|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
![]()
(...)Kto Nie Ma Odwagi Do Marzeń Nie Będzie Miał Siły Do Walki...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
dzieki za pomoc
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Nie czytalem całego tematu i nie wiem czy padła tu juz wczesniej odpowiedź na to pytanie,wiec z góry przepraszam wszystkich,którzy poczują się "urażeni".
Czy cały stadion(od zewnątrz) a w szczególnosci trybuna C,gdzie od zewnątrz jest pełno tych filarów itp,przez cały czas będzie wyglądała tak żałośnie,"betonowo" jakby nigdy nie była dokończona? Nasz stadion zawsze będzie wyglądał juz jak obiekt niedokończony bo"zabrakło kasy"...?
Ostatnio edytowane przez GregooNG : 14.10.2009 o godz. 18:44.
![]() ![]() "Nigdy nie zejdziemy na psy"-Powiedział przerzut... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
...a goły beton nie jest zły. Wystarczy spojrzeć na Centrum Sportu i Edukacji w Nowej Hucie (zdjęcia 1-5)
Ostatnio edytowane przez LukL : 15.10.2009 o godz. 11:42.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Goły beton nie jest zły i może być 100razy bardziej estetyczny od stalowych konstrukcji czy też elewacji z nie wiadomo jak drogich materiałów- jeden warunek : Trzeba o to zadbać,odpowiednio go zakonserwować,regularnie czyścić i szlifować z zacieków - co nam raczej nie grozi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Zainstalowałem Quick Time i dalej mi kamerka nie działa. W żadnej z trzech przeglądarkach. Kto pomoże?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Ja też mam problem z kamerką. Otwieram prawym przyciskiem Q a potem dyspozycje " open this link " i uzyskuje panel z opcją play. Po włączeniu przycisku play, zaczyna się szukanie łączenia ( negotiating ) a potem zaraz pojawia się info -3285 Disconected. I tak za każdym razem ? Moze mi ktoś coś doradzić ?
Ostatnio edytowane przez kot : 15.10.2009 o godz. 16:38.
![]()
Nie ma rzeczy niemożliwych.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
element
Mam kilka komputerów w domu. Rodzina sprawdziła wszystkie przeglądarki i ten sam error. Zawsze też wchodzimy przez oficjalną. ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A u mnie nic się nie wyświetla ani na Operze ani na IE. Tam gdzie powinien być obraz z kamerki mam białe tło jakby nic tam nie było
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Ja mam operę i wszystko śmiga
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
@kot spróbuj tego co tu napisano, może to właśnie przez firewall i to pomoże:
http://www.tech-archive.net/Archive/...-02/15503.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Lukl i Wilu TS dzięki za opdowiedź.Mam nadzieje że jakos to będzie wyglądało,choć jeśli chodzi o moja opinie,nie podoba mi się ten goły beton...
Cóż,trzeba marzyć,że za 100 lat,moze w końcu nasze wnuki będą chodzić na mecze do "okrąglaka" ![]() Pozdro. ![]() ![]() "Nigdy nie zejdziemy na psy"-Powiedział przerzut... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale chcecie powiedzieć że bez Quciktime ta kamera nie działa? Z tego co wiem to powinien wystarczyć Windows Media Player i pewnie jakieś codecki
Poza tym żebym musiał pobierać 89 MB żeby głupiego Quicktimea mieć to Appela chyba pogięło
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 15.10.2009 o godz. 17:45.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jestem bezradny, gdyż pierwsze co zrobiliśmy, to wylączyliśmy zabezpieczenia firewalla i nic to nie pomogło. Ale teraz wczytuje się w info GJ1906, bo to dokładnie mój problem i ten sam error tam opisują. Zobaczymy czy to coś pomoże ? Facet na laptopie może wejść w kamerę a na stracjonarnym po idealnym przekopiowaniu z laptopa nadal nie może. Ciekawe.
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Czy ktos ma wplyw na organizatorow przekazu z tej kamerki? Sorry ale to jakas paranoja ze wszyscy mamy tyle klopotow. Jesli wiekszosc nie widzi obrazu to mija sie to z celem! Inne kamerki miejskie smigaja, wiec dlaczego ta musi byc w innym formacie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
a gdzie sie odblokowuje firewalla Windowsa Xp
ja mam taki problem że ściągam oprogramowanie z stronki oficjalnej QuickTime`a i wyskakuje mi komunikat o treści: Ten instalator QuicTime wymaga Windows XP Service Pack . Można uaktualnić Windows XP za pomocą Windows Update i klikam ok wyskakuje okienko instalacjazakonczona i nic a jak jestem w panelu sterowania i daje na Windows Update to nic tez nie daje |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
radekogi
piekne te rendery!!! wielki szacunek za Twoja prace - jesli bedzie kiedys okazja to stawiam dobra woooodke ![]() co do relacji live z budowy A i B - przesiadzcie panowie z pc-ow na Maki i problem zniknie (zreszta nie tylko ten ) |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zastosowałem się do opisu mojego problemu zgodnie z linkiem GJ1906. Kamerka działa na wszystkich przeglądarkach z włączonym firewallem u całej rodzinki. To co zrobiłem ( a raczej mój kuzyn i syn ) :
1. prawy przycisk na Quicktime'a 2. ustawienia wtyczki ( Plug-in Settings ) 3. zaawansowane ( Adwanced ) 4. ustawienia przesyłania zmieniłem na "własne" ( Transport Setup - " Custom " ) 5. protokół przesyłania ustawiłem na "HTTP" a ID port na 80 ( Transport Protocol - "HTTP" / ID Port - "80" ) 6.OK 7. zastosuj i OK Po tej operacji prawy przycisk na Quicktime'a "otwórz to łącze" ( "open this link" ) i kamerka działa ![]()
Ostatnio edytowane przez kot : 15.10.2009 o godz. 20:20.
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Działa
Niezły z ciebie komputerowiec ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
ja zainstalowałem QuickTime`a 6.0 i zadziałało
da sie obraz z tej kamerki dać na cały ekran |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
działa komuś otworzenie tego linka do kamerki w programie?
rtsp://81.219.148.219/live/mpeg4 |
|
|
|
Banita
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Panowie... Narzekamy, narzekamy, ale z ch... nie chciałbym zeby nasze trybuny byly tak strome jak u kuchenek... http://www.youtube.com/watch?v=ec98Fx4-d2k Tragedia... Przeciez idzie dostac zawrotu glowy od samego patrzenia na to...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
Chyba ze to video tak nagrane jest xD ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Oczywiście że to obraz jakiś taki rozciągnięty
![]() Spójrzcie tu: http://lh4.ggpht.com/_qiLdEB8e5XU/St...0/IMG_0716.JPG ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jak to jest z tym drugim wjazdem dla autobusów? Jeszcze zastawione belkami.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Na razie jeszcze nie wybrali z niego ziemi.
![]() ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|