|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
powiedzmy, ze Dan przedstawił kandydatury 30-40 piłkarzy, z czego zarząd zgodził się na darmowych Dolhę, Thwaite'a, chyba Branco, Burnsa i Chiacu. Zapłacić trzeba było za Vargę. Wciśnięto mu tez wtedy chyba Kaczorowskiego. Przeciez chyba pamiętasz te wszystkie kandydatury Dana, ktore się wtedy przewijaly. Niestety nie wszystkie były darmowe. Cóż za pech!
Jova, wiem, że nie lubisz Dana, ale trochę obiektywizmu, może? Nie przyszli do nas między innymi: Mazilu, Galamaz (dziś podpora obrony Unirii), Grigorie, Petre, Bucur (jeden z czołowych strzelców Liga 1, trzeci w klasyfikacji dwa lata temu, w ubiegłym król strzelców), Tamas (też jeden z aktualnie lepszych napastników). Czy dlatego, ze Dan ich nie chciał? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
Ja mam głęboko w trzewiach kogo Dan by kupił gdyby miał 10 mln euro na transfery. Mnie interesuje kogo sprowadził. Jakich piłkarzy uznał za zdolnych do gry w Wiśle. Ściągnął bardzo solidnego Burnsa, chimerycznego Dolhę, a reszta to szrot. Próbujesz odwracać kota ogonem, wybielać Dana i sugerować, że wpadki transferowe to nie jego wina. Przecież to bzdura. Ponosi za nie odpowiedzialność razem z zarządem. To on tych piłkarzy wskazał. |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
wiesz co - już nie raz to Ci pisałem - Ty nie masz tego głęboko w trzewiach, tylko ściska Cie grubo, za każdym razem gdy ten(dla Ciebie) prostak i debil osiąga jakiś sukces.Po prostu prywatny osąd charakteru(wd mnie zupełnie niesłuszny ale to mało ważne) ,odebrał Ci obiektywizm w ocenie zawodu jakim jest bycie trenerem. Byłeś przekonany że Petrescu to **** nie trener...zaczęło mu żreć, znajdywałeś nawet najbardziej absurdalne argumenty by dowieść że to jakiś przypadek.Zdobył mistrza - argument koronny - przecież Rumunia to jakiś **** wie jaki kraj - tam wszystko może się zdarzyć - zaczął zarabiać kasę w LM....zamilkłeś wiedząc że co nie napiszesz to będzie to beka ale nadal kąsasz. jova - jesteś rozsądnym kolesiem więc skąd ten upór-Każdy się myli , ale poznasz konkretną osobę po tym że jest w stanie się do pomyłek przyznać...Po kiego brniesz wysnuwając coraz to bardziej absurdalne teorie? Może dla Ciebie wyznacznik zajebistości to nauczenie się 100000 angielskich słów a nie 5000.Może dla Ciebie teatr Petrescu był żenadą ale gdzie jest teraz on a gdzie są oni - Mister 12 wygranych pod rząd, okazało się że ustawił 100% meczów w niższej lidze(rozumiem ze te gdzie Dan przegrał mistrzostwo wygrane W. były w 100% czyste - Przemiana dżentelmena z Warszawy godna orderu), sędziowie tak krytycznie oceniani przez Dana mają zarzuty...Czegoż Ci trza więcej? Tego że Petrescu jako jedyny chyba trener w historii miał budżet na transfery równy 0 złotych? - i z braku jakichkolwiek argumentów dowalisz się do tego - że nie sprowadził gwiazd za darmo ?Dolha był chimeryczny?U nas?....
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 28.10.2009 o godz. 03:19.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|