The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Zwitter
Senior Member

Od: 04.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.10.2009, 11:33
Ja mam nadzieje, że Wiślacy będą coś chcieli udowodnić Lechowi i zdeterminowani i skoncentrowani na maxa wyjdą na ten mecz. Lech będzie się chciał za wszelką cenę przełamać, w dodatku jakoś specjalnie ich nikt nie będzie musiał mobilizować na ten mecz, będą chcieli pokazać, że mimo dużego kryzysu formy są w stanie wygrać z Wisłą, która jest na fali.

Kto wie, kiedy wreszcie wrócą Boguski i Garguła? Coś mi tu śmierdzi bo jakiś czas temu mieli wrócić do treningów, lub chociaż jeden z nich. Jak sprawa wygląda?
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 05.10.2009, 20:52
Zwitter napisał(a):Wyświetl post
Kto wie, kiedy wreszcie wrócą Boguski i Garguła? Coś mi tu śmierdzi bo jakiś czas temu mieli wrócić do treningów, lub chociaż jeden z nich. Jak sprawa wygląda?
Też mnie to ciekawi. W kontekście zapewnień, które już tyle razy słyszeliśmy, wiadomości podawane przez lekarzy Wisły są jeszcze mniej wiarygodne, poważne i stokroć bardziej kompromitujące, niż sowiecka propaganda sukcesu.

Czy ktoś panuje nad ich rehabilitacją? Wie, co robi? A może dalej nasze medyczne orły nie potrafią prawidłowo zdiagnozować i ocenić problemu?

A jeśli chodzi o Lecha - nie wolno go lekceważyć. To dla Wisły będzie najtrudniejszy przeciwnik w tej rundzie.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 06.10.2009, 07:58
Markus napisał(a):Wyświetl post
Też mnie to ciekawi. W kontekście zapewnień, które już tyle razy słyszeliśmy, wiadomości podawane przez lekarzy Wisły są jeszcze mniej wiarygodne, poważne i stokroć bardziej kompromitujące, niż sowiecka propaganda sukcesu.

.
Przyłaczam się do tego.Mieli juz w październiku grac ,a tu nawet nie słychac o treningach z pełnym obciązeniem.
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 06.10.2009, 09:27
Markus napisał(a):Wyświetl post

Czy ktoś panuje nad ich rehabilitacją? Wie, co robi? A może dalej nasze medyczne orły nie potrafią prawidłowo zdiagnozować i ocenić problemu?
.
A jacy to są Ci lekarze Wisły bo po zwolnieniu Urbana ja nie słyszałem o tym by ktoś nowy został zatrudniony
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 06.10.2009, 16:07
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
A jacy to są Ci lekarze Wisły bo po zwolnieniu Urbana ja nie słyszałem o tym by ktoś nowy został zatrudniony
No wlasnie bo lekarzem zostal gosc z druzyny mllodej ekstraklasy...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów