|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Macie racje ze winni sa tez pilkarze ale bez przesady dobry trener by ich tak po uszach nap... ze ci zaczeli by cos grac a Maciek co im moze zrobic
![]() ![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Natychmiast do wyrzucenia są Jop,Łobodziński,Cwielong,Pawełek i Junior"Drewno"Diaz.Małecki dla ochłody do młodej ekstraklsay- któryś kolejny mecz-miesza i nic z tego nie wynika.
Skorża - do dymisji i brać zachodniego trenera-z Polaków nie ma kogo wziąść. P.S. A no i Leszczaka obowiązkowo do podstawowego składu. ![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
"Co wy robicie wy Białą Gwiazdę hańbicie "
Wstyd kompromitacja Skorża musi odejść ! ![]()
95% idiotów czyta posty z reką na myszce ... Nie zdejmuj teraz ręki za późno
![]() Wisła Kraków! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Przede wszystkim, to potrzeba klasowych pilkarzy grajacych na poziomie: Kosowskiego, Uche, Szymkowiaka, Blaszczykowskiego, Zurawskiego czy Frankowskiego...takowych na dzisiaj nie ma w klubie, a to przez fatalnie prowadzona polityke kadrowa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Żeby pokonać Cracovie?!
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeśli nowy trener to ktoś z zagranicy, Petrescu odpadł bo gwiazdeczki nie chciały zapierdalać na treningach i moim zdaniem takich będzie się trzeba pozbyć! Kazdy z was wie co mysli Pan Cupial... oj zbieraja sie ciemne chmury nad Mackiem :/
![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Levadie zapomniałem, Lecha zapomniałem, Legie zapomniałem, ale tego tym cieciom nie zapomne
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Na tą gre nie da sie po prostu patrzeć.. Oni nie tworzą żadnego zgranego kolektywu! Wstyd i rozczarowanie..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
dzieci już się cieszą.....
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Ciekawe co trener powie po meczu
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
|
mam nadzieje, że Skorża już do Krakowa nie przyjedzie, bo zostanie zwolniony od razu po końcowym gwizdku!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
ja .......e
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Coś się skończyło. Kto zawinił? Nie mnie to oceniać. Pozostawiam to mądrzejszym ode mnie lub tym którzy mądrzejszymi się mienią.
Pieniądze szybko się skończą, a wstyd pozostanie na długo... ![]() Kupię stalowe felgi 16" (5x98) do Alfy Romeo 156. [PW]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
****A MAĆ!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Przegranie z Levadia Legia i Lechem nieboli tak jak dzisiaj
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Skorza powinien zlozyc dymisje na miejscu w Sosnowcu i juz nie wracac do Krakowa !!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ostatni mecz na kuponie ze Wisla strzeli gola... 370 zl w plecy ;(! Moze poprostu gwiazdki traktuja Macka jak kolege ? Przyjaciela? Ziomka ? Trzeba tam kogos z batem ktory bedzie ich nap.... !
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ale wstyd...
![]()
Wisła Kraków & MUFC RULEZ.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
hehehe ale kopacze ... Skorza chlopie oni nic nie graja .... co oni na treningach robia ... nie ma ani skutecznosci sprytu szybkosci nic ...zero .... :( albo zmienic trenera albo wziasc i zaczac cos robic na treningach ...bo to jest zero ...ja sie dziwie jakim sposobem wisla jest na 1 miejscu w tabeli ..przegrywamy wszystkie wazne mecze z Lechem Legia Cracovia .... :( zal.pl Brak ambicji zerooo !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przegrać z Levadią OK, przegrać z Lechem OK, przegrać z Legią OK, ale ****a przegrać z Cracovią to jest już szczyt szczyt. Zmienić trenera, zmienić kopaczy ....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Wstyd się w mieście pokazać... i nie chodzi mi tylko o Kraków...
![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
No to macie swojego "trenerka" i jego kilku osobową bandę "piłkarzy" !!
Levadię, Lecha nawet Legię można było ścierpiec ! Ale tego SYFU z Innowiercami - NIGDY!!! SKORŻA OUT !!! |
|
|
|
Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Serce boli jak cholera widząc taką gre :(
![]()
zenio
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No cóż...
Kiedyś to się musiało stać. Trzeba jedno przyznać Skorży - było pięć ważnych meczy w tej rundzie i wszystkie udało mu się modelowo położyć. Stuprocentowa skuteczność. Do tego przegrać z Cracovią - czysto piłkarsko, po takiej grze... Strzelam, co Skorża powie po meczu: a) Liga będzie ciekawsza. b) Jest mi bardzo przykro. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Oszukali nas napluli nam w twarze, jebani amatorzy, złodzieje i ......A Skorże to zwolnic bo już nic nie zdziała z tą drużną.Łobodziński razem z Jopem to się nawet do okręgówki nie nadają.
![]()
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że na wiosnę nie będę oglądał już tej mendy na ławce trenerskiej. Bardzo ładna rehabilitacja panie Macieju po Levadii. Amica, Legia, Craxa. Brawo!
Aha. Po Legii też miała być rehabilitacja. ![]()
:/
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Ze Skorży taki trener jak z Łobodzińskiego piłkarz.
Zero taktyki, zero pomysłu i zero ambicji. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
. 54 dosrodkowania, a w obranie Cracovii: Polczak 192cm, Wasiluk 196cm.![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Obciach porównywalny do tego z Levadiom ...
Totalna załamka ... |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|