The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Walka stulecia?
Gołota 95 38,15%
Adamek 145 58,23%
W ostatniej chwili walkę odwołają 13 5,22%
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 249. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
IndykTSW
Senior Member

Od: 01.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.10.2009, 11:22
Nie wiem jak Adamek ale ja Wałujewa to bym się bał już z wyglądu. Myślę że powinien jeszcze poczekać z tym "przenoszeniem gór" jak to powiedział po walce.
Odpowiedz cytując
lucekj
Banita

Od: 02.2003

Stary 25.10.2009, 11:23
1q2 napisał(a):Wyświetl post

ps a że kasy polszit zgarnął sporo...no przecież tylko po to była ta cała impreza.
jak mnie coś takiego wku...

to trzeba było zorganizować galę to Ty byś zgarnął kase

jakoś w USA nikt nie ma pretensji do DONa, że zgarnia najwięcej...

ale Polska to Polska
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 25.10.2009, 11:38
Szkoda, że nie dali Adamka Gołocie parę lat wcześniej jak jeszcze był w pełni sprawny fizycznie. Wczoraj widać bylo, że nie mógł ruszać lewą ręką za bardzo.

To tak jakby zrobić mecz w piłkę nożną dzisiaj Zbigniew Boniek vs Grzegorz Rasiak. Wygrałby Rasiak kondycyjnie a i tak każdy wie, że Boniek jest lepszy.
Odpowiedz cytując
Romy S.
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 25.10.2009, 11:42
Pan Jotka napisał(a):Wyświetl post
Mariola Gołota jest typową polonuską---wieśniara do entej potęgi.
Potęga internetu rulez !

Trzeba było jej to powiedzieć wczoraj w Łodzi, pewnie już oczka nie pozwoliłyby Ci pisać w ten sposób.
...nieczytelny...
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 25.10.2009, 11:58
Mariola Gołota jest typową polonuską---wieśniara do entej potęgi.
taa...i do tego Prawo skończyła.
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 25.10.2009, 12:07
Romy S. napisał(a):Wyświetl post
Potęga internetu rulez !

Trzeba było jej to powiedzieć wczoraj w Łodzi, pewnie już oczka nie pozwoliłyby Ci pisać w ten sposób.
Chętnie bym się z nią spotkał znowu.

Proud napisał(a):Wyświetl post
taa...i do tego Prawo skończyła.

A co do kończenia prawa to bym się wstrzymał--kończą wydziały prawa rózni ludzie.A studia w USa nieco się różnią od studiów w Polsce na tym wydziale. Można być prezydentem w USA i być idiotą to można być i adwokatem i byc wieśniarą. Jedno nie wyklucza drugiego.
Odpowiedz cytując
Jazon
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 25.10.2009, 12:08
M89 napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem, czy tylko ja odnoszę wrażenie, że Adamek jakoś do wagi ciężkiej nie pasuje. Szybkość i technikę dobrą, to może i ma, z wagą zawsze da się coś zrobić, ale nie ma sylwetki. Zwróćcie uwagę jak wyglądają Kliczki, czy chociażby Gołota z lat 90'. Tomek nie ma takiej postury, dlatego sądzę, że w wadze ciężkiej nie porządzi.
Ee, co ty gadasz. Przytyje jeszcze trochę, dodatkową masę zamieni na mięśnie i będzie wyglądał jak Holyfield. Oni mają podobną budowę IMO.
Tyson też się niby nie nadawał do heavy weight z króciutkimi rączkami a lał znacznie większych od siebie (w tym Gołotę) i był legendą końca lat 80 i początku 90.
Adamek ma szybkość, technikę (świetne kombinacje zapodawał), twardy łeb, (kto widział walkę choćby z Banksem ten wie o czym mówię), ale przede wszystkim ogromną wolę walki i determinację. Pokazał też, że ma silny cios, a będzie jeszcze silniejszy, jak przypakuje do 100-paru kilo.

Odkąd dowiedziałem się o walce, wiedziałem, że to będzie koniec Endrju. Mocno też kibicowałem Adamkowi, choć podczas samej walki byłem rozdarty. Jak to się mówi, "stara miłość nie rdzewieje" - od małego kibicowałem Gołocie, nawet gdy zawodził na całej linii, i podczas walki z Adamkiem smutno mi się robiło, gdy patrzyłem jak dostawał baty, mimo, że byłem za Adamkiem właśnie. No ale trzeba wiedzieć, kiedy ze sceny zejść. To jest czas Adamka, mistrza świata, który nigdy nas nie zawiódł i który IMO ma papiery na to, by zawojować wagę ciężką. Gołocie już dziękujemy.
Odpowiedz cytując
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2002

Stary 25.10.2009, 12:20
Mariola Gołota jest typową polonuską---wieśniara .
na razie to Ty sie kompromitujesz nie trzeba mieć chyba zbyt bujnej wyobraźni aby domyśleć sie jakie emocje wczoraj przezywała, no chyba że żyjesz pod kloszem jej słowa są dla ciebie jakimś szokiem
Odpowiedz cytując
wisl@k_TS
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 25.10.2009, 12:22
Co do pani Gołoty, normalna reakcja kobiety która widzi jak jej mężczyzna jest obijany. Jej błąd, że pojawiła się na tej walce.
the end
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 25.10.2009, 12:23
Niestety brak szacunku do drugiego czlowieka, az bije od niektorych...
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 25.10.2009, 12:29
Większość moich znajomych obstawiała na Adamka (ci którzy interesują się boksem) i że Gołota padnie pomiędzy 3 a 8 rundą. Żona trafiła najlepiej a na boksie wogule się nie zna

Gołota zrobił wielką przysługę Adamkowi że z nim walczył. Teraz może Tomek dostanie wreszcie szansę na zarobienie konkretnych pieniędzy i zrobienie większej kariery. Nie oszukujmy się ale wcześniej w niższej kategorii wagowej to znali go tylko kibice boksu, a szerzej zaistnieć nie mógł.

A Gołota? Jemu ta walka nie była do niczego potrzebna. Ciekawe czy Adamek mu podziekóje za szansę walki z elitą?

Ale jednak smutno się zrobiło widzieć Andrzeja tak obitego.... czas schodzić ostatecznie ze sceny.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Stary 25.10.2009, 13:07
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Niestety brak szacunku do drugiego czlowieka, az bije od niektorych...
Dokładnie.Brakiem szacunku jest powiedzenie, ze Adamek wdrapał sie na plecach jej męża. Chlopak sam walczyl o swoje i jest w sumie na niskim poziomie jesli chodzi o promoecje włąsśnie dlatego, że nie nadstawiał dupska tylko po to zeby jakis menago mu ulatwil kolejną walkę.

PS. Andrzej moze co najwyzej znowu dowalic komus na polskim festynie, bo przeciwnikiem dla bokserow jest od kilku lat żadnym. Nie zgadzam sie z ogryzkiem, ze dzieki walce z Golota ktokolwiek zyska . Facet jest klasyfikowany w 5.dziesiatce wagi ciezkiej...Adamek na starcie jest w ósmy. Potrzeba mu jednej lub 2óch walk w USA zeby walczyl o cos wiecej niz slawę.Pytanie tylko po co telewizjom kolejny bialy w wadze ciezkiej? Maja juz Kliczków , Wałujewa, Czagajewa...Waga cieżka przechodzi duzy kryzys patrząc pod kątem marketingowym, a co za tym idzie duzo mniejsze pieniadze krążą.
Ostatnio edytowane przez Pan Jotka : 25.10.2009 o godz. 13:12.
Odpowiedz cytując
Łukasz1987
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 25.10.2009, 13:16
A jak dla mnie to szacunek dla Gołoty za te ponad 20 lat walk! Niech każdy mówi co chce ale dostarczył Nam niezapomniałych wspomnień w wielu walkach! A pojedynki z Riddickiem Bowe to jak dla mnie mistrzostwo świata! Dzięki Andrzej za wszystko!!!
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 25.10.2009, 13:22
Dokładnie.Brakiem szacunku jest powiedzenie, ze Adamek wdrapał sie na plecach jej męża. Chlopak sam walczyl o swoje i jest w sumie na niskim poziomie jesli chodzi o promoecje włąsśnie dlatego, że nie nadstawiał dupska tylko po to zeby jakis menago mu ulatwil kolejną walkę.

PS. Andrzej moze co najwyzej znowu dowalic komus na polskim festynie, bo przeciwnikiem dla bokserow jest od kilku lat żadnym. Nie zgadzam sie z ogryzkiem, ze dzieki walce z Golota ktokolwiek zyska . Facet jest klasyfikowany w 5.dziesiatce wagi ciezkiej...Adamek na starcie jest w ósmy. Potrzeba mu jednej lub 2óch walk w USA zeby walczyl o cos wiecej niz slawę.Pytanie tylko po co telewizjom kolejny bialy w wadze ciezkiej? Maja juz Kliczków , Wałujewa, Czagajewa...Waga cieżka przechodzi duzy kryzys patrząc pod kątem marketingowym, a co za tym idzie duzo mniejsze pieniadze krążą.
Marketingowo zyskał Adamek

Powiedz jaką oglądalność miały walki Adamka w USA? O Gołocie jednak wiele więcej ludzi słyszało i ktoś kto obił Gołote może dostać szansę walki z elitą + mieć szansę na oglądalność. O tym pisałem. Nie ma znaczenia że Gołota to weteran (jak Bowie) ale jego walkę obejrzałoby więcej ludzi w USA niż Adamka... który do tej pory nie był jakoś rozchwytywany...

Nie znaczy że Adamek nie zapracował na swój sukces, ale w tym sporcie ważniejsza jest medialność... bo kto chce oglądać no name z Polski? Gołota jednak mimo wszystko budzi jakieś zainteresowanie.

A to że jest ogólnie kryzys w wadze ciężkiej? Zgoda, ale i tak są tam pieniądze wcześniej nieosiągalne dla Tomka które teraz ma szansę podnieść Inaczej po co wszedł w tą kategorie? Tylko po to żeby zaistnieć w USA i Gołota walcząc z nim mu to ułatwił.

Żeby nie było nie jestem znawcą boksu tylko wyraziłem swoje luźne uwagi, jak ja to widzę

http://www.sport.pl/sport/1,65025,71...e_mozliwe.html

Tomek podziękował Andrzejowi... a ma za co
Powód: O tym właśnie pisałem
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 25.10.2009 o godz. 13:43.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Stary 25.10.2009, 13:45
Ogryzku. Malo kto uslyszy o tej walce w USA.. Walka byla o 4PM czasu wschodniego, wiec kto poza Polakami mógł taka walkę oglądać? Gołota niestety jest znany tak naprawde jako Polish looser ze wzgledu na walke z Tysonem. Gdyby przyciagal uwage widzow w USA to nie toczylby walk w Lodzi czy Szanghaju. Dlatego Adamek przeniosl sie do New Jersey bo wie , ze tylko tam moze zrobic kariere.Tomasz Adamek zyska gdy zmieni sie jego miejsce rankingu(w ogole te rnakingi to wielka sciema ale too osobny temat.) Choc nie oszukujmy sie co do mitycznych karie bokserow-od 2-3 lat pieniadze w boksie sa coraz mniejsze ze wzgledu na afery, korupcje i przede wszytskim z powodu UFC. Tam zasady sa naprawde prostge--wchodza do klatki i od razu wiesz kto wygra.
Jezeli kogos mam wskazac na zwyciesce merketingowego w tej walce to byl nim bez watpienia POLSAT. Zrobil naprawde kawal dobrej roboty.Wszyscy o walce slyszeli, zjawilo sie wiele znanych ludzi, wiele osob sie wypowiedzialo co do tej walki. I ogladalnosc tez chyba byla na wysokim poziomie. Naprawde uklony dla szefostwa Polsatu.
Odpowiedz cytując
lucekj
Banita

Od: 02.2003

Stary 25.10.2009, 14:19
za tę walkę świat pokochał Andrzeja:

http://www.youtube.com/watch?v=bgR0j...eature=related

szkoda, że czarny sędzia był przekupiony bo ewidentnie widać jak co najmniej 5 razy w tej rundzie bił Gołote nasadą w tył głowy, a czarny brat ani drgnął....

nowomodni, którzy byli za Adamkiem w większości "nie wychowali" sie na jego(Gołoty) walkach dlatego modniej było wybrać Adamka jak swego faworyta, co nie zmienia faktu, że Andrew powinin zakończyć karierę już kilka lat temu,

41 lat to troche za duzo, nie da się przekroczyć pewnych granic, a najbardziej śmiesza mnie Ci którzy piszą że Gołota był zalany tłuszczem i źle przygotowany, ciężko pracował, w tym wieku przemiana nie ta sama i tak dobrze wyglądał jak na ten wiek,

ciekawe jak będziecie wyglądać za kilkanaście lat popijając browar za browarem siedząc w knajpie przy szlugu oglądając mecze Wisły..
Ostatnio edytowane przez lucekj : 25.10.2009 o godz. 14:23.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 25.10.2009, 14:43
lucekj napisał(a):Wyświetl post
jak mnie coś takiego wku...

to trzeba było zorganizować galę to Ty byś zgarnął kase

jakoś w USA nikt nie ma pretensji do DONa, że zgarnia najwięcej...

ale Polska to Polska
Nie potrzebnie się unosisz,szczególnie że ja nie mam żadnych pretensji - ot stwierdzenie faktu.Wiekszość takich gal robi się dla $ a nie dla idei
Jedyne co mogę polszitowi zarzucić to Krzysiu Ibisz i reklamy między rundami w walce wieczoru.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Stary 25.10.2009, 14:54
Żenujący spektakl dobiegł końca. Wynik nie mógł być inny. Gołota a.d. 2009 to parodia boksera, w niczym nie przypomina dawnego Gołoty z lat 1994-1998. Tamten miał kłopoty z głową ale technicznie był wspaniałym bokserem, z rewelacyjnym lewym prostym.

Dziś (oglądałem powtórkę) zobaczyłem zmęczonego emeryta, który zaryzykował zdrowiem a może i życiem dla 300 tys. $. To było walenie w worek bokserski, a nie uczciwa walka.

Gołota jest po prostu głupi i źle robi, że walczy. Jeśli Ziggy Rozalski jest jego przyjacielem, niech mu wyperswaduje emeryturę. Bo nawet walka z emerytem Bowem (która po wczorajszej tragedii wydaje się nierealna) to dla Andrzeja śmiertelne zagrożenie. Nie wiem, na co liczył w tej walce, wynik nie mógł być inny! A na ringu Andrzej zarobił już dość pieniędzy.

Nie ukrywam, że Gołoty nie lubię - skompromitował się już tyle razy, że przestało to być śmieszne. Ale nie chciałbym, by zginął na ringu.

Co do Adamka - styl i wynik walki o niczym nie świadczą. To było miłe przetarcie przed walkami w wadze ciężkiej, ale jak powiedział Gmitruk: to najłatwiejszy z przeciwników.

Adamek zarobił sporo pieniędzy i otworzył sobie dodatkową furtkę, jeśli chodzi o kolejne walki. Ale ciężko wyrokować, czy poradzi sobie w wadze ciężkiej. Bo Gołota to obecnie bokser II-ligowy. Równie dobrze Tomek mógłby namówić do powrotu Foremana, walka byłaby podobna.

Adamka cenię za nieustępliwość, skromność (wystarczy porównać pajacadę Gołoty i spokojną minę Adamka, jak bokserzy krzyżowali rękawice po raz pierwszy) i technikę. Ma też świetnego trenera. Ale nie wiem, czy to wystarczy na najlepszych pięściarzy wagi ciężkiej.

PS. wypada zauważyć, że poziom polskiego boksu jest zatrważający. Zobaczyłem walkę, w której pięściarz ze złamaną ręką był w stanie zremisować. Brawa dla Cetnarskiego za ambicję, ale to chyba źle świadczy o jego przeciwniku, że nie wykorzystał tak wielkiej przewagi.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
QBAS
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 25.10.2009, 14:57
Super walka. Nikomu specjalnie nie kibicowałem ale dobrze że Adamek wygrał. Po tym co widziałem to moim zdaniem ma szanse na walkę o tytuł w kategorii ciężkiej
Odpowiedz cytując
Mocny
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 25.10.2009, 15:03
z ta skromnoscia adamka to chyba przesada - chodzi mi o to co gadal po walce
Odpowiedz cytując
DarekW
Member

Od: 09.2008

Stary 25.10.2009, 15:10
Ta walka ma duzy rozglos w stanach ... w Kanadyjskim TSN byly urywki z walki w dzisiejszych wiadomosciach!!!! Wiec Panie Jotka nie pisz jakis bzdur jak po prostu nie wiesz.

Golota dal amerykanom wiele emocji. Skandale i zadymy sa tu cenione czasami bardziej niz sportowe sukcesy. Endrju w ameryce ma juz na stale miejsce w histori boksu jako "Andrew - I lost my mind - Golota" !!!!!!
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Stary 25.10.2009, 15:10
Nie myl euforii po walce z normalnym zachowaniem. Polonia z New Jersey - sąsiedzi Adamka, członkowie stowarzyszenia polonijnego, sprzedawcy w polonijnym sklepie - wszyscy oni potwierdzają, że Tomek to miły i skromny człowiek.

Podobnie mówili o nim sąsiedzi w Polsce. To nie jest chłopak, któremu sodówka uderza do głowy.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Stary 25.10.2009, 15:11
za tę walkę świat pokochał Andrzeja:

http://www.youtube.com/watch?v=bgR0j...eature=related

szkoda, że czarny sędzia był przekupiony bo ewidentnie widać jak co najmniej 5 razy w tej rundzie bił Gołote nasadą w tył głowy, a czarny brat ani drgnął....

nowomodni, którzy byli za Adamkiem w większości "nie wychowali" sie na jego(Gołoty) walkach dlatego modniej było wybrać Adamka jak swego faworyta, co nie zmienia faktu, że Andrew powinin zakończyć karierę już kilka lat temu,

41 lat to troche za duzo, nie da się przekroczyć pewnych granic, a najbardziej śmiesza mnie Ci którzy piszą że Gołota był zalany tłuszczem i źle przygotowany, ciężko pracował, w tym wieku przemiana nie ta sama i tak dobrze wyglądał jak na ten wiek,

ciekawe jak będziecie wyglądać za kilkanaście lat popijając browar za browarem siedząc w knajpie przy szlugu oglądając mecze Wisły..
nowomodni nie raczej zrażeni do Twojego idola po choćby Jego ucieczce z ringu przed Tysonem.
Widzę, że próbujesz na siłę zaklinać rzeczywistość i uciekać przed prawdą, która jaka jest każdy z nas miał szansę obejrzeć wczoraj, Gołota był źle przygotowany i miał sporą nadwagę i uwierz mi znam ludzi, którzy w znacznie poważniejszym wieku od Andrzeja Gołoty potrafią trzymać swoją wagę i utrzymać kondycję, po prostu dbają o siebie.
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Stary 25.10.2009, 15:37
DarekW napisał(a):Wyświetl post
Ta walka ma duzy rozglos w stanach ... w Kanadyjskim TSN byly urywki z walki w dzisiejszych wiadomosciach!!!! Wiec Panie Jotka nie pisz jakis bzdur jak po prostu nie wiesz.

Golota dal amerykanom wiele emocji. Skandale i zadymy sa tu cenione czasami bardziej niz sportowe sukcesy. Endrju w ameryce ma juz na stale miejsce w histori boksu jako "Andrew - I lost my mind - Golota" !!!!!!
Bez obrazy ale co ma Kanada do USA? Jasne ze skandale są zdecydowanie popularniejsze niz sam sport, ale ja tam średnio bym sie cieszył , ze pokazuja Gołotę jako przyklad jeźdzca bez głowy, jako kolejny polish joke
Spieprzyl przed Tysonem i tak naprawde to byl jego koniec jako sportowca w Stanach.
Poza tym o co tyle hałasu z ta walką? Kolesie zarobili niezła kase, mówiło sie o nich sporo w Polsce, Adamek bedzie walczyl z duzo lepszymi bo wszytsko przed nim( wprowadzi go oczywiscie Ziggy Rozalski ;P Nie powiem na niego nic zlego--ma dojście do Dona Kinga i rodziny Duva), Gołota ma już wszystko za sobą, Mariola szaleje, bo myślala ze Adamek da luzu Golocie i pozwoli mu powalczyć 10 rund. We wtorek wszyscy zapomną , a Golota sie spotka z Adamkiem na jakies kolacji w NY w najblizszym czasie. Business is business ;-)
Odpowiedz cytując
mb_1906
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 25.10.2009, 16:24

nowomodni, którzy byli za Adamkiem w większości "nie wychowali" sie na jego(Gołoty) walkach dlatego modniej było wybrać Adamka jak swego faworyta
Ja jestem za mlody zeby wychowywac sie na walkach Gołoty, ale nie rozumiem niby czemu miałbym kibicować człowiekowi, który ileś tam lat temu miał ogromne umiejętności, ale nigdy nie miał charakteru i rozumu? Adamek natomiast posiada i umiejętności i ogromną wolę walki.
Odpowiedz cytując
grzesiek632
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 25.10.2009, 16:28
Wie ktos jak nazywa sie ta nuta jak wchodził Kostecki?
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.."

Odpowiedz cytując
Coach
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 25.10.2009, 16:35
Chyba Bezimienni - Walka
http://kamilonzo.wrzuta.pl/audio/aGS...zimienni-walka
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
Odpowiedz cytując
Kolumbus
Senior Member

Stary 25.10.2009, 16:45
kurde no Andrew to kawał chłopa jest ale fakt faktem na pewno żyje pełnią życia, zobaczcie np Bartnika jak wygląda a też ma chyba 41 czy 42 lata
piekna zaba w podpisie

Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 25.10.2009, 16:45
nic mi do tego, ale dziwi mnie trochę to uwielbienie Gołoty. Jak można szanować gościa ( który mógł osiągnąć naprawdę dużo) a okazał się zwykłym tchórzem?
Można byłoby tu przywołać słowa Reymana '' Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki.''- jak postawa Gołoty ma się do tych słów? Rozumiem przegrać z Tysonem po walce, ale uciekać z ringu? Tego mu nigdy nie wybaczę i dlatego byłem całym sercem za Adamiekm.
Albo walka z Grantem. Miał gościa pokonanego, ale gdy zaliczył jeden nokdaun to zrezygnował z dalszej walki- ot tak po prostu. Gdzie ta wola walki i ambicja, o której wspomina Reyman i którą często wypomina (jej brak) się piłkarzom?

Tak naprawdę wszystkie najważniejsze walki Gołota nie tyle co przegrał, tylko pokazał w nich, ze jest facetem bez jaj.

Już nawet nie wspomne o jego życiu i problemach z prawem.
Odpowiedz cytując
mb_1906
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 25.10.2009, 17:50
MichauSzczu napisał(a):Wyświetl post
Bo dodałem nie ten cytat co chcialem. Chodzi o ten u góry Przepraszam za blad
Nazwałeś mnie kibicem sukcesu i kimś kto się przerzucił, wiec cie chyba troche ponioslo. Porownywanie sympatyzowania do danego sportowca do kibicowania swojemu klubowi jest moim zdaniem w ****u nietrafione, bo to 2 rozne rzeczy. Jesli ktos nie kiedys lubil Kalu Uche a teraz go nie lubi, bo bambo pokazal swoje prawdziwe oblicze to tez jest przerzutem ?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów