|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
![]() 6 dośrodkowań i 6 baboli - 100% precyzja Jeśli już to wszyscy poza Marcelo, Alvarez też do ME!
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 22.11.2009 o godz. 20:42.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
No racja Pablo centry ma tragiczne ale przynajmnej cos biegał,w odroznienu od Lobodzinskiego czy Brozka Dobrze ktos napisal ze Brozek ma 27 lat a powienien doloczyc do Szkolki Piilkarskiej dla 10 latkow ,i nauczyc sie przyjmowac,podwac,strzelac . Oni sa tak tragiczni technicznie ze jakby dzis zagralo 11 reprezentantow klubu Emeryta wynik gorszy by nie byl. Levadia,Amika,Legia,Cracovia -- 4 razy mocne ciosy i kazdy boli jak cholera. najgorsz ebyly jednak te klasmtwa o rzekomej rehabilitacji ,bo jak nic takiego nie zauwazylem. Wstyd ze musismy ogladac takich nierobow w koszulkach z Biala Gwiazdą na piersi ,kibicowanie im dlaej nie ma juz sensu. To my jestesmy Wisla a oni mogą sobie jechac na zachod robic te ich "kariery" ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
wszyscy teraz spamują w tym temacie więc pewnie mało kto czyta wszystkie posty, czyli ten post może ze dwie osoby przeczytają ale wyrażę swoje zdanie.
Ogólnie dobry mecz, ale Wisła za bardzo się przejęła rywalem i chciała strzelać zajebiste bramki, jak była dobra okazja to Małecki jeszcze z resztą woleli się pobawić piłeczka ****a jego mać! i w ten sposób zjebali parę naprawdę! dobrych akcji... ALE CÓŻ ZDARZA SIĘ NAWET NAJLEPSZYM !!!! A cracovia niech wali konia ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 09.2007
Offline |
|
Jak ty widziałeś dobry mecz to zmień dilera albo mniej ćpaj... |
|
|
|
Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ja proponuje wywiesic taki transparent: "Małecki,Brożek Paweł byliście chlubą naszego klubu ale teraz wypierdlajcie" "zacznijcie zapierdalac gwiazdki" To na treningu albo w Sosnowcu.Albo zrobic transparenty podobnej tresci.Tak nie moze byc!
|
|
|
|
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Przykro się na to patrzyło. Czy coś, ktoś się teraz w klubie zmieni? Myślę, że powinno... :(
![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Skorza wreszcie zaczal chociaz otwarcie mowic o braku umiejetnosci.
Taki Pawel Brozek ma 27 lat, ale nadaje sie idealnie, aby zapisac go do Akademii Pilkarskiej razem z 10 latkami, ktorych uczy sie absolutnych podstaw, typu strzal, przyjecie czy odegranie, bo az zal patrzyc jak przeogromne trunosci takiemu staremu pilkarzowi sprawiaja podstawowe czynnosci pilkarskie. To samo tyczy sie wiekszosci jego kolegow. Co akcja , to makabryczny blad wynikly z braku wyszkolenia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Co ja czytam...przeciez blad przy bramce popelnil Marcelo, a wrzutki Alvareza byly katastrofalne(a bylo ich przynajmniej 10)...
Liga prezentuje zenujacy poziom i nie zdziwie sie, jesli wiosna wygramy bez wiekszych problemow i z Legia, i Lechem, i z Cracovia(niektorym tylko na tym zalezy) i poraz kolejny zdobedziemy MP. Co wtedy beda pisac Ci, co dzisiaj wyklinaja Skorze(nie mam watpliwosci, ze zostanie na stanowisku przynajmniej do konca sezonu)? Mamy takich, a nie innych pilkarzy, a przy tym mnostwo kontuzji. Fatalne tez w skutkach okazalo sie pozbycie Baszczynskiego(regularnie gra teraz w Grecji), bo to jedyny zawodnik oprocz Sobolewskiego, ktory potrafil pociagnac zespol. Reszta to pipki(za przeproszeniem i z calym szacunkiem). |
|
|
|
Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Jechałem dzisiaj do Sosnowca z nadzieją ... z nadzieją,że w końcu od kilu meczy zobaczę Wisłę walczącą...Natomiast już po pierwszych paru akcjach widząc Brożka ze swoją firmową niezadowoloną po każdym niecelnym podaniu miną , Małeckiego z rozkładającymi rękoma w bezradności... po cichu sobie powiedziałem,że dzisiaj zwycięstwa nie będzie... I nie piszmy,że gdy wygrywają na boisku to jesteśmy zawsze z nimi,a zaraz po porażkach się odwracamy...każdy ma prawo porządnie się wkur*** po takim meczu i możecie mi mówic co chcecie! A niech każdy znas sobie odpowie na pytanie kiedy Wisła rozegrała dobre spotkanie? ...Przegrywamy najważneijsze mecze... a potem przytrafia nam się taki Tallin i nikt nic nie wie...
![]()
!ArmiaBiałejGwiazdy!
|
|
|
|
Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Brozek pokazal dzisjaj tylko gwiazdorstwo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Marcelo długo w Wiśle niepogra bo to klasowy piłkarz
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Popieram w 100% i będę się bardzo dziwił Marcelo jeżeli zostanie u Nas na dłużej. Ten piłkarz prezentuje ciągle ten sam WYSOKI poziom. Szkoda, że nie mamy takich Marcelów więcej
![]() ![]() "Nie płacz, że coś się skończyło, tylko uśmiechaj się, że ci się to przytrafiło" Gabriel García Márquez
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Wole "babole" Alvareza niż wykopywanie piłki w trybuny przez innych zawodników
![]() Powód: ;)
Ostatnio edytowane przez ZSW746 : 22.11.2009 o godz. 20:45.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Zrobić to co w Amice-nietykalnych do ME i obiąć pensje.
Pobyt w ME na pewno przydałby się Brożkom, Jopowi,Łobo i Małeckiemu. Po takim numerze (o dziwo) Amica zaczęła lepiej grać,mimo,że np.z nami w 11 u nich debiutant grał. ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Paweł Brożek napisał(a):
Czy ci ludzie nie myślą nad tym co mówią i do kogo ? Nie zauważyli, że dziś powtórzyli mecz z Legią, tyle że ta zmieniła koszulki na czarne. ![]()
...nieczytelny...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Trudno było taką przegraną przewidzieć po kilkudziesięciu latach wygranych i to akurat z najsłabszą chyba od lat Cracovią, co nie tylko mnie zaskoczyło. Za Skorży, nie tylko z Pasami pękła pewna passa Wisły a w pucharach zaliczyliśmy kompromitacje 103 lecia klubu. Ale także po raz trzeci z rzędu mamy szansę na mistrza za tego samego Skorży, gdyż przynajmniej do następnej kolejki, nadal mamy lidera tabeli. Cupiał ile razy odwiedził ostatnio stadion, tyle razy zaliczył od piłkarzy i trenera w policzek z otwartej. Przyjął to po męsku. My musimy przyjąć dzisiejszą przegraną tak samo, choć boli nas po raz pierwszy, właśnie tak samo jak Cupiała Levadia. Nadużywane słowa " Przepraszam " lub " Rehabilitacja " z uwagi na cykliczność ich występowania wśród wielu obecnych piłkarzy Wisły, nie są już przez nikogo akceptowalne. Niestety piłkarze po raz pierwszy zlekceważyli także i nas. Myślę, że tegoroczne Levadia i Cracovia, nie były przeszkodami dla Wisły nie do pokonania, tylko czegoś tu zabrakło lub czegoś było za dużo. Lech i Legia zresztą także. Wymowny dość dla mnie, jest remis z Bytomiem, gdyż tam także mieliśmy coś ważnego do stracenia i straciliśmy. Myślę, że tym razem Cupiał musi zimą zareagować pozytywnie, żeby Wiśle i sobie przywrócić godność oraz autorytet i oddalić mylne wyobrażenie piłkarzy, że go już na to nie stać.
Ps. lucekj czep się piłkarzy i trenera lub kogo tam chcesz i wreszcie się ode mnie odstosunkuj, bo to już ociera się o maniakalność wręcz.
Ostatnio edytowane przez kot : 23.11.2009 o godz. 01:31.
![]()
Nie ma rzeczy niemożliwych.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Marcelo to zawodowiec. Marcelo zostaje po treningach i ćwiczy. Był tu nie dawno na forum wklejany artykuł o tym. On chce coś osiągnąć w piłce nożnej. On jest ambitny. Nie zależy mu tylko na kasie ale na ciągłym rozwoju. Większości polskim piłkarzom tylko zależy na kasie.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Jutro rano do pracy ale musiałem się napić. Zabolało, nie jest lepiej ale szybciej zasnę. Procenty otepiły w****ienie.
![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
A może złożymy jakąś petycję do zarządu naszego klubu z prośbą, o niedawanie nam okazji do oglądania takich życiowo-sportowych kalek jak MARIUSZ JOP I WOJCIECH POŻAL SIĘ BOŻE ŁOBODZIŃSKI. To co ci goście robią u nas to jest zagadka na miarę XXI wieku. Jak można być takim paralitykiem i grać w piłkę nożną na najwyższym krajowym poziomie w jakimkolwiek kraju ?! A Skorża mógłby skończyć być dobrym wujkiem tylko dop***lić im takie treningi żeby się posrali na miętowo!
Bo Panie Małecki, Brożek, Łobodziński my, kochamy ten klub, my jeździmy za nim 70 km do Sosnowca (akurat ja dziś nie mogłęm - grypa :/), nie po to żeby oglądać wasze żałosne zagrania piętkami i wymachiwanie rękami na prawo i lewo. Bo w gębie to jesteści mocni, drzeć się do siebie na boisku to umiecie! Ale grać to juz niekoniecznie! Reprezentanci, ku**a MAĆ! ZERO AMBICJI, ZERO! Szykujcie się na odwiedziny na treningu, skończy się KU**A! Levadia, Lech, Legia, Pejsiaści co dalej? ?!?! Współczuje jedynemu na boisku zawodnikowi, który chciał grać i wiedział co zrobić z piłką - Tomasowi Jirsakowi - że musiał grać z takimi cwierćinteligentami jak Małecki, gwiazdami Frantica itp. Żałosne, żałosne, żałosne ?! MAŁECKI MOŻE BYŚ ZACZĄŁ STRZELAĆ GOLE NIE TYLKO WIECZORAMI CO ?!!? Boże Jop, tragedia, tragedia... Ten kto go tutaj sprowadził powinien dostać AntyNobla, Złotą Malinę, Pas Polsatu itp. Masakra, masakra... Przepraszam za emocjonalny ton tego postu, ale jestem niesamowicie wkur**ony ! ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
WISŁA TO MY !!!! POKAZCIE CHOC JEDNEGO WISLAKA W KLUBIE KOGOS KTO MA WISŁE W SERCU!!!! GRACIE TYLKO DLA KASY!!!
![]() 1948..2007..2066 RAZ NA 59 LAT RADOSC OGARNIA CRACOVII SWIAT !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
niestety to prawda. Takie Łobodzińskie i inne grają u nas wyłącznie dla kasy.
![]()
Wisła jest najważniejsza!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jednak Łobodziński ciągle zajebany
![]() ![]()
Wisła jest najważniejsza!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Smutno mi gdy myślę, że taki Łobodziński zarabia dużo więcej niż niegdyś Ryszard Czerwiec, Kazimierz Moskal czy Tomasz Kulawik....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Mnie jest smutno gdy myślę, że Łobodziński zarabia w Wiśle.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Czemu tylko do tej marnoty się tak przyczepiliście? Dla mnie Brożek z Małeckim to powinni po treningach jeszcze przez dwie godziny uczyć się przyjmowania piłki. Przecież to istna żenada, że tacy goście zarabiają takie pieniądze. Jako osoba pracująca sumiennie czuje się dzisiaj obrażony tym co zobaczyłem w tym sezonie (może poza Lubinem). Niedokładność, nieporadność i nieskuteczność to nasza domena. Przejebaliśmy wszystko co najważniejsze w tej rundzie, a z taką grą pewnie także i mistrza.
Panie Maćku albo pan złapiesz za jaja te rozszczekane i błyszczące ( ale po knajpach krakowskich ) gwiazdki albo weź się pan podaj do dymisji. |
|
|
|
Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Weźcie się od.......cie od Łobodzińskiego!!!!
"Jak się wpadnie między wrony trzeba krakać tak jak one" - po prostu dostosował się do poziomu i porządku panującego w klubie. Małecki i Brożek "kapitan" to jak gangrena jak noga z gangreną - amputować!!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Po raz kolejny już nie byliśmy zespołem gorszym, a przegraliśmy – złościł się po końcowym gwizdku Paweł Brożek.
Tego się spodziewałem. Czysta hipokryzja i prymitywne, żałosne próby ratowania tyłka. Taki bajer mogą już chyba tylko łyknąc początkujący "redaktorzy" z "gazety" Fakt. Albo się coś kopczaowi porąbało albo mówi o innym meczu... |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|