|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Koszulke dostaniesz jak bedziesz cos zamawial z ich sklepu badz za punkty. I tez nie wiem czy to nie bedzie na tej zasadzie ze albo 20 punktow, albo koszulka od nich...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Dziwna sytuacja u mnie. Caly dzien serwer jakby sie gubil z zaproszeniami (raz bylo mniej po odswiezeniu stan dobry), dozbieralem do 20 i pokazuje mi stan ze wczoraj.Mial ktos tak?
Jak narazie wyslalem im maila i czekam na odpowiedz supportu. |
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Już działa. Wczoraj też jakieś problemy były...
![]() Kupię stalowe felgi 16" (5x98) do Alfy Romeo 156. [PW]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Bawi mnie to cale lockerz
Czysta strata czasu.Nie rozumiem o co to cale zamieszanie, przeciez to zwykle naciaganie, prawie jakas piramida, a dokladnie to piramidalna bzdura. Ze niby ktos wam ma przysylac ipody za logowanie kumpli ? A jaki w tym interes mialaby miec ta druga strona? Po cholere im jakies wasze formularze. Jak ktos robi biznes to musi miec obroty a jedyne co robicie z tymi zaproszeniami to robice ruch w necie. Jeszcze do napalanie sie na jakas, za przeproszeniem, koszulke za 20 znajomych, to bez przesady! To dziala jak jakis Amway i tyle, nagonic klientow supervisorowi ktory dostaje dzialke od zakupow "jego" ludzi a i tak zarabiac na tym beda tylko ci z samego poczatku. Wy, wy robicie za naganiaczy, i nic z tego nie bedziecie mieli. No chyba ze koszulke ![]()
DysoN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Jaka jest dzisiaj odpowiedz na dailies?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
BArdzo możliwe, że działa to na zasadzie, ze im wiecej osob wchodzi na to, loguje się codziennie, właściciele strony dostają kasę. I tak im się opłaca fundować nagrody. ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
po zaproszeniu 20 osób dostajesz się na Z-list
jest to rodzaj bonusu, Twoje ptz zdobywane za codzienne czynności ( logowanie, odpowiedzi na codzienne pytanie itd) mnożą się podwójnie po za tym dostajesz od serwisu koszulkę. |
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Kiedy są te "doładowywania" nagród?
![]() Kupię stalowe felgi 16" (5x98) do Alfy Romeo 156. [PW]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
podobno nie beda tego oglaszac z uprzedzeniem tylko podaja komunikat na lockerzu lub wiadomosc na maila przysla
![]()
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
2 dni temu dostalem maila, ze moja koszulka ' jest juz w drodze', ale z tego co wiem to nie wszyscy maila dostaja,a koszulka i tak dochodzi
. W z-list jestem jakos od konca pazdziernika, wiec dosc szybko sie uwineli![]() Btw. w "state" wpisujemy: PL ,a telefon w tej formie: 0048xxxxxxxxx |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
U mnie czasami pokazywało o 1 zaproszenie mniej, u kumpla też. Coś im dziś serwery wariują.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
chyba jeszcze w tym tygodniu mieli jakieś problemy z działaniem strony ponieważ zarejestrowalem się tam bez zaproszenia ;p
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
A ja z innej beczki. Tworzę 100 kont emailowych na potrzebe zdobycia punktow. 100 razy jak debil loguje sie w tym serwisie, wypelniam dane i prawdziwemu kontu zapewniam te punkty. Na pewno ktos juz wpadl na taki pomysl, wykrywaja takie wały ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wykrywaja i banuja. Jesli zobacza w logach ze z jednego i tego samego IP kilka razy w ciagu kilku minut zarejestrowalo sie okolo 100 osob to coz mozna wiecej powiedziec...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Też tak macie, że gdy już znajdziecie sie na "Z-list" to nie możecie się wylogować i zmienić ustawień?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Tak.........
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
a ja teraz w ogóle sie nie moge zalogowac do serwisu przed południem normalnie wchodz teraz i nic;/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Kolega w to grał. Werbował wszystkich aby sobie punkty nabijać. Uzbierał na iPoda .... i zgadnijcie co było dalej ? Oczywiście mu nie wysłali
![]() A te filmiki jak ludzie wygrywają to tak samo jak w PRL`owskich teleturniejach. Zapytam się kolegi dokładnie co i jak bo takich ludzi jak on z Polski to było wielu. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
? |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Ja uzbieralem 21 znajomych i więcej mi się nie chce p$%^dole to
bede mozolnie codziennie logował sie i odpowiadał na dailies i może za jakieś pół roku uzbieram na ipoda ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
działa wam strona?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
to nie mogę się sam zalogować tylko zaproszony muszę zostać
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
DevilMayCry trzeba być zaproszonym
![]()
95% idiotów czyta posty z reką na myszce ... Nie zdejmuj teraz ręki za późno
![]() Wisła Kraków! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Siedzę cicho i nic się nie odzywam, aż w końcu was zapytam wierzycie w to? bo ja nie.Kiedyś brałem udział w podobnym tylko, że w Polskiej wersji polegało na tym, że musiałeś oglądać,logować i zapraszać osoby.Bawiłem się w to długo bo aż pół roku i nic nie wygrałem.A do wygrania były laptopy,gadżety do kompa a nawet kasa.Było codziennie o 00:00 losowanie nagrody a co miesiąc nagrody miesiąca.Dla mnie to fake i raczej wątpię aby ktoś rozdawał Ipody za friko, no ale dobra jak ktoś wygra i napisze tu to zmienię zadnie i mi szczęka opadnie.Raczej już nie będę brał udziału w takich konkursach szkoda czasu.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jak na tej stronie się w coś gra ? ogląda filmiki zeby punkty dali ?
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|