The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Grzadq
Senior Member

Od: 09.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.10.2009, 20:04
Z forum kuchenek:

Cytat:
Po tej kolejce mam swojego faworyta- myślę,ze trener , który jest na tyle charyzmatyczny,że poradził sobie z Grosickim i nie boi sie wystawiać do bramki na mecz z Legią 19-letniego wychowanka może być ciekawą alternatywą. Oczywiście zawsze powstaje problem,że co innego ze średniego zespołu zrobić dobry a co innego z dobrego bardzo dobry.Jeśli jednak trener z Polski to nie widzę innej opcji (zakładam,ze Skorża jest poza zasięgiem)
Cytat:
Wcześniej czy później i tak trafi do nas Skorża...
Marzenia

Pozwole sobie na taki mały off, na temat kuchenek. Chodzi mi o ich trenejro. Uważam że popełnili błąd, którego Wisła nie popełniła. Chodzi o zwolnienie Smudy. Jaki był taki był, trzeba mu było dać podwyżkę, sprowadzić tych kilku zawodników co chciał i pozwolić mu dalej kierować tym zespołem. Myślę że gdyby tak zrobili, nie byliby teraz w tabeli tu gdzie są a i graliby o wiele lepiej.
W Wiśle, po blamażu z Levadią, Cupiał zostawił Skorżę. Strzał w "10". Chyba teraz nikt nie uważa, że z jakimkolwiek innym trenerem Wisła po 9 kolejkach miałaby komplet zwycięstw bez jednego remisu. Zmiana trenera to zmiana "myśli", poznawanie piłkarzy, ich możliwości, mentalności itp. Nie można po kolei wyganiać trenerów z piaskownicy bo "tak będzie lepiej" (pozdro panie Wojciechowski, 1 liga czeka).

A teraz kuchenkarze muszą znależć nowego trenera, który zacznie budować całego to gówno od początku. A to trwa.
Odpowiedz cytując
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.10.2009, 10:55
Grzadq napisał(a):Wyświetl post
. Chyba teraz nikt nie uważa, że z jakimkolwiek innym trenerem Wisła po 9 kolejkach miałaby komplet zwycięstw bez jednego remisu. Zmiana trenera to zmiana "myśli", poznawanie piłkarzy, ich możliwości, mentalności itp.
o ile błem przeciwny wywalaniu Skorży, o tyle uważam, ze chyab tylko z Majewskim mielibyśmy widocznie mniej punktów.

Panowie liga w tym sezonie to dno.

co do meczu, remis mnie usatysfakcjonuje.
Moze i nowy Lech ma klątwę wronek, ale Wisła równiez ja posiada
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów