|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Jesli chodzi o chłodną ocene spotkania to wg mnie wygląda ona tak(skala 1-10)
Cebanu 7 (o wiele pewniejszy niz w meczu z Bytovią,bez szans przy bramkach Korony) Alvarez 6(jak zwykle bardzo przyzwoity mecz w wykonaniu Urugwajczyka) Marcelo 8 (kolejny dobry mecz) Jop 4 (I połowa tragiczna. grał jak junior albo jeszcze gorzej. w II połowie troche lepsza gra ale raczej nie widac przyszosci w Wisle dla tego zawodnika) Diaz 5( przecietny mecz Diaza. i to nie pierwszy w tym sezonie. po powrocie Sobola i Pi.Brozka wg mnie bez szans na pierwszą 11) Łobodziński 6 (moze i nie grał wielkiej piłki ale zaimponowal mi walecznoscią w tym meczu.nie wiem czym to było spowodowane ale mam nadzieje ze w koncu ruszy do przodu. mozliwe ze zaczął grac lepiej bo wie ze po powrocie Boguskiego Mały pojdzie na jego pozycje? nie wiadomo. przyzwoity mecz) Jirsak 7 ( dobry mecz w wykonaniu Czecha. widoczny,dbrze rogrywający.strzelona bramka) Cantoro 8 ( musze przyznac bardzo dobry mecz Mauro. waleczny jak za dawnych czasów. Korona w srodku nie istniała. moze walczy o nowy kontrakt? ) Kirm 7 ( w koncu pierwsza bramka w barwach Wisły. widoczny czesciej niz w ostatnich meczach. oby ta bramka pomogła mu teraz nabrac pewnosci siebie) Małecki 6 ( w miare dobry mecz Małego.ale ilosc marnowanych sytuacji przeraza) Brożek 8 (moze i bramki nie sstrzelił ale miał 2 aysty. po drugie grał drugiego rozgrywającego bardzo dobry mecz. oby jeszcze brameczki strzelał i bedzie pięknie)rezerwowi: Ćwielong 5 (prawie wogóle nie widoczny) Garguła 6 (starał sie,mógł byc na nim karny gdyby sędzie nie bał sie gwizdnąc.ogólnie widac ze idzie to chyba w dobrym kierunku) Boguski bez oceny. za krótko grał. ocena zbędna. praca sędziów Główny 6 ( nie bal sie wyrzucic z boiska Nikoli ale popełnił kilka błędów. druga czerwona raczej niesłuszna. karny w I połowie dla Wisły. w II torszke kontrowersyjny. Liniowi 8 (musze przyznac ze liniowi dzisiaj bardzo dobrze sędziowali. szczególnie ten pan po prawej stronie(patrząc w telewizji) 2 razy nie pomylił sie przy bramkach Wisły. naprawde szacunek. szkoda ze sędziowie Głowni często odstają poziomem od liniowych) to tyle jesli chodzi o oceny. prosze o opinie. ale w miare kulturalny sposób ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Liniowi 8 (musze przyznac ze liniowi dzisiaj bardzo dobrze sędziowali. szczególnie ten pan po prawej stronie(patrząc w telewizji) 2 razy nie pomylił sie przy bramkach Wisły. naprawde szacunek. szkoda ze sędziowie Głowni często odstają poziomem od liniowych)
Ten pan liniowy to Paweł Sokolnicki,mój były sor od wf z LO (mazowsze ) W obecnej sytuacji moze nie ma sie czym chwalic,ale zawsze miło zobaczyc znajomą twarz w tv![]() ![]()
Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi.K.Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Zazwyczaj jest tak, że boczni widzą co innego niż główni. Poziom sędziowania tego meczu nie był tragiczny. Mam jednak szczerą nadzieje, że boczni w każdym meczu naszej ekstrasklasy będą tak sędziować to i główni się wezmą za siebie.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Legia za Wejcherta nic nie dostała ,bo na "swojego" wolno.
To ich własny wróg i nikomu nic do tego. I żeby było jasne ,to wszystkie te okrzyki uważam za "buractwo".... ![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|