|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Walka stulecia? | |||
| Gołota |
|
95 | 38,15% |
| Adamek |
|
145 | 58,23% |
| W ostatniej chwili walkę odwołają |
|
13 | 5,22% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 249. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Pas polsatu
zawsze o takim marzyłem.![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
ten pas polsatu to chyba w kiosku ruchu kupili
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Gołota był jak dupa walcząca z zatruciem pokarmowym, niby poślady trzymały ale zwieracze niekoniecznie.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Nawet z sobą słowa po walce nie zamienili. jednak coś jest na rzeczy.
Co do Gołoty, podobny grzech co w ostatnich walkach za oceanem, opuszczał lewą rękę i zasłaniał się jedynie prawą. Stare wady widać wciąż istnieją i do tego latka lecą. Jestem ciekaw czy Adamkowi uda się utrzymać szybkość gdy nabędzie masy. ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Pokazówka, nic więcej. Miało być show i było. Polska na taką walke czekała.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
to powołam sie na rade Rafała Patyry i i pojde sie wyśpić
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2009
Offline |
|
|
[*] Endrju PAMIĘTAMY!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
ale Gołota za przeroszeniem dostał wpi....ol
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Adamek to Góral a górale tacy sa. Strasznie ambitne chłopaki, znam paru takich samych jak Adamek. Jego szybkosc moze byc atutem. Przed nim jeszcze gorsze walki niz z Gołota dzisiaj. Musimy mu pogratulowac bo na prawde jak na debiut w wadze ciezkiej bardzo ładnie sie zaprezentował. Szkoda tylko, ze sedzia przerwał walke bo moglismy zobaczyc cos jeszcze nadzwyczajnego
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Adamek był zdecydowanie lepszy, przy jego szybkości Gołota nie mial dużo do powiedzenia... Ciekawe co Adamek pokaże w następnej walce...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Adamek rozniósł Gołotę w pył
Mnie się wydaje, że Gołota dobrze wiedział, gdzie się pakuje.Że tak przygotowany, nie ma najmniejszych szans. Ale to po prostu sprzedajny chałturnik i jeszcze raz chciał dorzucić coś do bankowego salda. Miał warunki, to nie było charakteru do walki. A teraz to nawet warunków nie ma. ![]()
.
. |
|
|
|
Banita
Od: 02.2003
Offline |
|
najwieksza wiocha w USA, gosc, ktory spiewa o tym jak Polacy azbest zdzierali z dachu... Straszna żenada i ogolnie szmieszna piosenka, Adamek ją do końca nie rozumie, dlatego to daje na wejsciu na ring w piosence objęte są najbardziej żenujące i śmieszne akcje polusów na emigracji w Chicago |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
![]() Ale to na marginesie. Obstawiałem Adamka że wygra w rundach od 1-6 i trafiłem a współczynnik był powyżej 4. Nie jestem jakimś tam koneserem boksu , dla mnie się liczy niezła jatka więc z walki jestem bardzo zadowolony.Nie było żadnej 'ustawki' czy symulowania walki a niezła rozpierducha, szkoda tylko że tak jednostronna. I rispekt dla Gołoty -tyle co on ciosów dziś przyjął a walczył do końca. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
w sumie to liczyłem na więcej rund, że ten szoł trochę się pociągnie jeszcze, ale jest dobrze, Góral wygrał i huj. Życzę mu powodzenia w tej kategorii
![]() Pas Polsatu! To jest kur*a cos! P.S Co to za fajna nuta leciała jak Adamek wchodził na ring? |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Adamek obił wielki i ciężki worek treningowy i w nagrode dostał pas Polsatu . Tyle można w skrócie powiedzieć o "polskiej walce stulecia"
Ambicję i umiejętności zapewne ma , życzę mu jak najlepiej ale... w wadze ciężkiej jakoś go nie widzę. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Wygrani to:
- Solorz - bo Polsat się nachapał - Adamek - bo tą walką wkroczył do wagi ciężkiej - Gołota - bo na koniec kariery dostał ok. 300 tys USTAWIONA Żal było patrzeć jak legenda z nadwagą dostaje baty, ale innej opcji nie było. |
|
|
|
sssssssss..
Od: 10.2003
Offline |
|
|
teraz czas na cięższy worek i widziałbym tu Wałujewa
)szkoda Andrzeja no ale skorzystał chłop z ostatniej szansy na dużą kasę i nie ma co mu się dziwić ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Gołota bardzo słaby, Adamek widać bardzo pewny siebie po walce, oby nie skończyło się przykrym rozczarowaniem po walce z kimś z listy najlepszych.
Ciekawe czy w komplecie z pasem był paszport Polsatu ![]() ![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
miałem coś napisać, ale ten kolega zrobił to już za mnie. ![]()
[CENTER]Towarzystwo Sportowe.
[/CENTER] |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Góral to Góral, to było widać na ringu jak i po walce w wywiadzie; Pewny siebie, nie popuści za nic w świecie, to może mu się przydać dalej, ale tak jak ktoś juz pisał wyżej, narazie z taką masą to z braćmi z Ukrainy czy Gorylem z Rosji może skończyć po 30 sekundach na deskach... Chłopak ma ambicje, i walory do wykorzystania, jeśli tylko je rozwinie to może coś zwojować, ale to napewno nie będzie z dnia na dzień.
Szkoda mi Andrzeja, to naprawdę kiedyś świetny bokser, który lepiej zapowiadał się niż teraz Adamek, poiwnien skończy kariere o wiele wcześniej, odejść z honorem, a dziś aż przykro było patrzeć... ![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
Cotto kolejny do oklepania .![]()
.
. |
|
|
|
Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
ma ktoś może ten kawałek który był puszczany podczas prezentacji Adamka
![]()
PAMIETAJ PRZERZUCIE JAKA PLYNIE W TOBIE KREW!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Krzysiu Ibisz to sie wszedzie wpi*****li ,on powinien dostac ten pas Polsatu
A co do walki to troche zal bylo patrzec na Golote stal i czekal az Adamek bedzie go naparzal.... No ale coz kase Golota zgarnal,Adamek ma "przepustke" do walk w wadze ciezkiej,a Polsat kase tez zgarnał wszytcy sa tu wygranymi,zgadzam sie z innymi ze walka byla "ustawiona" - P.S z ta ochota Adamka do walki z bracmi Kliczko itd to bym raczej sie wstrzymal,jesli nie chce byc na deskach jak dzis Andrew ,niech narazie troche "okrzepinie"
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 24.10.2009 o godz. 23:12.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Jak mówili komentatorzy 33% dla Adamka, 33% dla Gołoty 34% dla Polsatu - minimum po 300 tys dla Adamka i Gołoty.
![]() na wyjazdach byłeś ilu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Oddanie niektorych kibicow dla Goloty mozna porownac jedynie do 50 letniej kobiety, ktora caly czas usprawiedliwia swojego meza alkoholika, ktory od 25 lat ja bije. "Bo przeciez na pewno sie jeszcze zmieni, oo przed slubem byl dla mnie mily"
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
"Andrzej Gołota został przewieziony do szpitala ze względu na obrażenia jakich doznał w walce." - boxingnews
Cóż... za ok. 300 tys i tak było warto. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Od samego poczatku Gołota wiedzial w co sie pakuje powiem jedno, nie ma wstydu ...chodzilo tylko o kase o nic wiecej...
A te reklamy co runde, boskie. Za kazdym razem przelaczalem na tvn byle tylko tym dziadom nei dac wiecej zarobic. ![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP ! ![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Żałosne jeszcze było to małpowanie na linach Adamka i to w narożniku Gołoty... Może usłyszał ktoś co powiedziała do niego wtedy Mariola Gołota?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
jedyne co mnie dziwi to to że Gołota nie miał wytrzymać dłużej, zdążyli by puścić więcej reklam w przerwach pomiędzy rundami.
![]()
[CENTER]Towarzystwo Sportowe.
[/CENTER] |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|