The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
hunter
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.10.2009, 13:08
FredzIo napisał(a):Wyświetl post
Ale przeciez homoseksualizm nie jest choroba i nie mozna sie go nauczyc. Przeciez na zjawisko nikt nie ma wplywu, taka jest natura.
Dla Ciebie nie jest to chorobą, a dla mnie jest. Błagam tylko, żeby mi tutaj nie wyjeżdżać z decyzją Światowej Organizacji Zdrowia, bo w niej podjęto demokratyczną procedurę nad oceną tego zjawiska i wcale nie było jednomyślności lekarzy.

Na raka człowiek też nie ma wpływu, po prostu czasem kogoś może nieszczęśliwie zaatakować, i to nazywamy chorobą. Dlaczego więc homoseksualizmu, czy pedofilii nie mamy tak nazywać? To bardzo wyraźne odchylenie od ogólnej normy.

Napiszę, to co już pisano wyżej. Nie mam nic przeciwko homoseksualistom dopóki nie zaczynają wychodzić na ulicę i propagować swojego odchylenia. Niech sobie to robią w domu i pośród znajomych, którzy to akceptują. Wychodząc na ulicę naruszają moją wolność i moje prawo do bycia wolnym od tego typu parad. "Wolność drugiego człowieka kończy się w miejscu, w którym zaczyna się wolność innego" - i tej dewizy klasyków będę się w tym, i w innych przypadkach, trzymał.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów