The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.10.2009, 17:20
Incognito2192 napisał(a):Wyświetl post
Na wszystko?
Cieszę się ze zwycięstwa i dominacji w "lidze", jednocześnie martwi mnie, że ciężko mi znaleźć w obecnej drużynie Wisły kogoś kto by się zmieścił w składzie Wisły Kasperczaka - no może oprócz pary stoperów Głowacki - Marcelo, bo Głowa jest cały czas a Marcelo jest równie dobry.
Nie przesadzaj, w ekipa Kasperczaka też grało parę "wynalazków"...
A co do meczu, cieszy wygrana i styl też jakby ciut lepszy od poprzednich kilku spotkań. Zwłaszcza gra kombinacyjna dużo lepsza i nie wiem, czy zauważyliście, ale jak gra Jirsak, to od razu więcej jest prostopadłych podań z drugiej linii a mniej grania długich piłek na Brożka... i o to chodzi.
Dla mnie od dłuższego czasu sprawa jest prosta, że powodów niepowodzeń naszych graczy trzeba szukać w ich głowach, a nie nogach. Dlatego najważniejsza teraz rola Skorży, żeby broń Boże nie pozwolił naszym grajkom poczuć się już mistrzami, bo mogłoby to się niezłą czkawką odbić...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów