle kibicie niech nie chodzą na mecze.
Piggy oddaj hajs
piotrek chicago
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 26.11.2009, 17:11
chyba jest to najwyzsza kara w histori za tak male przewinienia nie pamietam innego zamknietego stadionu za spalenie szalikow . JŻS
1948..2007..2066 RAZ NA 59 LAT RADOSC OGARNIA CRACOVII SWIAT !!!!
Mar85
Senior Member

Stary 26.11.2009, 17:15
jak mają chodzić i palić szaliki, robić burdy to po co przychodzą na stadion To nie są kibice a bydło które szkodzi klubowi, najlepsze w tym jest to że utożsamiają sie z Wisła, a potem jak karę nakładają to niewiedzą skąd. Kara wysoka to fakt ale warszawka nigdy nam niesprzyja i sprzyjać nie bedzie, wieć może nalezy ruszyć mózgiem i zastanowić sie dwa razy...
element
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 26.11.2009, 18:44
jak mają chodzić i palić szaliki, robić burdy to po co przychodzą na stadion To nie są kibice a bydło które szkodzi klubowi, najlepsze w tym jest to że utożsamiają sie z Wisła, a potem jak karę nakładają to niewiedzą skąd. Kara wysoka to fakt ale warszawka nigdy nam niesprzyja i sprzyjać nie bedzie, wieć może nalezy ruszyć mózgiem i zastanowić sie dwa razy...
Nie byłem na meczu = nie mam prawa głosu.

Bydło było w Sosnowcu.
Reszta .......iła w tym czasie o brakach jaj u Skorży, jakichś hard łorkach Petrescu i rękach Brożka.

Przestańcie się ośmieszać i .......ić co poniektórzy o jakichś bojkotach, bo wielu po 30letnich stażach nie przerażają przegrane z Legią, Poznaniem czy Cracovią.
Łza poleci, ale trzeba to przyjąć na klatę i robić swoje. Nie pierwszy i nie ostatni raz.
Dla Wisły, nie piłkarzy, trenerów i sprzątaczek.

Pomijam już fakt że kara przekręcona. Ale to nie pierwszy tego typu wałek.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
MatixNH
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 26.11.2009, 18:45. elo
a jakbyś stał pod kasami na R22 albo jechał na wyjazd i by ci jude wpadło ekipą to wtedy byś płakał ze takich ludzi niebyło i ci sr.ake pocieli, nie? są ludzie od przyśpiewek są ludzie od mocnych wrażeń i są ludzie do piknikowania... tak było, jest i będzie a jak kolega tak ubolewa nad tym to niech idzie na mecz FUKS-u Garki... tam jest kulturka ...
3rider
Senior Member

Od: 02.2003

Stary 26.11.2009, 19:28
Kara abstrakcyjna, zreszta w lidze robi sie coraz bardziej abstrakcyjnie.

Paradoks. Polskie kluby maja jednych z najlepszych kibicow w Europie, mimo ze sama liga jest zenujaca, z katastrofalnym sedziowaniem, no ale... rzepy czepiaja sie wlasnie kibicow hehe niech sie wezma za poziom rozgrywek najpierw kacapy
HENRYK TOMASZ REYMAN (1897-1963) – piłkarz (środkowy napastnik), podpułkownik Wojska Polskiego. Walczył w I wojnie światowej, wojnie polsko-bolszewickiej, w czasie powstań śląskich, uczestnik kampanii wrześniowej, ranny w bitwie nad Bzurą. Dowódca I batalionu 37. pułku piechoty z Kutna. W latach 1910-1933 występował w Wiśle Kraków, w barwach której w latach 1927-33 grając w lidze zdobył 109 goli. 9-krotny reprezentant kraju, w 1924 kapitan reprezentacji na Olimpiadzie w Paryżu.
Wiślak-1990
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 26.11.2009, 17:19
jak chcesz sobie oglądnąć mecz to w domu zostać ja chodzę na mecze po to żeby się dobrze bawić i dopingować swoją drużynę.zaraz będzie tak jak w angli że ludzie będą oglądać mecze a nie dopingować.
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 26.11.2009, 17:55
bawić tzn robić burdy, bić sie ? pić ?

wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 26.11.2009, 18:08
HEDu napisał(a):Wyświetl post
Mam pytanie - do czego konkretnie to odnosisz, kolego? Bo odnoszę wrażenie że próbowałeś błysnąć, ale wyszła straszna żenada.
To samo pytanie do Mar85.

Wysokość kary skandalicznie wysoka, ale co zrobić.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
South
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 26.11.2009, 18:10
HEDu napisał(a):Wyświetl post

weź dziecko zamknij pysk bo się ośmieszasz
anthony09
Senior Member

Stary 26.11.2009, 18:06
Ja rozumiem wszystkie strony ... są emocje, jest walka dlatego w wypadku złej gry sa takie wpadki... ale nic się nie dzieje bez powodów. Jakby piłkarze dobrze grali to by się nic nie stało. A na przyszłość to każdą karę powinni kibice odpokutować, tzn. poprzez podwyżkę na następny mecz ceny biletów albo zbiórkę pieniędzy. Jeżeli klub dostaje kare to tak samo i kibice! Jeżeli kibice żądają lepszego klubu, piłkarzy to niech nie skąpią kasy na bilety...
Wiślak-1990
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 26.11.2009, 18:17
aż mi się serce kraje jak widzę że kibice tego samego klubu nazywają się bydłem czy bandytami,coś się dzieje niedobrego z mojego punktu widzenia.
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 26.11.2009, 18:31
Wiślak-1990 napisał(a):Wyświetl post
aż mi się serce kraje jak widzę że kibice tego samego klubu nazywają się bydłem czy bandytami,coś się dzieje niedobrego z mojego punktu widzenia.
Mnie się zbiera na wymioty, ale mniejsza z tym.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
aadrian321
Member

Od: 12.2006

Stary 26.11.2009, 18:58
Co się działo pod kasami dokładnie? Mógłby ktoś przybliżyć?
PRZECIEŻ TO PROSTE KTO DUMĄ JEST W POLSCE !!!

W*I*S*Ł*A K*R*A*K*Ó*W
wilis
Senior Member

Stary 26.11.2009, 19:02
Ekstraklasy Wisła Kraków - Cracovia (bójka kibiców Wisły Kraków z służbami ochrony oraz ugodzenie dwóch pracowników ochrony nożem przed rozpoczęciem spotkania; wznoszenie okrzyków o treściach antysemickich; wniesienie i odpalenie środków pirotechnicznych; spalenie flag i szalików klubu Cracovia; opóźnienie rozpoczęcia drugiej połowy meczu w związku z wywieszeniem transparentu niezwiązanego z klubem i rozgrywkami).

ja sie pytam co to?
bylo tak? bo watpie haha

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów