The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.10.2009, 12:45
Maćko napisał(a):Wyświetl post
Powiedzcie mi jeszcze na szybko: Jak kieleckie reagują na gościa, który miał fryz z BG? W końcu to "Zomowiec"!

A jak mają reagować? Tak samo jak na "swój hymn" śpiewany przez, jakby nie było, kibica Wisły. ;-) Ten klub i ci kibice to parodia. Strasznie żałuję, że nie uda mi się dziś być w Kielcach, ale byłem kilka tygodni temu tam ze Śląskiem (nie wiem, czy ktoś już o tym pisał), ale na bramkach zabierano wszystkie gadżety z Białą Gwiazdą, a jak Śląsk pozdrawiał Wisłę, to cały stadion żywo reagował.To samo przy śpiewaniu hymnu Cracovii- jak szło, że "Wisła to stara..." to nagle cały sektor na lewo od klatki zrywał się na równe nogi i śpiewał ich hymn jak swój kolejny, a jednego chłopa nawet poniosło i podniósł barwy w górę i z tak wyeksponowanym szalikiem śpiewał na Wisłę. A Śląsk pięknie ich podpuszczał, co tamci oczywiście łykali bez mrugnięcia okiem. Dziś będzie cudowny festiwal nienawiści i, jeszcze raz napiszę, ogromnie żałuję, że nie będę mógł pośmiać się z koroniarzy.
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów