|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Ja mam nadzieje, że Wiślacy będą coś chcieli udowodnić Lechowi i zdeterminowani i skoncentrowani na maxa wyjdą na ten mecz. Lech będzie się chciał za wszelką cenę przełamać, w dodatku jakoś specjalnie ich nikt nie będzie musiał mobilizować na ten mecz, będą chcieli pokazać, że mimo dużego kryzysu formy są w stanie wygrać z Wisłą, która jest na fali.
Kto wie, kiedy wreszcie wrócą Boguski i Garguła? Coś mi tu śmierdzi bo jakiś czas temu mieli wrócić do treningów, lub chociaż jeden z nich. Jak sprawa wygląda? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Czy ktoś panuje nad ich rehabilitacją? Wie, co robi? A może dalej nasze medyczne orły nie potrafią prawidłowo zdiagnozować i ocenić problemu? A jeśli chodzi o Lecha - nie wolno go lekceważyć. To dla Wisły będzie najtrudniejszy przeciwnik w tej rundzie. ![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Przyłaczam się do tego.Mieli juz w październiku grac ,a tu nawet nie słychac o treningach z pełnym obciązeniem.
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
|